.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Руси кичури на тъмна коса

neshto podobno :
    (v smisul kosata)
    samo deto moqta e po-tumna i vuprosa mi e hubavo li stoqt okolo 5 kichura naprimer na tumna kosa ?
    na men lichno mi haresva, no mislq che konstrasta e mn golqm i za tva pitam

Град
    У нас Си (=
    Отврат е според мен!

Фен
    Град
    вкъщи
    Доколкото разбирам от обяснението, ти имаш черна коса....а руси (почти бели) кичури на черна коса стои ужасно според мен....едно време фолк певиците така се правиха всичките Ако косата ти наистина е много тъмна, пробвай с кафяви кичури, които не се отличават чак толкова много от естествения цвят Моят естествен цвят е по-светъл, но си направих тъмно руси карамелени кичурчета, които се сливат и изглеждат много по-добре

Ако си като тая мацка ше ти стоят мн хубаво

emi tq kosata mi e tumna shoto e kanosvana, no veche e tumno kestenqva ne tolkoz cherna i sum bila na rusi kichuri ne se haresvam obache lichno na tva momiche kak stoi mi haresa.
    prosto iskam kosata mi da jivne po nqkav nachin v smisul naprimer kafevi kichuri (svetlo kafevi) prosto mi e gadno kato e 1 cvqt i me int kakva boq da si kupq za da hvane ?

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    1vo na kolko si ? Ako si na godini mejdu 12-15 mislq che nqma smisyl da si gorish kosata ot sega.To boqdisvaneto e 1 vid gorene mislq che,pyk i moje da ne ti stoqt dobre.Az ako vidq jena ot romski proizhod tq VINAGI shte e s cherna kosa i rusi kichuri Edna priqtelka si napravi rusi kichuri,i tq beshe s cherna kosa..mqzashe na ciganka s izvinenie.Boqdisva sa 2-3 pyti i nakraq gi mahna shtoto kosata i beshe jiva metla ... Ama samo ti si reshavash,jivota si e tvoi

emi az iskam svetlo kafevi do sq mn puti sum si q gorila i pak si e dobre dopulnitelno vseki den q izpravqm problema e che ne moga da si izbera cvqt

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Грозно е с тъмна коса и руси кичури.Аз съм с тъмна коса и бих си направила кафяви кичури не руси.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Трябва да стане постепенно..мойта съседка имаше черна коса,ама ако знаете кво значи черно тъмна,тъмна.. сега е с руса коса-изцяло,светло руса...Та мисълта ми е,че в началото няма да се харесаш,но ще свикнеш и първо почни от по тъмно русо ли не знам,но гледай да не се личи от километри и така постепенно..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    v oblacite
    На мен лично не ми харесва тъмна коса с руси кичури Мисля че тъмни кичури, но по-различен от косата ти нюанс биха стояли по-добре.

С тъмна коса по добре си направи червени кичури...седи много хубаво

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Трябва да стане постепенно..мойта съседка имаше черна коса,ама ако знаете кво значи черно тъмна,тъмна.. сега е с руса коса-изцяло,светло руса...Та мисълта ми е,че в началото няма да се харесаш,но ще свикнеш и първо почни от по тъмно русо ли не знам,но гледай да не се личи от километри и така постепенно..
    ama za boga az ne iskam da sum rusa posmurtno prosto mi haresa na taq maca kak stoi, no za nishto na sveta ne bih se izrusila ... iskam kafevi kichuri .. inache estestveniq mi cvqt si e kafqv, no mai mesec se kanosah cherna..

Мега фен Аватара на Blab
    ц-и-г-а-н-и-я!

Цитирай Първоначално написано от krasiva_luja
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ama za boga az ne iskam da sum rusa posmurtno prosto mi haresa na taq maca kak stoi, no za nishto na sveta ne bih se izrusila ... iskam kafevi kichuri .. inache estestveniq mi cvqt si e kafqv, no mai mesec se kanosah cherna..
    Окс аз само дадох пример за кичурите,не съм казала че ще се правиш цялата руса

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Доста е грозно според мен...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

По - добре си направи сиви кичури, за да няма такъв голям контраст или си боядисай косата в топъл шоколадов цвят!
    Love Ickooo

По принцип русите кичури са си бая селско изпълнение, да не говорим на тъмна коса

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Голям фен Аватара на 50cent
    spored men 6te e qko ili puk s rozavi na tumna kosa stava

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    на мен пък ми харесва. Най-добрата ми приятелка е стъмно-кестенява коса и си беше направила руси кичури. Много сладко и стоеше. Ама ти имай предвид, че трябва постоянно да ги боядисваш, защото иначе става много грозно. Обаче пък много изтощава косата...Ти решаваш

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Да бе да бе вие всички сте..... къв е смисъла да си прави кафяви кучури на тъмна коса, все едно на руса коса бели кичури. Не ги слушай, мацката дет си я пуснала много добре изглежда. мене ме кефи така. То вече отшумяха кичурите по цялата коса, ама така само няколко кичурчета боядисани е готино...
    Let The BEAT Control Your Body

spored men 6te stoi qko no qko sa po4ti beli4ki a ne jalti za6toto 6te si kato ....(ciganka)i posle trq da si gi podarja6

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    по-добре би било да си направиш кичури с няколко тона по-светли от твоя цвят,не толкова контрстиращи...първо,щото на мен не ми харесва (не че е важно,ти си избираш,ама нали се пак питаш...),и второ - по този начин се придава обем на косата и просто леко се освежава
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Цитирай Първоначално написано от молец
    по-добре би било да си направиш кичури с няколко тона по-светли от твоя цвят,не толкова контрстиращи...първо,щото на мен не ми харесва (не че е важно,ти си избираш,ама нали се пак питаш...),и второ - по този начин се придава обем на косата и просто леко се освежава
    emi to tva mi e krainoto reshenie ama nz dal sh hvane vurhy kanata shtot est cvqt na kosata mi e tumno kafqva no ot mai mesec sum s cherna kana koqto uj padna ama pak si e cherna kosata mi..

spored men se posavetvai sas frizior i toi 6te kaje koi cvqt za ki4uri e nai-podhodq6t za teb!uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си