Az sym na mnenie,che trqbva da ima takiva razgovori m/u deteto i roditelite.Nasitina zavisi dali deteto e momiche ili momche,zashtoto ako e momiche dosta trudno bi moglo da govori za sex s bashta si,no pak ne vijdam problem da si pogovori s maika si Mislq si,che tezi razgovori sa vajni,osobenno kogato te se provedat predi deteto da zapochne da vodi polov jivot.Mislq che 15 godishna vyrzast e syvsem normalno edna maika da sedne i da pogovori s dyshterq si za sexa i za riskovete,koito poema edin mlad chovek zapochvaiki da pravi sex-za zabremenqvaneto,za spina,za drugite predavani po polov pyt bolesti,za razlichnite nachini na predpazvane i taka.Spored men syshto bi bilo mnogo polezno ,kogato momicheto navyrshi 14 ili 15 godini maika mu da go zavede na ginekolog.Dori da ne e za pregled prosto pyrvata sreshta s ginekologa e mn vajna,zashtoto ot neq zavisi kak momicheto shte e predrazpolojeno za v bydeshte kym syotvetniq kabinet i dali shte podhojda sys skepticizym ili s doverie.Togava to shte moje da zadade spokoino svoite vyprosi,na koito maikata ne e otgovorila i shte si izqsni mn neshta,syotveno ima shans da izbegne mnogo ponatatyshni uslojneniq ili riskove ot neznanie.
Az i maika mi govorihme za pyrvi pyt za tova mislq,che na 15.Tq mi obqsni nqkoi neshta,vypreki,che veche znaeh mnogo ot priqteli,ot forumi i t.n.Vse pak ne mislq,che razgovora e bil izlishen.Togava otidoh i za pyrvi pyt na ginekolog i se okaza,che vyobshte ne e tolkova strashno,kolkoto az si misleh.V tova otnoshenie sym mnogo blagodarna na maika mi,zashtoto kato gledam kolko hora pokrai men,moi priqtelki i poznati tynat v nevedenie i pri nai-malkata prostotiq si nabivat razni filmi i bi mi bilo kofti,ako maika ne bi beshe obyrnala neobhodimoto vnimanie.V momenta veche znae,che pravq sex i mi e kazala prosto da vnimavame i da go pravim s prezervativ!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.