.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Град
    Плевен ..
    Уф милата Отиди бързо на гинеколог , за да разбереш каква е причината и дали има оправия ..
    П.П. Не искам да те плаша, обаче бях чела една тема тука от някакво момиче.Оплакваше се от същото така на 17-18 годишна възраст и е отишла на гинеколог и се е оказало че няма матка ..
    Дано при теб не е така [-o<

Re: На 17 съм, а още нямам цикъл

Цитирай Първоначално написано от shtupito
    значи..на 17 години съм,а още нямам цикъл.не ми е идвало въобще до сега,като изключим съвсем съвсем мъничко кръв веднъж,а дори нз от какво беше....ходила съм на лекар много пъти,казаха изчакай да станеш по-голяма...е океи станах на 16 отидох и ми каза един гинеколог да пия хапчета,но лекуващия ми лекар в тая болница пък каза,да не бързам а да изкачам докато стана на 17.е станах,но все още нямам...девствена съм,ако това има значение.майка ми е имала такива проблеми,но са я оперирали и са е ок.а това мисля,че не е наследствено....и пак ще ходя на лекар,но ако някой тука има подобен проблем или такава история да каже какво е станало,защото се чувствам кофти...

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Aиде бе момиче още ли не си отишла на гинеколог-на 17 си и нямаш цикъл-не искам да те разтроивам, но тва изобщо не е нормално-аз ся ще хода на гиняколог щото ми закъснява само с месец, а ти си на 17 и не ти е идвало, а не отиваш на гинеколог!Замисли се над писаното от мен и ще видиш, че съм права.

ramaiana
    Guest
    Темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си