.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    botevgrad

Дали няма да ми дойде скоро?

znam 4e mn ot vas 6te kajat ima takiva temi mn!!!no moq problem e 4e purvo imam bqlo te4enie ot okolko 8 meseca i ot v4era ot vreme na vreme me boli korema kakto si sedq i izvednuj napravo sqka6 ne6to me probojda i zapo4nah da si mislq dali nqma da mi doide skoro i da si nosq prevruzki v daskaloto oba4e nz kakvi.A i da kaja 4e sum na 13 i sportuvam akrobatika ot 7 godini znam 4e tozi sport zabavq rasteja,no nz dali zabavq i razvitieto po vreme na puberteta ako nqkoi znae ne6to 6te mu buda mn blagodarna!!!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ще ти дойде И да има такава тема за Бога,даже се пише още по нея Зимай си превръзки на всякъде и постоянно,ако не ти дойде,може да е нещо от храна или просто да те боли корема Понякога и това става..а ако не ти дойде и още е така дори след хапчета иди на лекар

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

А да и пий хашче-босколизин,спасмалгон,ниме зил и имаше още едно,което знам ..Но ако те боли много иди на лекар,аз неска бях в бърза помощ и ми биха инжекция,сега съм на всички тия хапчета който изброих...Кажи на майка ти и разбери от кво е,защото не е приятно да си в бърза помощ

♫ Beautiful.. ♫

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не ми е идвало до са и до лколкот ознам няма й да ми дойде ... но все пак не пий хапчетата без лекарско знание или най малкото на ваще .. щото са хапчета а не бонбонки ... И не се сдухвай ходи на Гинеколог - не е срамно както той може да ти помогне едва ли някой би могъл . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Не ми е идвало до са и до лколкот ознам няма й да ми дойде ... но все пак не пий хапчетата без лекарско знание или най малкото на ваще .. щото са хапчета а не бонбонки ... И не се сдухвай ходи на Гинеколог - не е срамно както той може да ти помогне едва ли някой би могъл . .
    Хапчетата,който аз казах не се зимат по лекарско предписание Дори ако каже на майка й я веднага ще и даде едно от 3-те..това са характерни хапчета,както когато ти дават аналгин,когато те боли глава От малка знам,че боли ли ме,пия едно от триете,понякога и по повече,няма да и стане нищо освен да и мине,пък и само тя си знае,ако не е алергична може да пие

♫ Beautiful.. ♫

Да,най-вероятно ще ти дойде.А може кръста да те заболи.Ако естествено не си се натровила с нещо.Ако ще ти идва,сигурно след 3-4 дена,може и повече.Не знам дали си чела,но е твърде вероятно първите няколко пъти да е повече гъсто и кафяво.Малко по-късно вече и кръв ще се вижда.На мен като ми дойде първия път,чесно да ти кажа,не разбрах.Айде и честито!

Ами според мен ще ти дойде-а ако до 1 седмица не ти е дошло, а продължава да те боли кореме кажи на майка си и идете на лекар-а за превръзки-да взимай си-значи щом като не знаеш какви ще обясня-значи отиваш в аптеката(по добре в аптека, а не в хранителен магазин, защото в магазин за хранителни стоки се предлагат по малко видове превръзки)и казваш дневни дамски превръзки-по добре с крилца-а ти избираш дали ще са памучни или копринени-аз ти препоръчвам олеис ултра-онези от рекламата.Да, но знай, че като ти дойде сигурно няма да го усетиш и ще се нацапаш!

на мен за 1 път ми дойде септември но нито ме болеше,нито нищо,сега като ми дойде тоя месец пак така!явно няма да ме боли корем...дано де!Мн пъти ме е боляло така корема като тебе но не ми е идвало и накрая кат ми дойде корема не ме болеше

Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    на мен за 1 път ми дойде септември но нито ме болеше,нито нищо,сега като ми дойде тоя месец пак така!явно няма да ме боли корем...дано де!Мн пъти ме е боляло така корема като тебе но не ми е идвало и накрая кат ми дойде корема не ме болеше
    Да и на мен ми беше по същия начин-абе на момичето което публикува темата ще каза само едно нещо-когато най-малко очакваш да ти дойде тогава ще ти дойде! Е не ми дойде септември за пурви път но няма нищо

Може и скоро да ти дойде. Носи за всеки случай превръзка със себе си- най-добре ежедневна, надали първия път изведнъж ще ти дойде много силно.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Може и скоро да ти дойде. Носи за всеки случай превръзка със себе си- най-добре ежедневна, надали първия път изведнъж ще ти дойде много силно.
    E да, но по добре да носи дневни, защото например на мен не ми беше много слабо-и на нея може да не и е слабо!А да носи е най-добре от най-малките дневни превръзки-например на евърбел белите са доста малки

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Възможно е да ти дойде. Носи си превръзки навсякъде с теб, но какви е твой личен избор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Е дойде ли ти?

na mene mi doide mn neo4akvano ne usetih daje.ni6to ne me boleshe,zatova budi podgotvena.

Съмнявам се да ти дойде!Аз имам такова течение от близо година и коремът постоянно ме боли от два месеца,но нищо да сега!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си