- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срамни устни - ужас
мислим да го направим с приятеля ми,обаче ме е страх малко защото имам малък проблем едната ми срамна устна е по-малка от другата.и малко се притеснявам..кажете ми че не съм само аз...оффф мн съм се спекла покрай това
![]()
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Направо давай! Да не ти пука!
Спокойо не е важно. НЕ си дефектна не си и саката!
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Абе мацка... Почти всички са така. Я не се сдухвай за глупости!!!
When I love, I love.
da ne ti puka![]()
Не си единственна, спокс има много момичета в това положение.Да не те притеснява![]()
то на приятеля ти сигурно толкова му се ебе че няма да забележи![]()
Raise your fist!
Еее голямо чудо...да не ти пука айде са...а пък и той сякаш ще забележи..споко![]()
мила...нито ще ти ги мери с линийка нито на някоя тук са им са точно еднакви...затова споко...![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
+1Първоначално написано от MostHated
\
/
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
хаха това ме убиПървоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
+1Първоначално написано от ReFlEcTiOn
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Както на някои момчета пишките им са криви, малки или много големи на някои момичета пичките не са перфектни ама май никой не го доглежда тва ... Да има ръгане и тва е няма идеални хора всеки си има недостатък . . а тези на които малките срамни са поголеми от големите и висят между краката кво да кажат ае стига си се излагала давай смело![]()
Зависи кои. Ако са малките, е нормално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
Не се притеснявай, ако искаш го направете на тъмно за да си по спокойна!
Напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
А и не мисля,че това е проблем..всеки си има някакви "дефекти" (ако ваобще това може да се нарече дефект :P )Спокойно!
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
ако това ще те успокои..имам 1 приятел на който единия му ташак е доста по малак от другия![]()
не ги слушай тея полуидитоит в този форум които ти се правят на много умни и на големите българици а за твоите срамни устни да не ти пука на виски са им различни както при мъужете едното топче е по-надолу от другото хахах няя се плашиш хой си прави кефа НИЕ МРАЗИМ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИПървоначално написано от Let^the^Music^Play