.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Спомени от началото

Здр,хора!Искм да ви питам нещо - какви са ви спомените от началото на първата ви връзка.Защото ми е някак трудно ...не знам кога какво да правя,просто искам някакви спомени от преживяно ,за да си изградя някакво впечатление.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne mojem da znaem kakvi sa ni spomenite ot tfoita 1va vruzka,sled kato izob6to nqmame i spomeni!!!prosto nie ne znaem ni6to za tvoqta purva vruzka...kamu li spomeni.....ama 4e vupros....!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на miShle
    Ние да ти помогнем да си спомниш за твоята връзка?!?!?!?!? Абе ти да не си друсана?!?!?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Добре де,средно интелигентни сте,не можете ли да видите ,че има печатна грешка?!

Спомените ми от първата ми връзка...ами за 1 месец едва ли може да се нарече "връзка",но беше мн готино-ходехме по басеини,по кафетата,изкарвахме кучетата заедно,купони..и така..накрая ме издразни с една негова постъпка и се "разделихме".Ха..не смеех даже да го целуна..абе беше страшен цирк

Надявам се правилно да съм разбрала въпроса...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правилно е ..но аз се питах...как да разбера кога да го целуна,как да процедирам изобщо..?Самото начало на началото...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em otna4alo po byzkite i za po natat1k si znae6 (nadqvam se)
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Guest
    kak li....ami postepenno i s jelanie bez da presilvash neshtata... izlizate vednaj, dva pati opoznavate se... ako ti dopadne naistina.... nameri nqkoe po usamoteno mqsto/parka, vecher kogato te izprashta, razhodka na plaja/ nqkakvo takova mqsto che kato se seshtash za parvata si celuvka da se radvash i da imash hubav spomen.... govori mu nejno, mil0o celuni go po buzkata...nqkolko pati kato postepenno se priblijavash do ustnite i go celuni ...... na sledvashtiq den se vijdate pak... poseshtavate razlichni interesni i za dvama vi mesta... govorite si i taka dokato izgradite doverie pomejdu si i preminete na dr etap

»»◊SlAdUr@nK@7@

То това хубаво,ама не знам дали за него няма да са много "бавни " нещата..
    и не знам ..ако ме изненада и тръгне да ме целува...да не се изложа..

Цитирай Първоначално написано от monityY
    ne mojem da znaem kakvi sa ni spomenite ot tfoita 1va vruzka,sled kato izob6to nqmame i spomeni!!!prosto nie ne znaem ni6to za tvoqta purva vruzka...kamu li spomeni.....ama 4e vupros....!
    прочети пак въпроса и тогава се изказвай!

Ами мойта първа връзка ....не си спомням доста.Спомням си,че той ми предложи аз бях малка и глупава приех и след 2 дена го зарязах,че ми беше някак си странно
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    ami togava ne chakai da te izprevarva deistvai ti .... no ako sluchaino te izprevari mu otvarni i sled tova mu kaji che go haresvash i razni ei takiva ...usmihni se sled celuvkata

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от love_love_love

и не знам ..ако ме изненада и тръгне да ме целува...да не се изложа..
    Абе яяяяя... Виж сега, целувката е много хубаво нещо. То си е инстинкт, удоволствие. Няма как да се изложиш ако следваш инстинктите си. Не се впрягай много.
    Пък и точно в този раздел пуснаха една страхотна тема за целувката - прочети я

За моята първа връзка... Връзка ли беше? Щото май бях на 9 и той на толкова. Спомням си, че беше сладур, че ми подаряваше разни сърчица, но накрая се сби с мои приятели и дотук бяха нещата
    Сега стигурно е станал някой сваляч от класа :P

Иначе не знам... Първата връзка невинаги е най-хубавото. Смисъл, отношенията, които имам в момента с моя човек си струват много повече да ги запомня, отколкото предишните.
    When I love, I love.

то ти хубаво си била на 9 и за това е така..ама аз не съм н 9.

И моя човек ме пита нещо за предишни..не знам ако му кажа истината дли ще ми повярва...но пък не искам да лъжа..

Цитирай Първоначално написано от love_love_love
    Правилно е ..но аз се питах...как да разбера кога да го целуна,как да процедирам изобщо..?Самото начало на началото...
    Ами като за начало,бъди себе си,бъди искрена.Отпусни се и недеи да мислиш за тази прословута целувка,за да не се притесняваш-няма и да усетиш как ще стане. А ако тои тръгне да те целува,да не се уплашиш и да се дръпнеш-прави това което и тои прави тои имал ли си е приятелка преди теб,в смисъл,ако е имал значи знае как става работата.. Движи се по течението УсПеХ
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Той е на 19..и е имал не една и две..Проблемът е И как да не изтълкува моето притеснение като знак за "неприятно чувство"

Guest
    prosto se otpusni i stiga si q mislila taq celuvka ... nikoi ne e umrql i ne e koi znae kakvo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си