- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава 'секси' (готино) момче?
Никога не съм харесвала момчета със светли очи и коси. Бляк,гадни са ми, както и типичните сладурковци. Предпочитам по-мъжествени, като го видиш да си му личи силата,по-груби черти..не знам и аз как да го опиша. НО не и да си кажеш: 'ах колко е сладък'![]()
Smile!?
Ем аз като гледам покривам някой неща. Аз съм сладък, мил, имам някакви плочки, имам много добро чувство за хумор и всичко друго. По характер сам просто неповторим.Имам и много красиви очи.
НО : съм малко кльощав![]()
И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо.![]()
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!
O, неповторимия..Първоначално написано от Nai - Golemiq
![]()
нужно ли е да копираш нашите мисли и мнения? Не можеш ли да си създадеш собствено ?Първоначално написано от 123555
Първоначално написано от Say It Right
takova mom4e 4e kato go vidish i da te obleqd vulni:P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Момче с чаровна усмивка,което да ми направи впечатление и още като го видя да поискам да е мой!![]()
Нямам претенции за външният вид.. По-скоро излъчването е това което ми прави впечатление първоначално. Обръщам внимание повече на характера и умствения багаж. Глупавите момчета ме побъркват, както и лабилните. Искам човека до мен да е силен характер, да бъде открит и уравновесен. И да има поне една мозъчна клетка по дяволите![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Момче което като го видиж и искаш да е твое на всяка цена,свестно момче,което те цени и уважава,заради това,което си.Момче като моя приятел![]()
самоубиец атентатор..![]()
пусни ми телефона си на ЛСПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
мамин убавец, ела те цунем!Първоначално написано от Nai - Golemiq
visok, okolo 1.85, ne mn muskulest no pak da ima ne6to, s kestenqva kosa na ki4uri i pastri o4i4ki, krasiv, s hubavi4ko priqtno lice, tqloto mu da e slabo no ne prekaleno mn de - normalno, da nosi kecove ako moje s razli4ni vrazki
, da e la4ezaren i da ima prekrasna usmivka i naiiiii-vajnoto (za men de) da e Ro6afFf...
![]()
![]()
ama mn ro6af
![]()
![]()
![]()
, ah setih se za edno mom4ence
(napravo go opisah de)
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
съмняа ме някой да извлече особенна полза от тая тема......![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Eби му майката, питат ви какви момчета са "сладки", не какви са мечтите/идеалите ви за мъж.
The Spark
Nemojah to4no da vi prosledq razgovora , no az sam sladak ... LOVE MEEEE ! ... kogo zalugvam ? ;( ()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Ми ще кажа за мен какво е...защото за всеки е различноНе харесвам разни фешъни и мускулести,дето се имат за голямата работа..Важното е да е мирл,добър,да се разбираме и такам..и да не е много висок,че съм нисичка
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Много ми е интересно защо момичетата харесват момчета с много мускули ... дали като имат мускули значи че са силни ... или че са здрави ...
Да за съжаление си много правПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Следкато се търси идеала за "секси" момче няма да съм поредната,която не е процхела заглавието и пище (мил,с чуватво за хумор ... ) . Според мен трябва да има хубаво тяло, да поддържа косата си и според мен зелени очи (действат ми като афродизиак).Не харесвам гейове,но няма лошо да се поддържа![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Първоначално написано от SexyLover
prosto muskolite gi pravqt sexy...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Моя идеал се крие в едно определено лице, един мой приятел - той е висок, добре сложен, рус и с кафеви очи, надарен, пее прекрасно и има страхотен характер.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Абе да не е по-красив от мен че се комплексирам,а пък и аз трябва да обирам точките като излезнем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не сега сериозно...ами с тъмно косичка,кафяви очички/може и черни високичък около 170-175 може и 180 още по добрезадължително без дълга коса,не мога да понасям момчета с дълги коси
няма да си ги сравняваме
без бради
без голи глави , да е нормален на килограми нито дебел нито мн слаб... друго..друго
а на характер..еми мил,романтичен
,да ме разбира ,подкрепя,да мога да говоря с него на всякакви теми без да се притеснявам,да си споделям проблемите и той да ме разбира и те да са като негови
да е забавен и да има чувство за хумор да разбира от бъзик,да не се сърди много много,да ми предлага сигурност във връзката,да съм сигурна в него,да ми бъде верен,да знам че за него не съществува друго момиче
когато говори за мен да се кефи и да разбирам от другаде че е говорил с любов за мен
Да се грижи за мен,да ме закача
ops ,и да еумен-да може да обсъждаме двамата някои теми и да има какво да каже,нещо умно и смислено... Ох,май станаха множко работите няма да продължавам да изреждам,няма да ви отгчавам
И без това не съществува такова момче
![]()
П.ПТо малко това не по темата то това за момче мечта,ама рябваше да си излея това така и ттака го бях почнала,а не ми се търсеше друга тема![]()
![]()
Първоначално написано от lud1990
вие луди ли сте???
за мен парите нямат никакво значение....а вече и външността.За мен наи-важно е характерът и отношението му към момичето ....![]()
Външен вид - чаровен, сладка усмивка, по възможност тъмна коса, висок (просто защото съм доста висока), чистоплътен, със стил (просто обикновено момче, което си подбира дрехите, нищо по-специално - емо, пунк, фешун и... какво ли още не).
Характер - умен: обичам да научавам нещо ново от него, забавен: да ме разсмива, с принципи: харесва ми дори да спорим за нещо, внимателен, грижовен, тайнствен, дружелюбен, игрив (в смисъл обичам да е запазил детето в себе си)... и т.н.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/