- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аборт...спешно
izvinete za bezpokoistvoto, no me trevoji mislulta , 4e moje da sym bremenna...ta taka nqkoe momi4e pravilo li e abort i moje li da mi obesni pripada li se ako e s injekciq ... blagodarq vi predvaritelno![]()
НЕ се научихте и тва си е! Ми ходи на лекар той знае най добре ! И кво са Ако някой ти каже че се припада ще раждаш!Извинявай за грубоста ама тук няма гинеколози които израждат бебета по интернет! Успех дано не си бременна че не еоферта !!!
+1Първоначално написано от ubuntu
Чак да се припада не съм чувала,аз до колкото знам е напълно безполезнено и цените варират около 80-150 лв,естествено говоря ти за тея лекари,които не ти искат разрешително от родител и разни такива..
Eee...как?! Разрешение трябва да има поне от единия родител.Нелегално е много опасно да се правят поне по мное мнение...
По темата: Иди на лекар вместо да гадаеш,не губи време,че току виж вече да не можеж да направиш аборт..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Защо си мислиш,че си бременна и защо не си пила ескапел ако примерно сте го правили без презервативОтиди на лекар да ти обясни как стават нещата,но преди това по добре си направи тест за бременност
![]()
Как така си мислиш че си бремнна ???Не проумявам.По-добре отскочи до аптеката и си купи едно тесче за 3 лева.После да не стане гафа отивам да си прая аборт пък не съм бременна ...
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Да, нали, до следващия път когато реши да го направи без предпазни средства и забременееПървоначално написано от she_is_the_only_one
Безотговорни деца....
![]()
По темата- направи си тест за бременност, ако е положителен отиди на лекар, на него може да си зададеш всичките въпроси...
Говориш за медицински аборт! Ето информация:
Медицински е абортът, при който се използват единствено медикаменти за прекъсване на бременност. Медицинските изследвания сочат, че такъв аборт трябва да се прави само до 56-ия ден след първия ден от последния менструален цикъл.
Какво точно представлява?
Абортът се извършва в три стъпки. Първата се състои в инжекция, която спира бременността в матката чрез подтискане образуването на прогестерон. Без него матката е неспособна да задържи плода.
При втората стъпка се прилага лекарство, което кара матката да се съкращава, /причитняват се контракции/ и по този начин се изхвърля плода.
При третата стъпка лекарят ще провери чрез ултразвук дали бременността е премахната окончателно.
Колко време отнема?
Процесът на аборт започва веднага, след като ви е приложена инжекцията. Наблюдава се кървене, което понякога може да достигне 14 дни.
Ефикасен ли е този метод?
Процентът на успеваемост е около 92-96. Ако не се получи необходимият резултат се налага да се използва вакуум.Аспирацията с вакуум действа като се изсмуква съдържимото в матката.
Какво ще чувствам?
За повечето жени медицинския аборт е като ранно помятане. Възможно е:
- да ви се вие свят
- да усещате силни спазми
- да ви се гади и да повръщате
- да имате диария
- да имате постоянна болка в корема
- да имате лека треска
Лекарят ще ви предпише необходимите лекарства за облекчаване на симптомите.
Какви са рисковете?
Медицинският аборт е безопасен. Но има известни рискове при процедурата:
- непълен аборт – в този случай се прибягва до нова доза лекарство или се използва вакуумна аспирация
- алергична реакция
- инфекция
- кръвоизлив
- неустановена извънматочна бременност
Трябва да се свържете незабавно с лекаря си, ако:
- имате твърде висока температура
- имате твърде обилно кървене
- имате съсиреци, по-големи от среден лимон
- имате твърде силни болки в корема, които не се повлияват от болкоуспокояващи лекарства
След аборта, вие ще започнете да се чувствате все по-добре с всеки изминал ден. Гаденето, повръщането и виенето на свят би трябвало да изчезнат до 24 часа след инжекцията.
Защо медицинският аборт е за предпочитане пред класическия?
- прави се без упойка
- може да се направи при ранна бременност, веднага след като е установена
- жените се чувстват по-добре, отколкото при стандартния аборт
- жените съобщават, че чувстват този аборт по-естествено, нещо като спонтанен аборт
- за медицинския аборт никой няма да разбере, не е като при постъпване в болница
Как може да мислеш за аборт, като дори изобщо не си сигурна, че си бременна![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Майко мила!Първоначално написано от swords1010
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от 182+44_4adel
....ama che ludishtina.parfu razberi i posle pitai!aku li ne kaji na maika ti!
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Хахзнаеш ли гледах днеска Хаус,(както всеки път
)та мисълта ми е,имаше болни там в самолета и едно момиче също се разболя и казваТя:-"и мен ме боли,повръща ми се,имам обриви и раката ме боли"(нещо такова оплакваше се
)и Хаус:да бременна си!Тя:Ама как не съм го правила..Той:девствена ли си?..Тя:Не!..Той:бременна си!
![]()
Беше много яко,бъзикаше я
![]()
Та и ти така...Ми аз не знамПитай друг,може накой да се извади гинеколог,който даже без преглед да знае кво ти е
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
oh gorkata ... test4e men ako pita6 , pak ako si bremenna 6te razpitam kak stoqt ne6tata .. imam edna poznata koqto e pravila 2 pati abort ... samo spokoino i vs 6te e ok
Love you Kris !!!
Не разбрах кое те наведе на мисълта, че си бременна. Във всеки случай първо се увери, и тогава мисли какво да правиш. Късмет!
И аз го гледах, и аз!Първоначално написано от sladkish_14
А вчера гледа ли го тва с бременната жена? Много беше миличко когато така наречения фетус му стисна пръста с малката си ръчичка... Сладко беше!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Радвам сеПървоначално написано от nofi
Той всеки път пуска лафове
![]()
♫ Beautiful.. ♫
ne smqtam che filma dr.xays e za komentirane tuk![]()
![]()
ama kfu da fi prafqt
inache po temata test mila test.nie ne mojem ti pomognem!za sajalqnie!
Само спокойно всичко ще е ОКПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Че кво му е Ок,че и тя може да убие,човешки живот или,че твойта френдка го е направила 2-пъти
Само като си представиш онова невинно същество,с малки рачички и крачета,трябва да си най-безчувственото животно за да го убиеш с една спринцовка
![]()
♫ Beautiful.. ♫
e kfu iskash!!Първоначално написано от sladkish_14
da stane maika na 14 godini ta tq ne znae shtu e dete pak maika shtre stafa!po dobre da se uferi dali e bremenna i tukafa da misli za abort
a ti si zatfariaqi ustata sladkish_14 takaf!
Според мен беше редно преди да почнеш да критикуваш това, че ние си обсъждаме филма тук(при положение, че във форума се обсъждат какви ли не по-големи глупости) да си оправиш правописа, защото колкото и да е модерно да пишеш като цинге първолаче се замисляй за хората които четат писанията ти. Едва ти се разбира. Оправи правописа, понктуацията и словореда и ще се разберамПървоначално написано от sladko_momi4e
![]()
parfu mrazq da pisha na kirilica i ne ochakfai ot men d apisha.Първоначално написано от nofi
fturu kfu mi e na pisanetu tfa che pisha taka ne znachi che ne kazfam neshtata prafilni.znam mujebi f-to i u-to i drazni nu pak muite frs ne gi zashtutui te gu pishat taka.kaktu i da e.
tuk sme ne za da se karame a za da reshim pr na mumichetu.
ta tq aku ne si naprafi test nie i da beshe bremenna nqma da mujem da i pumugnem!i tfa e kaktu nekui beshe kazal pu gure nie ne izrajdame deca pu neta.i puxtaram test i txa si e!
Хубаво де,тест вече и е ясно,че трябва да го направи..Не и пожелавам да е бременнапросто изразих мнение,пък и всеки да си мисли...трябва да имаш едно на ум,че когато ти го вкарват можеш и да забременееш и детето няма да е виновно,че си мислил само как да се задоволиш има и последици понякога
И не си спомням да съм се заяждала с теб,че да ми приказваш,щи пиша за Хаус кадето си пойскам,аз решавам дали е за тук или там
само не ми говори така,ако обичаш
Мен кво ми пука че ще става майка на 14 бе
![]()
Аз не се е*а и не мисля за това,който се..да му мисли
Иска се и малко акъл
И на теб ти трябва,научи се да пишеш и тогава ми казвай какво да правя
Това че ясно си по-голяма от мен не те прави по-умна..но ти говориш така,защото явно си правила аборт
![]()
♫ Beautiful.. ♫