- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли от фитнеса гърдите да станат по-големи?
moje li ot fitnesa gurdite na momi4etata da stanat po golemi ili po malki. i izob6to ima li uredi koito vliaqt na gurdite i kak?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
emi vij mai fitnesa ne vliqe.
cool
Да се стегнат сигурно е възможно, но да порастнат от фитнеса...не знам...все пак това е някаква мастна тъкан, която няма как да се увеличи.
И аз така мисля...иначе щеше да има юрушшшшшш сички на фитнес хахПървоначално написано от koalka
![]()
много по вероятно е даже като се стегнат да изглежда че нямаш гърди,виж как изглеждат културистките![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ахам..ще се стегнат,според мен по-скоро биха станали по-малки отколкото по-голямиПървоначално написано от Water_lili
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не невъзможно е да пораснат ще порасне само мускулът под гърдата но това няма да се отрази на големината.като човек трениращ фитнес мога да ти го кажа![]()
ot fitnesa gurdite stavat po malki...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
да ако си няква културистка ... от 1-2 пъти в седмицата нищо няма да ти стане, най-много да станат по-стегнатиПървоначално написано от monityY
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
sped za momi4etata teenagerki nqma smisal spored men pone da praq t uprajneniq za gyrdi...
offtopic: maliiiii dnes ima6e edna kaka na 20 i nqkolko god s mn qki cickiitakiva ne mn golemi sredni mnooo qki... kaji re4i dnes samo i se naslajdavah i ne sam prail uprajneniq no si zaslujava6e
![]()
![]()
![]()
Еххх мъжеПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Когато разсъблечеш душата си пред хората, единственото което хората ще направят, е - да я ИЗЧУКАТ. Затова, когато правиш душевен стриптийз, знай кога да спреш. Надърви ги и спри. Надървените са тези, които няма да издържат [!][!][!]