Сега ще ви разкажа историята на 1 моя приятелка . Казвам я аз , защото тя дори не подозира съществуването на този форум . Тя ми сподели проблема си . Аз искам да и дам компетентно мнение , но не знам какво . Ето го и проблема /историята/ и :
Тя имала 1 приятел . Този неин приятел е решил да я запознае със собствения си най-добър приятел . Запознава ги . Те се влюбват . Минава се не дълго време и те просто се обичат толкова много , че тази любов няма граници . На нея и се налага да замине за Германия за не определено време . Там претърпява слополука и и се налага да стои в болница близо месец , докато се възтанови напълно . Обаче този месец става повече от месец , защото при операцията нещата се осложнили . Излезнала тя от болницата жива и вече здрава и решила да пише на гаджето си . Тъй като нямало начин да се върне в България , тя използвала Скайп . Писала му , писала му и се стигнало до извода , че той ходи с друга . Не с коя да е , а с братовчедката на приятелката ми . Та тя много го обича и иска начин да си го върне . Не мога да и дам компетентно мнение , но знам , че вие можете . Моля помогнете ! Благодаря ви от сърце предварително !