Цитирай Първоначално написано от nofi
Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
oh gorkata ... test4e men ako pita6 , pak ako si bremenna 6te razpitam kak stoqt ne6tata .. imam edna poznata koqto e pravila 2 pati abort ... samo spokoino i vs 6te e ok
Само спокойно всичко ще е ОК Че кво му е Ок,че и тя може да убие,човешки живот или,че твойта френдка го е направила 2-пъти Само като си представиш онова невинно същество,с малки рачички и крачета,трябва да си най-безчувственото животно за да го убиеш с една спринцовка
e kfu iskash!!
da stane maika na 14 godini ta tq ne znae shtu e dete pak maika shtre stafa!po dobre da se uferi dali e bremenna i tukafa da misli za abort
a ti si zatfariaqi ustata sladkish_14 takaf!
Според мен беше редно преди да почнеш да критикуваш това, че ние си обсъждаме филма тук(при положение, че във форума се обсъждат какви ли не по-големи глупости) да си оправиш правописа, защото колкото и да е модерно да пишеш като цинге първолаче се замисляй за хората които четат писанията ти. Едва ти се разбира. Оправи правописа, понктуацията и словореда и ще се разберам
parfu mrazq da pisha na kirilica i ne ochakfai ot men d apisha.
fturu kfu mi e na pisanetu tfa che pisha taka ne znachi che ne kazfam neshtata prafilni.znam mujebi f-to i u-to i drazni nu pak muite frs ne gi zashtutui te gu pishat taka.kaktu i da e.
tuk sme ne za da se karame a za da reshim pr na mumichetu.
ta tq aku ne si naprafi test nie i da beshe bremenna nqma da mujem da i pumugnem!i tfa e kaktu nekui beshe kazal pu gure nie ne izrajdame deca pu neta.i puxtaram test i txa si e!