Изтегли си програмата Nero ето оттук-http://www.zamunda.net/details.php?id=103549
Инсталираш я,след това пъхаш празно CD и ти излиза прозорче с различни опции-ти избираш Make Audio CD.След това ти излиза един по-голям прозорец,който е почти празен-отгоре пише име на файл,изпълнител и т.н.,а отдолу има изброени различни минути-общото време на песните,които искаш да запишеш на CD и времето,за което ще се запишат.Малко по-отгоре и отдясно трябва да пише Аdd,натискаш го,избираш си файла,който искаш,те ще ти излязат там като име на песен,изпълнител и време,натискаш Next,следваш инструкциите и започват да ти се инсталират.Когато всичко е готово,дискът сам си изскача. Ако пък вече в CD-то има някакви песни,инсталацията е съвсем малко по-различна.След като ти излезе малкото прозорче след пъхането на СD-то,натискаш Take No Action.След инсталацията на Nero програмката на декстопа ти трябва да са излезли 2 иконки-Nero Home и Nero StartSmart.Натискаш втората-Nero StartSmart.На прозорецът,който ще се отвори,отляво пише Аudio Burning,натискаш го и след това ти излизат 3 опции-Audio CD,MP3 Jukebox Disc и Nero Digital(TM)Audio+(NDA+)Jukebox Disc.Аз лично ти препоръчвам първото или второто,но нищо не ти пречи да избереш и третото. След като избереш някое от трите,инсталацията е абсолютно същата,само дето на втората и третата опция отдолу не пише минутите,а МB(размерът) на музиката,която избираш. Филми се записват по горе-долу същият начин,само че не пише Audio CD,a Film.Това е най-новата версия на Nero,тъй че не би трябвало да имаш някакви проблеми,още по-малко при субтитрите!Това е лесната част!Аз още не съм записвала филми от компа на CD,още по-малко с Nero,тъй че ако имаш някакви въпроси(и проблеми),питай,без да се притесняваш!Заради теб ще инсталирам и филми на CD,и ще ти кажа как става точно и със сигурност.(Това само ако имаш някакъв проблем при записа на филмите,иначе по принцип и в скоро време не смятам да качвам филми на CD,но музика ми се налага...за лични потреби...)
Надявам се да съм обяснила както трябва и като хората,ако имаш някакво питане-заповядай-ще помагам с каквото мога!
П.С.Там където пише Дата СД е за файлова информация(не знам дали някой ме разбра ),абе кажи речи някакви записки и документи,а Дата Аудио май беше за музика,която май можеше да се слуша само на комп или при някакви по-специални условия...
Една поправка за филмите-не пише филм,а видео...