.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ..

Hybrid View

Помощ..

nqkoi moje li da mi kaje 2-3 lubovni poslaniq koito da napi6a v/u podaruka na priqtelq mi s nego pravim edna godina a neznam kakvo da napi6a iskam da e ne6to xem sledko xem lubovno no i da izrazqva to4no tova koeto 4uvstvam kum nego .. pls ako nqkoi znae da podxvurli 1-2 10x predvaritelno

Град
    (: Русе :)
    Ш'та любя ма
    Ай напъни са малко ... едва ли ще му харесат някви клишета измисли нещо сама .....
    So free

Измсли ти нещо, така ще е по-истинско.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Inside the temple
    Знаааааачииииии...
    Или търсиш в Гугъл (щото батко ти Гугъл най-много знае по тоя въпрос ), или сама мислиш нещо.
    А като говорим за писане на послание - просто се замисли за него. Помисли какво харесваш у него, как те кара да се чувстваш, какво би искала да му кажеш, каквото хубаво нещо се сетиш. След като вече имаш материал, просто от всичките тия неща ще скалъпиш едно-две милички и сладки изречения
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Знаааааачииииии...
    Или търсиш в Гугъл (щото батко ти Гугъл най-много знае по тоя въпрос ), или сама мислиш нещо.
    А като говорим за писане на послание - просто се замисли за него. Помисли какво харесваш у него, как те кара да се чувстваш, какво би искала да му кажеш, каквото хубаво нещо се сетиш. След като вече имаш материал, просто от всичките тия неща ще скалъпиш едно-две милички и сладки изречения
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си