- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- нещо което ще ме вкара в некои як филм
iskam n6 koeto sp mn 6 ma vkara v nekoi sp qk film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i koeto da ne e mn skupo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно шише ракия и филма започва![]()
Иначе нз... Гъби?![]()
Алкохол :P
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
шмръкни малко емфие и се напуши![]()
от опит казвам филма е голЕм
![]()
![]()
![]()
семена..
гъби...
здраф чадел..
звезди..
и т.н.
варянтите са много, експериментирай![]()
LSD![]()
От много рано и го препоръчваш...Първоначално написано от dunapren
![]()
![]()
e иска голям филм девойчето....Първоначално написано от shivacheva
за LSD трябва да имаш известен опит.Аз препоръчвам доброто старо кале![]()
аз препоръчвам алкохол ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
гадостПървоначално написано от AtMosFera
Гъби.
Не пробвай с кале, верно в голям филм ще се вкараш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хахаха козът е рол , а като го смесиш с емфието става муцкаи една две бири сложи после... да да бая голям е филма бая .. мое си мнение, но се РАЗМАЗАХМЕ
ама ся кой си е свикнал на някви по твърди неща, може и да не усети . . шанс
![]()
![]()
п.с. нищо лично![]()
Стани една гъбарка и след време почни картоните![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
какви гъби.... направо да зафаща картонаПървоначално написано от HouseSoul
![]()
Аве то принципно от сичко може да се вкараш във филм.
Мен от кока иамфет големи филми ме хващат.
За екс да не говорим![]()
На мен от бонбон земята ми се цепеше пред очите. Седя аз самичка със стиснат портфейл в устата и гледам земното ядроБрутален бонбон....
А от козче как ме преследваха вълци... хаха.. опасна работа.
От амфет или бяло примерно ми се развива емоциалноста, не става нещо особено, но аз почвам да плача, неква сдухано и се вкарвам в голям филм.. Нещото го изживявам по-силно
А аз в последно време само сънувам как си намирам бонбони- едни такива супер яки на външен вид, с 2 цвятаИ купа с бяло сънувам че имам,
![]()
и сигурно ти се е късало сърцето като си гледал/а It's all gone Pete Tong,като Франки си изхвърли 'си4ката кока в кенефа,+кашетата и...вси4ко!!!
Хаха е неТакова разточителство
![]()
А иначе една приятелка се беше напушила много яко и отиваме ние да си наредим по една. Аз нали вече съм ги направила, давам и на нея, аз се обръщам нещо си прибирам и в следващия момент чувам нещо средно между кашляне, кихане, смеене.
Обръщам се и гледам тая мойта дръпнала половината от едната, а останалото се разхвърчало на посоки![]()
![]()
И такива работи се случват...![]()
Бронз.. половината шише изпиваш другото излъхваш и ше гледаш Mtel IMAX 3D CINEMA![]()
Той ако пие бронз ще умре е![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
LSD, ъхъ, я стига глупости. Много сте надъхани на думи ама ми е интересно кой от вас наистина е взимал картон или микроточка......
Пък за филма с калето ми се види безсмислено щото ако ще си трови тялото с токсични препарати, със същия успех може да се наяде и предозира с евтини хапове от аптеката....
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!