- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- как се записва музика и филми от компа на CD?
Не знам,на мен Nero-то си ми работи...Първоначално написано от monityY
Качи ли си тази версия на Nero,към която ти дадох страница?
А това може ли по начина,по който качвам музика да се качат и филми-предполагам,може-аз съм качвала документи,че май и снимки така...Но на мен този софтуер ми се бъгна и не мога да качвам дори музика,а за да го подновя,трябва да плащам...А и ми е останала малко памет в компа...Ако на теб още си ти работи,използвай го,докато можеш!![]()
Иначе и аз не исках да свалям излишни програми като Neroto и предпочитах Windowsa да си се справи сам.
Sorry,опитах се да помогна-не би трябвало всичко да ти се бъгва,като сложиш субтитрите-значи ти не правиш нещо като хората или може би още при инсталацията на Нерото нещо се е бъгнало и не е както трябва!
da zapisah film bez programi s windowsa ama ne trugna nito sub nito zvuka... ve4e se ot4aqh.tolkoz mn diskove izhabih...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ами макар че е на бг,малко сложна ми се вижда,но утре ще пробвам... сега нямам диск,изхабих всичките..![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Aми всъщност е 56,31 мб,но няма значение...Въпреки,че за мен има-компа ми е с изключително малко памет.Но програмката си е наистина добра,лесна за ползване-все пак е на български и всичко е направено ясно,точно,не да се ровиш и чудиш къде да влезеш!Вчера не можах да запиша нищо с Нерото,но след като си дръпнах версията на Ашампо,която даде,успях да оправя нещата!Първоначално написано от JackAzZ
Благодаря! =D>
abe da mn umno i zashto prochutoto ashampooo neiska da mi kachi subtritrite a filma mi go kashva tam ot butona dobavi?
Днес само смях в тоя раздел .... една не може да си инсталира мирката ....друга от 5 седмици се мъчи да запише един филм( включително и суб)Първоначално написано от monityY
и макар ,че са и казали и обяснили по хиляди начини ... то се бута по най-зашикалкавените пътища да извърши толкова лесна операция![]()
![]()
![]()
Ама как да не се смееш ...
ами обясни ми щом толкова знаеш..до сега никой не ми е обяснявал как да си добавя суб в ашампото..щото аз за първи път го пускам и просто не съм имала нищо неясно до сега че да питам..но ето че изкочи..ще ти бъда благорна да ми обясниш!
Обяснил съм един път и няма да се повтарям . Сумати и народ изхабиха азбуката да ти обясняват ама ти не захапваш или може би им фърляш по едно око и ако е писано повече от 1 ред просто ги отминаваш.Първоначално написано от monityY
Връщаш се от началото на темата и почваш.
Ама ти никъде не споменаваш какъв е формата на филма.... колко мега,гигабайта е .... и т.н боб ли да фърлям ко да прая ?
a pokaji mi to4no kude sa mi obqsnqvali kak se slagat subtritrite v ashampoo prosto mi pokaji...4akam...filma da kajem e 700mb i e format avi,tova kakvo promenq ne6tata?
Първоначално написано от Forslor
![]()
![]()
hubavo,samo deto metoda ti e neefikasen i kude v tezi redove pro4ete nqkoi da mi e obqsnil za subtritrite i ashampoo..ti izob6to vijda6 li kakvo pitam az?tozi metod taka nare4eniq "nai-lesen" pri men ne stana probvah i flma posle ne trugna... taka4e ne se pravi 4e mn znae6![]()
Ахахахах ми много ясно ,че няма да тръгнеПървоначално написано от monityY
ама нали съм умен и знам всичко предварително
.
Аз те питам какъв формат е филма ...ти ми казваш .avi хубаво ама не е достатъчно ,защото кодировката трябва да е XviD за да може да го плейнеш на dvd то.
Пример:
shte.se.gutna.ot.smqh.avi - това не става
shte.se.gutna.ot.smqh.XviD - това пак е във формат ави ,но кодировката е XviD и по принцип си го пише.
Затова ако случайно си обърнала внимание, а ти разбира се не си
при торент тракерите имаш възможност да търсиш :
Филми/DVD-R
Филми/SVCD
Филми/XviD
Ама какво да се прави нЪл знам много![]()
i kakvo trqbva da napravq da preimenuvam fialovete na .xvid ili kfoto be6e tam nakraq li?sry ma sum tupa,kfo da napraa a obqsni mi!
Има 2 начина :Първоначално написано от monityY
1. Търсиш филма и го теглиш от ново ,но да е XviD
2. Чрез видео конвертор (напр. Xillisoft Video Converter 3.1) конвертираш в XviD и записваш на сд.
ok a ne mi obqsni 6to subtritrite ne mi se vkarvat s ashampoo![]()
да файла с филма го добавям а субтритрите не мога,излиза ми някаква грешка като пробвам да ги добавя!
Ела на лична консултация (50 евро на час/ за всеки втори час , ти правя отстъпка 49.99евро без ДДС ) и ще ти обясня всичкоПървоначално написано от monityY
![]()
da e sa vednaga,kato mi se prai6 na mn interesen nqkoi dr 6e mi obqsni..6toto to za tfa e foruma ako neznae6 a ne da se obijdate kato svine...![]()