- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-омразния ви учебен предмет?
himiq..istoriq i geometriq
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
биология и математика![]()
Математиката,историята,био логията,химията,физиката![]()
мАлКа сЪм-щЕ ПоРаСнА...СлАдКа сЪм-ИзЯж Ме...дИвА СъМ-УкРоТи мЕ...ГоРеЩа СъМ-ЛеКо пИч щЕ Се оПАрИш...{{}} ;]]]
физика и история (особено като си видях новата даскалка-)
Математика и физика по принцип//и химията се нарежда достойно до тях, откакто я уча на немски![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Istoriq i matematika![]()
![]()
fizika i humiq![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
химия ми е любимия предмет..и не е толкова трудна ако учиш всичкоПървоначално написано от BebSsSs
имаче най мразя история![]()
![]()
абе само аз ли обичам математикатаможе би е заради много готината ни даскалка,но тази година обожавам математиката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: биология
mi,geometriq-6ot bukel ne cepa , psihologiq-g-jata naro4i klasa ni i namrazih psihologiqta(no iskaH da buda nqkuf psiholog)![]()
![]()
![]()
история и литература![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
География-не харесвам госпожата а и тя менвзаимно е..Отделя 30 минути...за да правим задачи-упражнение, а останалите 10 оставя за новия урок, на който плана му е 4 реда
![]()
Физика-класната мии![]()
![]()
![]()
Тя има 6 години стаж.Не мога да разбера уроците, защото тя почти нищо не казва.Всички говорят, а тя няма идея как да ги накара да млъкнат.Когато ни обяснява урок(което се случва рядко..и пак е трудно да обясни) тя си рецитира и не пита..някой разбра ли не разбра ли...
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Точните науки... най-вече химия и математика SuX!!!![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Himiqqqqqq iiiii mikroikonomikaaaaaa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Химия и Физика
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
NEMSKI-nemskiq ti izcejda silite do poslednata kapka.Na kraq na 5 4asa napravo mi se mre.
Offfff skuka..........
algebra![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Историяи Химия
![]()
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Оооо да!Най-гаднитеее!Първоначално написано от verdjitO
Малко банално,ама матемематиката ми е най-противният предмет!Нищо не разбирам...![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Xumuq mrazq q ne zaradi smata neq a zaradi tapiq galfon koito mi prepodava !
ммм географията... тая наща госпожа не мога да я понасям , много е дразнеща и винаги във часовете ми е много мнооого скучно и ми се иска да хода се гръмна![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Математика - от душа я мразя още от първи клас. Просто от много числа почва да ми се вие свят и да ми става лошо.
Физика - заради простата ми убита даскалка. Не иска да решаваме както на нас ни е по-лесно, а както на нея й харесва!![]()
![]()
![]()