.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мраза да се карам с някой..ама мраза и да се заяждат без причина...всеки има различно мнение,научила съм се че тук хората са различни и трябва да приемам и тяхното мнение,научи се и ти...Извинявам се за по-горния пост...нека минем с добро

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Хах знаеш ли гледах днеска Хаус,(както всеки път )та мисълта ми е,имаше болни там в самолета и едно момиче също се разболя и казваТя:-"и мен ме боли,повръща ми се,имам обриви и раката ме боли"(нещо такова оплакваше се )и Хаус:да бременна си!Тя:Ама как не съм го правила..Той:девствена ли си?..Тя:Не!..Той:бременна си! Беше много яко,бъзикаше я

Та и ти така...Ми аз не знам Питай друг,може накой да се извади гинеколог,който даже без преглед да знае кво ти е
    mda i az gledah haus

Град
    kadeto iskam

Re: аборт...спешно

Цитирай Първоначално написано от karamel4ef
    izvinete za bezpokoistvoto, no me trevoji mislulta , 4e moje da sym bremenna...ta taka nqkoe momi4e pravilo li e abort i moje li da mi obesni pripada li se ako e s injekciq ... blagodarq vi predvaritelno
    Аз не съм правила аборт, но сестра ми е. Зависи в кой месец си ако си в 1-вия - Вкарват те едно маркуче от долу с няква течност и ти махат плода, излиза кръв или по точно някаква слуз, ако си в малко по напреднал месец излизат парченца такива кът дробчета(гадно)
    Ама не припадаш При сестра ми не беше с инжекция. После малко те боли ниско долу под корема, но преживява се, но първо увери се че си бременна а и е мн важно на колко си години ако си под 18 може да е по болезнено за теб

Хах знаеш ли гледах днеска Хаус,(както всеки път )та мисълта ми е,имаше болни там в самолета и едно момиче също се разболя и казваТя:-"и мен ме боли,повръща ми се,имам обриви и раката ме боли"(нещо такова оплакваше се )и Хаус:да бременна си!Тя:Ама как не съм го правила..Той:девствена ли си?..Тя:Не!..Той:бременна си! Беше много яко,бъзикаше я

Та и ти така...Ми аз не знам Питай друг,може накой да се извади гинеколог,който даже без преглед да знае кво ти е
    и аз тва го гледах,беше яко готино
    ...

Град
    nA lUnAtA
    ne sym praila abort i ne si g0 p0jelavam...no maika mi naskoro napravi abort i se poluchiha oslojneniQ ...kyrveshe...nemojeshe da h0di i tka izvestno vreme...

l0v3`slyNcEty

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    [b]
    sladkish_14 , хайде малко по-спокойно ... в някой случаи е по-добре аборт ... това че е shit е ясно , ти нито знаеш момичето на колко е , нито в какво полужение е , нито от кой е бебето тръгнала си да ми обясняваш че било недопустимо да го махне ... личи ти че си на 14 .. а и маи някаде спомена че не правиш секс.. къде си тръгнала тогава да даваш съвети като изобщо не знаеш за какво става въпрос..?!
    Love you Kris !!!

Град
    Асеновград, България
    sladkish_14, на какъв език трябва да се обясни, че до преблизително 3-тия месец от бременността, оформящо се човешко тяло НЯМА ?!? До тогава това , което е в корема на жената се нарича ЗАРОДИШ, следователно с аборт не убиваш човешки живот!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    v oblacite
    Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    Цитирай Първоначално написано от biskvitche
    Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    ... i posle si kato nova.....
    Да, нали, до следващия път когато реши да го направи без предпазни средства и забременее Безотговорни деца....

По темата- направи си тест за бременност, ако е положителен отиди на лекар, на него може да си зададеш всичките въпроси...
    tova tq sama moje da si go preceni shtom e uzrqla za sex e uzrqla i za poslednicite ot nego ,taka che ...da se opravq a i e kato nova kakvo da q luja sled abort se chustvash dobre samo deto ti se vie malko svqt ama si Ok.
    Аз не говорех за физическата страна на нещата. Но си права, всеки трябва да си поеме отговорността за действията.

Фен
    Град
    sofia
    това не е шега работа,ти още не знаеш дали си бременна за аборт питаш ама щом държиш ще ти кажа.315лв ...2 4аса в болницата,болки 1-2 дни и след тва си добре.АМА ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ АБОРТИ!!! ВЯРВАЙТЕ МИ,ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ФЙ ЛИ4ЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ!!!!

а ти откога мислиш че си бременна...кога беше последния път когато го правихте

Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    oh gorkata ... test4e men ako pita6 , pak ako si bremenna 6te razpitam kak stoqt ne6tata .. imam edna poznata koqto e pravila 2 pati abort ... samo spokoino i vs 6te e ok
    Само спокойно всичко ще е ОК Че кво му е Ок,че и тя може да убие,човешки живот или,че твойта френдка го е направила 2-пъти Само като си представиш онова невинно същество,с малки рачички и крачета,трябва да си най-безчувственото животно за да го убиеш с една спринцовка
    e kfu iskash!!
    da stane maika na 14 godini ta tq ne znae shtu e dete pak maika shtre stafa!po dobre da se uferi dali e bremenna i tukafa da misli za abort
    a ti si zatfariaqi ustata sladkish_14 takaf!
    Syglsna sym 4e ne e gotova da stane maika ama kakto kaza ti tq e dete ... mislish li 4e i e bilo vremeto da pravi sex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си