- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- !!! Наръчник за успехи в любовта !!!
експойтед, ти си..![]()
![]()
нека тук да споделим по-хард вариантите, аз веднага се сетих за няколко, единия от които изпробвах върху един пич, ама едва не го осакатих..![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ъъ стъпка 3 е ненужна![]()
може направо да гепим кандидат-гаджето за косата, няма смисъл да го биеме, при това ЛЕКО![]()
аз мога да споделя един метод, обаче задължително да живееш в блок, на колкото се може по-висок етаж, а най-добре ако успееш да се качиш на покрива..![]()
![]()
всима се саксия с (ако обичаш човека може с някакъв друг по-масивен предмет, например телевизор, или нещо от сорта..)
следите обекта, докато се придвижва по улицата долу, и в подходящ момент спускате предмета.. човека вече ще е трупясал от толкова много любов и тялото му ще е изцяло на ваше разположение![]()
boi,seks i srybska muzika sa6to 6te svyr6at rabota![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
тц..не уцели музиката..
блааа тва второто е прекалено романтичноне е за мен..
пък забрави, че съм руса и не съм особено добра в писането на писма (бтв веднъж написах на един писмо от тайна обожателка и целия му клас разбра, така, че не повтарям (!!!) )
искам нещо, което със сигурност работи моментално..![]()
и по възможност да е изпробван метод, та да не го мъча много-много пича![]()
ммм не знам, прекалено натруфено ми се вижда![]()
бих избрала да ме цапардосат с бухалка, а не със n-тонен ланец (все си мисля, че бухалката е по-добрия вариант)
чакам още варианти![]()
бате, ти си гений![]()
сега очаквам, като някоя ПТпТНК (баси, не мога да го запомня) влезе в тая тема и почне да отрича метода да стане сеир![]()
ее да дано някоя да благоволи да разясни малко![]()
Аз малко не разбрах метода там с курветата ...Амааа да ви кажа която жИна ви каже че не е курве не и вярвайте ... ЛЪЖИИИИ
На мен най много ми хареса 1-вия метод
![]()
So free