- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История !
Сега ще ви разкажа историята на 1 моя приятелка . Казвам я аз , защото тя дори не подозира съществуването на този форум . Тя ми сподели проблема си . Аз искам да и дам компетентно мнение , но не знам какво . Ето го и проблема /историята/ и :
Тя имала 1 приятел . Този неин приятел е решил да я запознае със собствения си най-добър приятел . Запознава ги . Те се влюбват . Минава се не дълго време и те просто се обичат толкова много , че тази любов няма граници . На нея и се налага да замине за Германия за не определено време . Там претърпява слополука и и се налага да стои в болница близо месец , докато се възтанови напълно . Обаче този месец става повече от месец , защото при операцията нещата се осложнили . Излезнала тя от болницата жива и вече здрава и решила да пише на гаджето си . Тъй като нямало начин да се върне в България , тя използвала Скайп . Писала му , писала му и се стигнало до извода , че той ходи с друга . Не с коя да е , а с братовчедката на приятелката ми![]()
. Та тя много го обича и иска начин да си го върне . Не мога да и дам компетентно мнение , но знам , че вие можете . Моля помогнете ! Благодаря ви от сърце предварително !
аз съм те виждал в един друг сайт и искам да ти кажа че съм влюбен в тебе![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ок , мерси , но моля те ! Тази тема не е базик . Трябва ми отговорПървоначално написано от tuzaro
Искам да и помогна . Просто като я гледам толкова сразена направо ми се иска да умра
![]()
Първо ще и е трудно от Германия 2ро за какво и е тоя чвор ?!
Първоначално написано от GregoryHouse
Охх не се отнася за мен ! Отнася се за приятелката ми ! Да и дам съвет . Аз съм си в България !
Къде съм писал че се отнася за теб я чети преди да пишеш...
Ами... за този период от повече от месец те поддържали ли са някакви отношения? Той знаел ли е какво става с нея?
Защото ако тя просто е изчезнала от хоризонта, какво да си помисли човека, ми тя кучката ме заряза...
Нищо не може да направи тя. Не може да си го върне. Да продължава напред с живота си и това е...
When I love, I love.
My_Dear прав/а си ! Обаче просто той знае . Той разбра какво е станало и да - скъса с братовчедка и , но не иска да тръгва и с нея . Рабрах , че родителите му имат против тяхната връзка и ако само това е причинатаУЖАСТ ! Не мога да и кажа нищо . Все пак ако някой знае какво да и кажа и ако може да помогне да пише [-o<
Кофти история , мила . Искренно съжелявам за приятелката ти . Знам за 1 подобна историяМоже и да се оправи . Ами виж сега нека поговори с него да си изяснят чувствата . Нека тя му обясни , че много го обича и не може да е без него и че ако проблема е в родителите му могат да имат тайна връзка до някое време . После нека поговри с родителите си и да им обясни , да ги помоли да го разберат. Мисля че всеки родител си рабира детето и ще му разрешат да ходи с момичето , което обича
![]()
Момиче съм.
Ами ако само това е причината... За какво й е на нея мамино синче, което дори като пораснал голям мъж не може да се освободи от влиянието на родителите си?
When I love, I love.
ti ne moge6 da i pomogne6 6tom toq ne iska da e s neq
Testis unus,testis nullus...
О, да! Въобще да не помисля да се връща при него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
`Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
So free
Няма смисъл пак да са заедно
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Milichka sajelqvam za tvoqta priqtelka,no chestno kazano nevijdam po kakav nachin mojesh da i pomognesh.Neka tq da pogovori s tova momche i da se izqsnqt chustvata dryg nachin nqma.Samo nemojah da razbera dali te shte si idva skoro v BG?
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Няма смисъл да е с него, направил е ужасно нещо, така че да се опита да го забрави най-добре.
Миии много кофти е станалоНезнам според мен приятелката ти трябва да го остави,ако той наистина я обичаше нямаше да тръгне с друга докато тя е в блоница и нямаше да му попречат родителите
![]()
Ami tq nali sy6to prez vryzkata im e haresvala priqtelq mu pyk sega iska da se vurne pri nego...sled si4ko tva s priqteli i bratov4etki tam ... si li4i kolko mn toi dyrji na neq po-dobre da ne se naranqva i da ne pravi opiti da se syberat pak ,za6toto nqma smisyl![]()
Ох, колко лош излезнах. Ами я си представете, че от края на май месец до преди 2-3 седмици не знаех тя къде е, освен това аз не знаех, че това момиче й е братовчедка. Или я направо попитайте момичето, което е направило темата за по подробен разказ, защото да ви кажа, че това не е даже и малка част от това, за което става дума. И моля с острите думи да започнете, чак когато разберете всичко, а не разбрали, неразбрали да говорите против мен. С поста си не казвам, че тя е виновна, не е, но не съм чак толкова лош...
По добре да го забрави .. Той е предал чувствата и ..
just a kid۵
Ей го е пак!Не съм й предал чувствата! Изобщо не знаете за какво става дума!
Ем обясни на хората за да не говорят срещу тебПървоначално написано от Malcolm
. Може да не е наша работа, но се опитваме да помогнем на момичето, защото е било зле.
Четири месеца аз нямах никакви новини от нея. Нямате си и грам идея колко се зарадвах, когато тя отново ми писа. Бях на върха. Но след това нещата се объркаха. Тя направи нещо, което не трябваше. Сега си е сменила скайпа, до колкото разбрах и дори не ми пише. Как да се разберем, като дори сега нямаме връзка?
Петре , замълчиПървоначално написано от Malcolm
Явно ти не си наясно какво става с нея . Ти си човека с възможно най-отвратителния характер , за който знам ! Засрами се от себе си
Момичето страда , ти говориш простотии ! Махни се от форума . Ти не знаеш как е тя , аз питам хората за съвет , а не да се намесваш и да се оправдаваш
Отвратителен си !
![]()