.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Ами аз съм на 14 и половина и рпдителите ми още не са гооврили с мен на тази тема освен когато ми дойде първата менструация и майка ми каза , че от тука на татък контакта с момчета става опасен , защото един секс може да доведе до бременност...

Ми с мойте родители не сме говорили на тази тема. Нз защо.На 15 , почти 16 съм , но... при мен лично е така.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Az sym na mnenie,che trqbva da ima takiva razgovori m/u deteto i roditelite.Nasitina zavisi dali deteto e momiche ili momche,zashtoto ako e momiche dosta trudno bi moglo da govori za sex s bashta si,no pak ne vijdam problem da si pogovori s maika si Mislq si,che tezi razgovori sa vajni,osobenno kogato te se provedat predi deteto da zapochne da vodi polov jivot.Mislq che 15 godishna vyrzast e syvsem normalno edna maika da sedne i da pogovori s dyshterq si za sexa i za riskovete,koito poema edin mlad chovek zapochvaiki da pravi sex-za zabremenqvaneto,za spina,za drugite predavani po polov pyt bolesti,za razlichnite nachini na predpazvane i taka.Spored men syshto bi bilo mnogo polezno ,kogato momicheto navyrshi 14 ili 15 godini maika mu da go zavede na ginekolog.Dori da ne e za pregled prosto pyrvata sreshta s ginekologa e mn vajna,zashtoto ot neq zavisi kak momicheto shte e predrazpolojeno za v bydeshte kym syotvetniq kabinet i dali shte podhojda sys skepticizym ili s doverie.Togava to shte moje da zadade spokoino svoite vyprosi,na koito maikata ne e otgovorila i shte si izqsni mn neshta,syotveno ima shans da izbegne mnogo ponatatyshni uslojneniq ili riskove ot neznanie.
    Az i maika mi govorihme za pyrvi pyt za tova mislq,che na 15.Tq mi obqsni nqkoi neshta,vypreki,che veche znaeh mnogo ot priqteli,ot forumi i t.n.Vse pak ne mislq,che razgovora e bil izlishen.Togava otidoh i za pyrvi pyt na ginekolog i se okaza,che vyobshte ne e tolkova strashno,kolkoto az si misleh.V tova otnoshenie sym mnogo blagodarna na maika mi,zashtoto kato gledam kolko hora pokrai men,moi priqtelki i poznati tynat v nevedenie i pri nai-malkata prostotiq si nabivat razni filmi i bi mi bilo kofti,ako maika ne bi beshe obyrnala neobhodimoto vnimanie.V momenta veche znae,che pravq sex i mi e kazala prosto da vnimavame i da go pravim s prezervativ!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

За мен няма нищо лошо,макар че детето се притеснява да чуе от родителите си подобно обеснение...Родителите ми не са ми говорили за таквива неща никога.Не се е и налагало.Има толкова много източници за информация за секса,че е съвсем ненужно родителите да притесняват децата си.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Наш`те не са по тия разговори.
    Именно...абсолютно никога не сме водили разговор на тая тема..с баща ми е абсурдно дори да си мисля че можем да говорим на тая тема...а майка ми...при нея май е същото...наложи ми се къде сама,къде с помощта на приятелки или интернет...да се образовам на тая тема...на 16 съм

Именно...абсолютно никога не сме водили разговор на тая тема..с баща ми е абсурдно дори да си мисля че можем да говорим на тая тема...а майка ми...при нея май е същото...наложи ми се къде сама,къде с помощта на приятелки или интернет...да се образовам на тая тема...на 16 съм

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Az pak si mislq,che roditelite kakto sa ni obqsnqvali mnogo drugi neshta,trqbva da mogat da govorqt s nas i zatova,zashtoto nai-malkoto e mnogo vajno i v sluchaq ti si se informirala ot nqkyde drugade,no mnogo drugi ne sa i bukvalno trygvat na slqpo i posle normalno da se poluchavat gafove!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

аз пък мн говоря за това както на базик така и насериозно смятам че родителите ми ми казват винаги кое е правилно и ми мислят доброто и за това не се притеснявам ни най малко да говоря за секса с тях :P
    Some girls are just born winners !

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Az pak si mislq,che roditelite kakto sa ni obqsnqvali mnogo drugi neshta,trqbva da mogat da govorqt s nas i zatova,zashtoto nai-malkoto e mnogo vajno i v sluchaq ti si se informirala ot nqkyde drugade,no mnogo drugi ne sa i bukvalno trygvat na slqpo i posle normalno da se poluchavat gafove!
    Еми трябва... Ама явно си имат "осователни причини" за тоя пропуск... =D>

Град
    FuckyLAnD
    Ми спроед мен е редно щото има някой по тъпи дечица дето тряя да им се каже за да не направят някоя глупост
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Да, мисля, че ередно да се говори с децата за секс. Дори е небходимо. Кога? Незнам, зависи от поколението...Сега като гледам май на 11 - 12, че иначе е късно, да не стане като във вица: Баща казва на дъщеря си:- Мила, не мислиш, ли, че е време да поговорим за секса. А тя - Да, какво по - точно би искал да узнаеш? Не помня на мен да са ми говорили за това. Някак си така се стекоха обстоятелствата. Но според мен е най - добре да се говори от рано затова, за да може детето да се подготви и да научи повече. Лично аз смятам простичко да обясня на детето си за какво става дума още първия пък, когато ме попита как стават децата. Смятам, че с детето трябва да се говори така, че то а се чувства равно на теб, а не - малък си, катопораснеш ще ти кажа и т.н...

Град
    Shumen
    xa ....az s1m na 15 i oshte duma ne sa mi obelili nashite za tazi tema
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

az govorq s moite roditeli za sex...po to4no s maika mi.....a i ne samo za sex...spodelqm i problemite radostite si i vsi4ki .....moga da i kaja absoliutno vsi4ko 6toto vinagi me razbira i mi dava dobri s1veti

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    нашите никога не са ми говорили за секс бе като се сетя има моменти,в които почти не си говорим такива са си хорицата на 18 съм вече и всичко,което знам си го знам от странични места...лично аз бих предпочела децата ми да говорят с мен за такива неща и да не научават от улицата за презервативите и предназначението им примерно при положение,че децата в днешно време много се влияят и то от глупави фактори като телевизия и тем подобни,а най-подходящата възраст за разговори може би на 13

Град
    Русе
    еми тя мама не е сядала да говори с мене ама аз като гледам телевизия и като изцепят някоя думичка дето не я знам какво означава и ест отивам мамо така и така казаха го тва какво е и мама почва да обяснява ама при всеки е различно после седнах и й казах мамо вий аз знам това това и това и тя седя и ме гледа така и си поговорихме малко и така това беше ама аз бях на около 12 някъде сигурно може и по малка да съм била не помня

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    xa ....az s1m na 15 i oshte duma ne sa mi obelili nashite za tazi tema
    i az taka
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Ами попринцип нашите са ми говорили за секса защото баща ми е лекар и знае как да подходи и да ми обесни нещата..мисля,че трябва да се говори с децата за секс - задължително!

Град
    Sofia
    Зависи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си