.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Прескачане на една година ?!?!

Как може да стане .... сега сам 9 клас искам да мина направо в 11...като естествено си взема материала за 1 година напред,някой може ли да ми обясни каква е процедурата.... За сега няма да изтъквам причините....просто моля някой ако има някаква информация,или опит в изпускането на 1 година да ми пише)))).....Благодаря предварително!

Ами аз имах една такава идея преди две години. Поразпитах една учитека и тя ми каза че би ми било много трудно, още повече че в 10 клас материалът си е тежичък. Мисля че подаваш молба, която трябва да се обсъди на съвет. Ако ти разрешат продължаваш да си ходиш редовно на училище за 9 клас а за 10 (който всъчност искаш да учиш сама) се водиш частна ученичка май. Учиш си сама материала, имаш право да посещаваш часовете на десетокласниците без да те изпитват, без отсъствия и така. Има 3 изпитни сесии, януари, юни и септември. Явяваш се на тях и държиш изпити по предметите. Надявам се да съм ти помогнала не съм напълно сигурна дали е така, но можеш да попиташ учител в училището ти.

Благодаря ти много за информацията,напълно ми е ясно че ще е много трудно,но наистина съм се решила да го направя,ако зависи само от това да науча материала....хм изглежда дори лесно,дано да е така както казваш.Даже и да не стане нищо не губя да опитам нали?)))))

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Няма как да стане.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Няма как да стане.
    има как и по горе е обяснено ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

ramaiana
    Guest
    Да,може.Учиш си на частно,после караш подобие на поправителен изпит и ако го изкараш-минаваш.
    Но...наистина е трудно.Въпреки,че учителите ти дават темите които трябва да научиш.

Няма защо
    Знаеш ли, аз също казвам че ми се вижда много лесно ако става дума само за учене на материал. Защото също искам да завърша колкото мога по- бързо. В момента разглеждам възможността за така наречените Distant courses. Искам да уча в английски колеж от България или Кипър (зависи), защото бях в Англия и беше доста трудно засега за мен. Разпитах за тях но все пак ми се иска да го обсъдя с хора на моята възраст та исках да кажа че и за мен ако ученето е проблема само няма значение, ще направя всичко възможно. Само си помисли добре преди да започнеш и успех

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Няма как да стане.
    Не исках да кажа, че няма начин, а че няма как да стане ^^.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Няма как да стане.
    Не исках да кажа, че няма начин, а че няма как да стане ^^.
    защо си мислиш , че няма как да стане ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си