.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Град
    София
    Никога не съм харесвала момчета със светли очи и коси. Бляк,гадни са ми, както и типичните сладурковци. Предпочитам по-мъжествени, като го видиш да си му личи силата,по-груби черти..не знам и аз как да го опиша. НО не и да си кажеш: 'ах колко е сладък'
    Smile!?

Ем аз като гледам покривам някой неща. Аз съм сладък, мил, имам някакви плочки, имам много добро чувство за хумор и всичко друго. По характер сам просто неповторим.Имам и много красиви очи.
    НО : съм малко кльощав
    И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо.
    Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!

Цитирай Първоначално написано от Nai - Golemiq
    Ем аз като гледам покривам някой неща. Аз съм сладък, мил, имам някакви плочки, имам много добро чувство за хумор и всичко друго. По характер сам просто неповторим.Имам и много красиви очи.
    И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо.
    O, неповторимия..

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Какво означава 'секси' (готино) момче?

Цитирай Първоначално написано от 123555
    Искам да питам дамите какво според тях значи секси(готино)момче, с което биха тръгнали опишете го моля ви както външния вид така и характера.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    нужно ли е да копираш нашите мисли и мнения? Не можеш ли да си създадеш собствено ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

takova mom4e 4e kato go vidish i da te obleqd vulni :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Момче с чаровна усмивка,което да ми направи впечатление и още като го видя да поискам да е мой!

Нямам претенции за външният вид.. По-скоро излъчването е това което ми прави впечатление първоначално. Обръщам внимание повече на характера и умствения багаж. Глупавите момчета ме побъркват, както и лабилните. Искам човека до мен да е силен характер, да бъде открит и уравновесен. И да има поне една мозъчна клетка по дяволите
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Момче което като го видиж и искаш да е твое на всяка цена,свестно момче,което те цени и уважава,заради това,което си.Момче като моя приятел

Град
    Ин Дъ Клуб
    самоубиец атентатор..

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    vun6en vid: visok (nad 1.85), dobre slojen (ne nito nqkfa klio6ta nito nqkaf super muskul), simpati4na i 4arovna fizonomiq (ne6to , koeto e mn individualno)
    harakter : s 4uvstvo za humor, inteligenten, vazpitan, dobur
    ....e nqkoi pokriva li tezi iziskvaniq?
    пусни ми телефона си на ЛС

Цитирай Първоначално написано от Nai - Golemiq
    мамин убавец, ела те цунем!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    visok, okolo 1.85, ne mn muskulest no pak da ima ne6to , s kestenqva kosa na ki4uri i pastri o4i4ki, krasiv, s hubavi4ko priqtno lice, tqloto mu da e slabo no ne prekaleno mn de - normalno, da nosi kecove ako moje s razli4ni vrazki , da e la4ezaren i da ima prekrasna usmivka i naiiiii-vajnoto (za men de) da e Ro6afFf... ama mn ro6af , ah setih se za edno mom4ence (napravo go opisah de)
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    съмняа ме някой да извлече особенна полза от тая тема......
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Eби му майката, питат ви какви момчета са "сладки", не какви са мечтите/идеалите ви за мъж.
    The Spark

Nemojah to4no da vi prosledq razgovora , no az sam sladak ... LOVE MEEEE ! ... kogo zalugvam ? ;( ( )

I'm the Angel of Insanity
    Madness Stricken

Град
    Boulevard of broken dreams
    Ми ще кажа за мен какво е...защото за всеки е различно Не харесвам разни фешъни и мускулести,дето се имат за голямата работа..Важното е да е мирл,добър,да се разбираме и такам..и да не е много висок,че съм нисичка
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Много ми е интересно защо момичетата харесват момчета с много мускули ... дали като имат мускули значи че са силни ... или че са здрави ...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    харесвани са мажете с пари
    Да за съжаление си много прав

ami za men gadjeto mi e pove4e ot perfect ... az ne s1m kato po4ti vsi4ki momi4eta .. ne me kefqt razni fashioni , 4algari , houseri i podobni gei4eta

Следкато се търси идеала за "секси" момче няма да съм поредната,която не е процхела заглавието и пище (мил,с чуватво за хумор ... ) . Според мен трябва да има хубаво тяло, да поддържа косата си и според мен зелени очи (действат ми като афродизиак).Не харесвам гейове,но няма лошо да се поддържа
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Цитирай Първоначално написано от SexyLover
    Много ми е интересно защо момичетата харесват момчета с много мускули ... дали като имат мускули значи че са силни ... или че са здрави ...

prosto muskolite gi pravqt sexy...
    ChuDq se na Kade ....?

Супер фен
    Град
    Варна
    Моя идеал се крие в едно определено лице, един мой приятел - той е висок, добре сложен, рус и с кафеви очи, надарен , пее прекрасно и има страхотен характер.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    БуРГаС бИЕ
    Абе да не е по-красив от мен че се комплексирам,а пък и аз трябва да обирам точките като излезнем

Не сега сериозно...ами с тъмно косичка,кафяви очички/може и черни високичък около 170-175 може и 180 още по добре задължително без дълга коса,не мога да понасям момчета с дълги коси няма да си ги сравняваме без бради без голи глави , да е нормален на килограми нито дебел нито мн слаб... друго..друго а на характер..еми мил,романтичен ,да ме разбира ,подкрепя,да мога да говоря с него на всякакви теми без да се притеснявам,да си споделям проблемите и той да ме разбира и те да са като негови да е забавен и да има чувство за хумор да разбира от бъзик,да не се сърди много много,да ми предлага сигурност във връзката,да съм сигурна в него,да ми бъде верен,да знам че за него не съществува друго момиче когато говори за мен да се кефи и да разбирам от другаде че е говорил с любов за мен Да се грижи за мен,да ме закача ops ,и да еумен-да може да обсъждаме двамата някои теми и да има какво да каже,нещо умно и смислено... Ох,май станаха множко работите няма да продължавам да изреждам,няма да ви отгчавам И без това не съществува такова момче

П.ПТо малко това не по темата то това за момче мечта,ама рябваше да си излея това така и ттака го бях почнала,а не ми се търсеше друга тема

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lud1990
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    харесвани са мажете с пари
    Да за съжаление си много прав
    вие луди ли сте???
    за мен парите нямат никакво значение....а вече и външността.За мен наи-важно е характерът и отношението му към момичето ....

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Външен вид - чаровен, сладка усмивка, по възможност тъмна коса, висок (просто защото съм доста висока), чистоплътен, със стил (просто обикновено момче, което си подбира дрехите, нищо по-специално - емо, пунк, фешун и... какво ли още не).
    Характер - умен: обичам да научавам нещо ново от него, забавен: да ме разсмива, с принципи: харесва ми дори да спорим за нещо, внимателен, грижовен, тайнствен, дружелюбен, игрив (в смисъл обичам да е запазил детето в себе си)... и т.н.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си