- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аборт...спешно
Мраза да се карам с някой..ама мраза и да се заяждат без причина...всеки има различно мнение,научила съм се че тук хората са различни и трябва да приемам и тяхното мнение,научи се и ти...Извинявам се за по-горния пост...нека минем с добро![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
mda i az gledah hausПървоначално написано от sladkish_14
Аз не съм правила аборт, но сестра ми е. Зависи в кой месец си ако си в 1-вия - Вкарват те едно маркуче от долу с няква течност и ти махат плода, излиза кръв или по точно някаква слуз, ако си в малко по напреднал месец излизат парченца такива кът дробчета(гадно)Първоначално написано от karamel4ef
Ама не припадашПри сестра ми не беше с инжекция. После малко те боли ниско долу под корема, но преживява се, но първо увери се че си бременна а и е мн важно на колко си години ако си под 18 може да е по болезнено за теб
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
и аз тва го гледах,беше яко готино
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
[b]
sladkish_14 , хайде малко по-спокойно ... в някой случаи е по-добре аборт ... това че е shit е ясно , ти нито знаеш момичето на колко е , нито в какво полужение е , нито от кой е бебето тръгнала си да ми обясняваш че било недопустимо да го махне ... личи ти че си на 14 .. а и маи някаде спомена че не правиш секс.. къде си тръгнала тогава да даваш съвети като изобщо не знаеш за какво става въпрос..?!
Love you Kris !!!
Аз не говорех за физическата страна на нещата.Първоначално написано от she_is_the_only_one
Но си права, всеки трябва да си поеме отговорността за действията.
това не е шега работа,ти още не знаеш дали си бременна за аборт питаш ама щом държиш ще ти кажа.315лв ...2 4аса в болницата,болки 1-2 дни и след тва си добре.АМА ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ АБОРТИ!!! ВЯРВАЙТЕ МИ,ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ФЙ ЛИ4ЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ!!!!
а ти откога мислиш че си бременна...кога беше последния път когато го правихте