- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-омразния ви учебен предмет?
мале аз мразя математика просто отвратителен предмет особено госпожата ни мале ужасна е прилича на дявол дебел при това , косата й е черна и къса с червени кичори и кат сложи един червен молив е направо върха на ужаса направо страшна има ужасен поглед, охх не ви препоръчвам такава госпожа![]()
![]()
![]()
![]()
НЕМСКИ
и
Философия(и всичките му там разновидности - етика и право, свят и личност). А във физиката и англииския влизам с кеф
![]()
Mrazqq FIZIKA ,HIMIQ I BIOLOGIQ .Obujavam MATEMATIKA![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Химия,защото нищо не разбирам.
Философия,защото по-тъп предмет просто нямаше как да измислят![]()
География,защото не ме интересува и ми се вижда тъпо да уча видовете почви,или ресурси![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
+ matematikataПървоначално написано от Veno0m
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
химия![]()
География и история![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
химия... нищо не разбирам.. и тоа англ език вече 8 години уча е нищо нз.. и сякаш и не сиакм да го научавам...![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
matematika![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
MATEMATIKA![]()
geografiqqq![]()
ФиЗиКаАаАа![]()
МрАзЯ я
![]()
ПоВеЧе оТ 4 СъМ нЯмАлА и ЕдВа Ли щЕ иМаМ
![]()
МАТЕМАТИКА
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Математикаааааа!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
razkazvatelnite-himiq,biologiq,fisika i istoriq
---Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :Pp
Физика....ау,като ми кажат "Имаме физика" и ми иде да избягам...![]()
Let the beats control your soul...
Математика я вържа някак..ама физика и химия..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
бляк и аз я мразяПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Физическо, изобразително, география, български и английски заради даскалите! А иначе не ми харесват и физиката и историята!