.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

След като свърши...

Така... въпросът, който ме мъчи е:
    (тържествен марш)
    След като момичето, с което се.. е*а свърши, а аз не съм (знааам странно е :/ ) мога ли да продължа да я чу*ам докато и аз свърша? Защот тя ми ги разпраа некви че не било хубаво О.О

xaxaxaxaxa
    интересна мацка ще е тая чувал ли си лафа множествени оргазми \/ разбира се, че можете да продължите половия акт докато свършиш и ти
    I see the world as a candy store

е.. че що да не може.. та тя ако е някоя да свършва супер бързо ти кво.. винаги ше си оставаш започнат, но не довършен
    Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….

Емиии незнам,ако не и е причтно по добре сперет и я карай да ти прави други неща

Продължавай, ко толкова?

ооо начи ако ми каже че е свършила шсе праа на глух и продължавам мерси мн на сички

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Ами кажи й какво ти пречи да свършиш още 1 път докато и аз свърша? Не ти ли харесва?
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    Inside the temple
    След оргазъм да й става гадно??
    Хмммм....
    Добре, пробвай след като тя свърши ти да спреш да се движиш... Да останеш в нея, но да спреш да се движиш, за да й дадеш време да починеш. След като почнеш отново да се движиш, първоначално започни по-бавно и постепенно увеличавай темпото.
    Може пък и да стане номера...
    When I love, I love.

Разбира се, че можеш да продължиш и няма нищо лошо в това!

vuprosnata macka mai e golqma egoistka razbira se 4e moje da si produlji6, moje i vtori ....treti da ii dokara6 ...

Град
    София
    Може,разбира се, нищо няма да и стане,ако пък и е неприятно,остави я да си изживее оргазма,да се поотпусне за минута две и после да не се прави на много егоистична ами да ти помогне да свършиш и ти, ако все пак не иска повече да проникваш в нея е най-добре да прибегнете до добрата стара свирка,за да свършиш и ти .

Успех

Ами когато аз свърша преди приятела ми той си продължава,защо да спира-на мен ми е приятно Продължавай си и ти

Ооо, да, и аз първа свършвам и той продължава и ми е много яко.
    И тва момиче не е в ред, не се обиждай, ама... да не й харесва

Град
    Sofiq
    Pi4 ebi smelo da ne ti puka \/

Може да и дадеш няколко минути отдих, и продължаваш смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си