- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- алкохолът...
вярвай си
500 на екс при това тегло щеше да си вече два метра под земята
![]()
![]()
![]()
+1 ЕВАЛА ! Един да го е разбрал най-накрая! =D>Първоначално написано от PINK_FLoyD
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Първоначално написано от shadow_
Е кво не и хареса на клошарията?Първоначално написано от PINK_FLoyD
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Щото е гадна на вкус обаче половин литър лимоната пия без да ми мигне окотоПървоначално написано от exploitedteen
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Интересно ми е как още не си в токсикологията..Първоначално написано от Ruskia1936
И ако наистина ''често'' ти се случва трябва да знаеш,че в един момент черния ти дроб ще откаже и ще пукнеш!!
Таа според тебе нормално ли е да изпиеш половин литър водка,ти как мислиш?Голям герои си,браво ,признавам те!!!!!![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Може би пиеш от мн одавна щото на половин литър ако пиеш от скоро си дирекно в болница!!
ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ
Вижте това- http://youtube.com/watch?v=LQKvv9dc80w.
Хахах е не е невъзможно ама сигурно после после ще да ти е било много лошо .
Ето един нагледен пример за малд алкохолик : http://vbox7.com/play:27b95524
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
i az taka mislq!Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Ti si ispil polovin lit1r vodka na eks kogato az propiq redovno mastika
Ти си тъп.
Тъй както те гледам май нямаш
опит с алкохола.
Ше се отрежеш.
Пий детско шампанско.
По ти подхожда.
абе да ви кажа.. и аз съм на 15 години... 189см 90кг на един рожден ден.. испих 500 водка за 1-2 часа и след това още 400 на екс... защото се вързах на 1 приятели на акъла.... е верно след това... не помня нищо и съм одрайфал града.. яко се натрових.. но попринцип си пия по 400-500 но аз пия от 12-13 годишен не се гордея с тва ф момента даже съм спрял да пия понеже.. тренирам бокс... и се готвя за съзтезание... нормално е да испие 500 мл водка .. но се е натровил или се прави на мъжзащото още в началото кат почнах да пия водка и като испих 500 и то не на екс... неможех да стана от земята... и да спра да повръщам тей че според мен..
![]()
ba nemoa ba vi razbera! qsno i az po4nah na 14 -15 da kurkam ama iba mu maikata !! Vodkata mi e luibumoto pitie, probval sam v sqkvi gramaji na 19 sum i sum 193 cm/ 93 kg poluvin litur vodka 6te poema ama trudno ! a ti 15 godi6en piklio det mi teji6 55 kiltca i nema6 kapka masa po tebe da osvoi toq alkohol 6a mi vika6 4e si pil q begi se skri nekade !
(tva eb kum avtora na temata )