- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте си помисли... ама чесно!
Моето гадже си го "взех" почти така-с 1 връзка на почти 19, 2 седмици, състояща се в 3-4 излизания на кафе и няколко целувки. Много ми е сладко-невинни, срамежливи и изчервяващи се момчета. Определено бих си паднала по такъв. де да знам-привличат ме точно този тип мъже. Е, сега ме привлича моя, ама преди 3 години и нещо не смееше да ме целуне........
За мен не би било проблем,ако наистина го харесвам де.Какво като не е имал гадже до сега??Може би не е бил срещал до сега подходящото момиче,а може би се е развивал по-бавно от другите момчета.Не виждам нищо лошо или срамно в това.Всяко нещо идва с времето си.Не бива да се притесняваш-поне според мен де.Ако момичето наистина те харесва (както казваш) и за нея няма да е проблем това.А и може би и за теб няма да е..![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Такива отговири не съм обаквал![]()
Аз си мислех, че това се приема като задръстен човек ... Но там е въпроса ,че дадения човек не е задръстен (вече) , преди е знаел само учене и компютри, но има вече свестни приятели, даже и приятелки,излиза на вън, но куца работата от към гаджета.
Хубавата страна е, че мн разбира от техника и никой не му стъпва на пръста, даже и с колите е на ти.=D>
Споко бе пич. Аз съм момиче(уж се развиваме по-бързо), а зо 18 почти нямах гадже, не се бях целувала, нямах много приятели и приятелки.......тъжна картина. Сега не мога да смогна на излизанията с приятели, затрупана съм с покани за рождени дни 2-3 пъти в месеца, ходя на купони всяка седмица, имам си гадже и изобщо не смятам, че съм скучна и сдухана вече. Когато ти дойде времето!
аха, е то за тва са казали "Живота е най-добрия учител"
но може и той да стачкува и тогава .... нема ученици![]()
taka 1-vo tva ne e sramno i 2-ro ako az sam vlubena v takova mom4e nqma da gledam kolko pati se e ebal ,a 6te go nau4a ,ako sam tolkova otvorena![]()
![]()
![]()
ama 4e hora
![]()
![]()
![]()
![]()
ne trqbva taka
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
И като е на 18 и не е бил с момиче да гледам на него по по-различен начин ли? Всеки сам прави избор кога, с кого и как! 18 не е някаква "пределна възраст" за каквото и да било!
Taka еПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
А ако има нещо ,на което искам да го науча - то ще го направя![]()
Ами доста ще се очудя , защото на тия години поечето момчета са боикаджий , ама ако наиостина го харесвам няма проблем дже би ми било забавно да си гоо бучавам.
emiiii...4estnooo..mai 6te spra da go haresvam![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да не би това да е твоето описание?Нищо няма да си помисля за това момче.
ako se ebat na 12 sa nekvi idoli a ma kato sa na pravilnata vuzrast i o6te ne sa sa zadrustenqci?!!!!interesen misloven proces! spored mom4eto si e suvsem nared i normalen a ne praznoglavo dete koeto neznae pikae mu li ili mu se ebe!
Автора.. напрао ми падна в очите с това изкзване.. Аз пък бих си възхищавала на такъе човек.. Останал чист докрай.. Все пак за всеки влак си има пътници на всеки времето рано или късно му идва.. тъй че.. няма нищо странно и обезпокояващо!Първоначално написано от 6ibanqka
Love Ickooo
Ако е хубаво момчето и е поооне малко секси ще ми е доста възбужащо в ролята на учителка .... ама ако е някой смотан задрстеняк![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Айде аз съм детствен, кат е толко сладко шо не сте ме налазили, а? Само лъжете тука...![]()
ОМФГ!Първоначално написано от P I F
![]()
И защо трябва да е задръстеняк?!
Ебахму колко ограничено мислите..комплексари..
~Graveworm-Fear Of The Dark~
Ти си ми далече, а и съм обвързана. Иначе стой се така. Ако се оставим с моя...........обещавам ще те взема :PПървоначално написано от Shmatko
Защото все пак трябва да си малко по-отдръстен, за да намериш момиче, което да те хареса девствен. А те всъщност са малко, така че трябва да си търпелив. :PПървоначално написано от Shmatko
До преди около 2 години доста се надявах да се намери някое срамежливо момче , но не сполучих. Няма да е зле да видим момичетата дали стават за учителки, стира само момчетата са ни учили...
Много обичам да подшушвам нещо шокиращо, което позната да направи на приятеля си... Ехо.. нямаме педагогическо образование, но можем да напляскаме добре някого...![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Ето че най-после се написа и темата която да ме накара да се рег-на тука.Не съм голям фен на форумите но когато си на работа и то нощна смяна
не ти остава нищо друго освен да четеш разните проблеми на хората.Та по темата ( или поне около нея ) Скъпи ми момичета , начетох се на всякви милички коментари от ваша страна , но я се замислете и отговорете честно , ако действително попаднете на такова момче к'во ще направите а ?
Едно е да напише нещо във форума и съвсем друго да го приложиш в действителност.
В повечето случеи вие дори не обръщате внимание на такива момчета,подминавате ги все едно не съществуват (само да уточня говоря за "натоканите" девойки които си мислят че всеки ги иска).Колкото до въпроса на тоя пич ... ем к'во да кажа ... донякаде евала на такова момче =D> , наистина е приятно да срещнеш някои които не се мисли за "е*ача" на града.Ако се положи малко усилие и подкрепа от страна на френдове лесно се преодолява тоя проблем с целувките и гаджетата.Само че немога да разбера защо имаше коментари в които се предполагаше че такова момче трява да бъде некъв си PC маниак.
Ще ме прощавате но за скромните ми 20 годинки мога да се хваля със невероятни PC познания , доста добро образование и абсолютно НИКАКВИ проблеми с момичетата ( ако имате съмнения пишете едно ЛС
) Важно е какъв е самия човек а не к'во прави, това че не е "турбо гъзе" като повечето боклуци в БГ неозначава че неможе да бъде готин пич.Тей че мъжки бъди себе си и рано или късно ще откриеш твоето момиче, не се мъчи да скриеш това което си
, няма смисъл , ако тя те иска ще иска това което си. А колкото до тея които не те харесват или не споделят мнението ми =>
ае заповядаите и без лоши чувства
![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Евала за мнението![]()
Момичетата над 15-16 не само, че вече са надраснали момчетата на същата възраст, но и въобще не поглеждат същите ако те са точно от този тип, а какво остава за 17-18 годишните. Напротив, момичетата харесват момчетата, които са напред с материала и не им пука дали ще се "разпишат" същата вечер или не. Работата е там, че като си израснал с комплексите си и чак на 17-18 се събуждаш от дълбоката кома, в която си бил и направиш равносметка, че си прекарал времето си пред компютъра вече е твърде късно. Ако до 18 не си имал връзка, твъде възможно е и на 26 като станеш още да си девствен. Просто такава е статистиката, момичетата лъжат, лъжат че им трябват неоптни момченца, истината е че далеч не се интересуват от изоставщи. Привлечени са от батковци със сериозен опит без комплекси и без стеснителност. А всъщност тази черта е присъща на всички. И при момчета и при момичета, всеки ще предпочете партньор, който е с опит пред невинното и стеснителното, скучното с една дума. Каквото и да пишат момичетата тук, само се правят на интерсни, не е вярно. Колко от вас 17-18 годишните стеснителни някоя ви е обръщала внимание? Никоя, нали. Ето, факт че никоя не е привлечена от вас, трогната от вашето същсвуване. Жените са трудни за разбиране, едно пишат, друго им е на ума. Погледнете около себе си. Нима продължавате да мислите, че каквото пишат момичетата тук е вярно. Има шанс да се получи нещо само ако играеш като интелигентен позьор. Правиш се, че си имал връзки, заблуждавай момичето, че причината не е била в теб за това, че сега не си с бившата си например и то ще повярва, че си свестен. Ако почнеш обаче да чупиш пръсти и да се червиш, че никога не си имал гадженце, че все си бил игнориран и то ще се притесним, че нещо не е редно и всичко най-много да приключи с целувка по бузата и приятелска прегръдка. Залъжи момичето, че си желан, карай я да мисли, че много други биха искали да са с теб, прави се на пич с една дума. Трудно или не би се получило отколкото да използваш шанса да споделиш, че си девствен и тя да се притесни и да реши, че е не е тя, която да те "отвори". Наистина не е лесно да си на 18 и да нямаш все още опит и то никакъв, дори целувки. Приеми, че трябва да атукваш смело или ще си останеш девствен. Сам си стигнал до извода, че тази възраст е важна, всички които си признават че са провал до никъде не стигат. Все пак в очите на връсниците да споделиш, че си на 18 и си нямал гадже значи, че си провал. Аз не мога да ти дам друг съвет освен да възползваш от първата възможност, която имаш ! Не я изпускай и не се стеснявай, по-добре да опиташ от колкото да си задаваш въпроса и следващата година. "Защо все още... ? Какво ми има?". Нищо ти няма, просто атакувай!
Пожелавам ти успех !![]()