.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Докога тия стачки?

Знае ли някооой? Не знам дали и от идния понеделник ще ги има все още,но се чудя учителите ще се откажат ли,защото министрите няма да направят нищо особено по въпроса,то се е видяло Това дали значи още протест или примирие...!?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Ае човек това ако не ти е десетата тема за тия стачки не знам,успокой се малко ,няма никакъв смисъл да питаш другите,защото и те не знаят.Изобщо никой не е наясно с нещата по нататък ,остава само да чакаме и да видим какво ще стане

Град
    варна
    МмМ не мисля че учителите ще се примирят.По скоро ще отменят годината от колкото да спрат да стачкуват.Мисля че няма да учим и в понеделник

Ха,добре де ,човече, аз просто се интересувам от сЪбитията,пък викам тук някой може да е по-осведомен... щото например някои са говорили с даскалите си, чули са нещо повече,прочели са...затва прая темата! За тия,които знаят нещо в повече,да кажат! А и мисля,че на никой не му е приятно да живее в неизвестост...
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Град
    Русе
    със сиг ще има още стачка (аз ходя на даскало за по 3-4 часа)

НЕКА ИМА, тъкмо ще махнат матурите по добрия начин - без ученически протести и митинги

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    със сиг ще има още стачка (аз ходя на даскало за по 3-4 часа)

НЕКА ИМА, тъкмо ще махнат матурите по добрия начин - без ученически протести и митинги
    Дано наистина ги махнат ,а не е само блъф. [-o<

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, но провал на година няма да е особено приятен не само на таз годишните 12 класници като мен, а и на всички останали. Защото всички от 1 до 12 клас, ако има нулева година, ще завършат гимназия средно на по 20 години. Дано се изпълнят исканията на учителите (в което все повече се съмнявам) и не се налага проваляне на година. И да - дано няма матури!

Мега фен Аватара на Blab
    Ох....стига сте предизвиквали съдбата....
    Хубаво си ми е в безсрочна ваканция...и още не съм си починала като хората......, а и 5-часовият курс в събота ме довършва...
    До коледната ваканция да се "разбират"...за втория срок може да поучим малко

Голям фен
    Град
    София
    Къде сте се разбързали да ходите на даскало. КОйто иска да учи, има учебници да сяда.
    Аз лично се радвам на импровизираната почивка и искрено се надявам учителите да постигнат целите си
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами майка ми е говорила с една даскалка и тя е казала, че нещата вървят натам годината да се анулира, което ще е много тъпо И другата седмица май няма да учим, но още нищо не е сигурноо0...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Да, но провал на година няма да е особено приятен не само на таз годишните 12 класници като мен, а и на всички останали. Защото всички от 1 до 12 клас, ако има нулева година, ще завършат гимназия средно на по 20 години. Дано се изпълнят исканията на учителите (в което все повече се съмнявам) и не се налага проваляне на година. И да - дано няма матури!
    на 20 год ще завършт и тези които са под 7 години...(ако не тръгнат на 6 ама не може сички да тръгнат на 6...)

а тва с провалянто на годината е най голяма измислица и блафиране от страна на министъра
    кой нормален и здравомислещ ще повярва?! пха.... смешник , само се опитва да сплаши народа и да го настрои против учителите...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Aбе екстра си е така какво се чудите ? Няма да се откажат даскалите, а заплати няма да им дадът
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Отиваш, казваш "Аз няма да бачкам, ако не м даваш повече пари", отговарят ти "ми няма да ти дам бе"и ти тихо, мирно и спокойно се връщаш пак на мястото си ли? Както виждаш има напредък в преговорите които се водят. Какво ще стане ще покаже само времето.

Град
    СофиЯ
    Докато не им увеличат заплатите, учителите няма да спрат да стачкуват!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Така е, но пари няма, учителите ще се заинатят и същност ние сме най- потърпевши...

Град
    Stormwind, Azeroth
    Нека продължават

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Така е, но пари няма, учителите ще се заинатят и същност ние сме най- потърпевши...
    Съгласна съм и с двете мнения.

Град
    Русе
    ako ne ste razbrali gorskite, lekarite i mai ima6e i o6te koito podkrepiha protesta i se vklu4vat i te... 6ou golqmo

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    E pisna mi ve4e vsqka vtora tema e sta4ka ta sta4ka Ne razbrah te li 4e sta4kata 6e prodalji dokato ne postignat saglasie sindikatite i ministrite tva e...ne gledate li novni ebasi

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ами майка ми е говорила с една даскалка и тя е казала, че нещата вървят натам годината да се анулира, което ще е много тъпо И другата седмица май няма да учим, но още нищо не е сигурноо0...
    ne mi se vqrva da anulirat godinata,6te nastupi golqma anarhiq v durjavata ako tova se slu4i...nai-mnogo da oduljat godinata i suotvetno da ni se vzeme ot lqtnata vakanciq...
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Само да се опитат да ни вземат от ваканцията... Нарушават точно 2 закона и 1 указ...

ot cqlata rabota samo nie sme precakani ne go li razbrahte
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Супер фен
    Не мога да си представя приятелите ми които учат догодина да са 10 клас а аз да си остана 9 ... Това ще е просто мн нечестно. Не искам да учим още ама не искам и да отменят годината ... Според мен другата седмица вече трябва да сме на даскало. Учителите не могат да издържат толкова време без пари.

Фен
    Град
    Варна,Морето
    докога ли..?
    http://www.dnes.bg/article.php?id=42430
    явно моите магии днес са свършили работа..
    :]
    имам си лични причини,иначе като цяло,дам-ние сме си прецакани,но това не би трябвало да очудва някой :]

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    E pisna mi ve4e vsqka vtora tema e sta4ka ta sta4ka Ne razbrah te li 4e sta4kata 6e prodalji dokato ne postignat saglasie sindikatite i ministrite tva e...ne gledate li novni ebasi
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си