.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91

Hybrid View

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз не виждам никакъв проблем в твоята ситуация (на автора де). Аз имах 7 месеца прекрасна връзка с 23-годишен девственик. Ама така го обучих, че и до ден днешен се слави като Дон Жуан на сексуалните изпълнение. Много се гордея с моя ученик

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от floridababy
    az bih si pomislila tova momche oshte ne e sreshnalo pravilnoto momiche tova che ne se e zeluval i ne e imal gadje ne e tolkova losho i spored men ne go pravi zadrustel tup ili kakto iskate go kajete az mislq daje che az lichno bih se zaintriguvala oshte poveche zashtoto az bih bila 1to momiche koeto shte moje da go zelune ili 1to gadje zamisli se momchetat obichat da sa 1vi zashto i momichetata da ne iskat da sa
    +1 :P
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ех вече ако не си правил секс до 18 значи си задръстен така ли Емии според мене няма нищо лошо да си помисля...даже обратното,че не е някъв женкар дето да оправя всяка срещната
    тва не е вярно... тва че е девствен даден мъж не значи че не е женкар...

На място го каза!!! Той може да се занимава с 1000 моми4ета ..пък да не е спал с тях!!!!

По темата...ако трябва да бъда 4естна...много зависи от самото мом4е...но ако не го познавам добре...и разбера 4е е на 18... а не се е целувал... Определено ще помисля 4е нещо не е наред... Ако много го харесвам оба4е...може би няма да има проблем Друг е въпросът..4е се познавам прекалено добре... и... нз колко има шанс да харесам такъв
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Аз не виждам никакъв проблем в твоята ситуация (на автора де). Аз имах 7 месеца прекрасна връзка с 23-годишен девственик. Ама така го обучих, че и до ден днешен се слави като Дон Жуан на сексуалните изпълнение. Много се гордея с моя ученик
    Аи ме понаучиш и мен.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    emi mislq 4e 6e mi e se taia

Ходила съм с такова момче. Беше ми страшно забавно с него и това никога не ми е пречило.
    Вярно, в началото ме издразни малко,с това че го беше срам да ме целуне,но после озсъзнах че не е нужно той да прави първата крачка и всичко си дойде на мястото.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Повече от фен
    Е тва мисля, че е спънката. Такива които не са имали "взаимодействия" с момичета се спичат или просто незнаят какво да прават и момичето губи интерес от тях и довиждане....
    ...

голямо чудо че не бил имал гадже и така нататък...която си го е харесала и девствен ще си го харесва...за всичко си има основателна причина...пък и няма да е първия 18 годишен девственик на тоя свят
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

mamka my mn me draznite veche ! ne sum por4ela i 3 mnenie samo purvite 2 i veche se qdosah.. zna4i nenavijdate 13 godishnite kadet se ebat na poraziq a P I F kazva na mom4eto "ZADRUSTENQK" a ti kfo ? guzara kade se ebe ot vtori klas li si ? pf ... mamo mn ste zle
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

strahotno.kvo tolkova

Пука ти! Всеки прави каквото иска и когато си поиска. Имал е причина да постапи така - така е направил Всеки избира начина си на живот, било той странен
    Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!

anonymous526576
    Guest
    абе вие тука сички сте мноо позитивни и подкрепяте ма некак не се връзва - по тая логика кво - 90% от тииновете ше кажат - нема проблем пич - пак си кул - аз не мисля че е срамно тва да си девствен на 18 ама надали па сички тука в риъл лайфа ше го потупате по-рамото - по ше ви е кеф си напрайте базика нали - просто такова е обществото и се нервя кат се правите на света вода ненапита

Ами ако е сладур и е забавен,бих си помислила (тъй като и аз расна в подобна среда) че ще е интересно да опознаем взаимно непознатото досега! Все още има такива невинни сладури които не мислят само с долния си мозък и ми се ще да са повече!
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Re: Какво бихте си помисли... ама чесно!

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Ако сте момиче , харесали сте дадено момче. В последсвие се опознавате и разберете, че е на 18 г. но никога не е имало гадже, никога не се е целувало, да не говорим за секс... Как бихте гледали на него ?

/Причините за това според мен са - израстване в среда в която са орязани тия неща и е направило изкривено разбиране и чак сега е дошъл на себе си, но има да се трупа опит и т. н./

И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно
    1. амиии незнам, немога да си се представя като моми4е, ама сигурно ако бях щях да бъда много секси, умна , духовита и разгонена определено не от най-скромните, тоя дето съм си го харесала нямаше да ме интересува какъв сексуален опит има, а само щях да си мисля как да го чукам ../ ууупс те мацките са пасивни..с някои изключения../
    2. ами в някой манастир...не бе , какво ти дреме , хората биха приели нещо за резил единствено ако ти самия вярваш че е така, малодушието, ниското самочувствие, ей това не се крие, колкото до сексуалния опит на каквато и да било възраст и неговото измерение, недей се подлъгва от хорските приказки, бъди себе си , така или иначе човека който те обича ще те приеме такъв какъвто си

Еми кво неможе да искате от секи човек и на по 12-13 вече да се е ебал...Евала на тжа момче, шапка му свалям!!!

ammiii tva mom4e po cql den igrae samo CS,tegli muzika i ptem podobni gluposti kato ne murda ot kompa.eto pri4ina da si nqma gadje
    aaa ina4e po temata nqmam nishto protiv tqh nqkoq macka vse gi nauchava po neshto \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си