Ами...идеал за момче май нямам. Винаги гаджетата са ми били различни, но повечето са били светлооки, просто имам слабост към тях, всеки иска това, което няма все пак (аз съм с кафяво-зелени очи... ). Като малка винаги си мечтаех да имам момче до себе си, което да ме защитава и закриля... да е със светли очи и светлокафява коса... да е висок и мъжествен ( да не прилича на някое 13-14 годишно лапе ) и да има хубава фигура, да се поддържа, а не да е напомпан ... иии ... май мечтата ми се сбъдна Човекът, с когото съм сега, е най-идеалният, който може да имам...просто има огормно чувство за хумор, всеки път, когато съм тъжна може да ме развесели, когато се заинатя з анещо, да ме разубеди...когато имам нужда от помош, той е до мен.. разбира се....не е перфектен..много пъти се караме, но това няма много значение...
Напследък малко се е по-отпуснал и е направил коремче, ама започна да тренира пак, та сваля Много обичам когато дойде пролетта, по-топличко и започне да облича онези прилепнати блузки, ммм...