- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте си помисли... ама чесно!
Аз не виждам никакъв проблем в твоята ситуация (на автора де). Аз имах 7 месеца прекрасна връзка с 23-годишен девственик. Ама така го обучих, че и до ден днешен се слави като Дон Жуан на сексуалните изпълнение. Много се гордея с моя ученик![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от vodolei4e_m
На място го каза!!! Той може да се занимава с 1000 моми4ета ..пък да не е спал с тях!!!!
По темата...ако трябва да бъда 4естна...много зависи от самото мом4е...но ако не го познавам добре...и разбера 4е е на 18... а не се е целувал... Определено ще помисля 4е нещо не е наред... Ако много го харесвам оба4е...може би няма да има проблемДруг е въпросът..4е се познавам прекалено добре... и... нз колко има шанс да харесам такъв
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ходила съм с такова момче. Беше ми страшно забавно с него и това никога не ми е пречило.
Вярно, в началото ме издразни малко,с това че го беше срам да ме целуне,но после озсъзнах че не е нужно той да прави първата крачка и всичко си дойде на мястото.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Е тва мисля, че е спънката. Такива които не са имали "взаимодействия" с момичета се спичат или просто незнаят какво да прават и момичето губи интерес от тях и довиждане....
...
голямо чудо че не бил имал гадже и така нататък...която си го е харесала и девствен ще си го харесва...за всичко си има основателна причина...пък и няма да е първия 18 годишен девственик на тоя свят![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
mamka my mn me draznite veche ! ne sum por4ela i 3 mnenie samo purvite 2 i veche se qdosah.. zna4i nenavijdate 13 godishnite kadet se ebat na poraziq a P I F kazva na mom4eto "ZADRUSTENQK" a ti kfo ? guzara kade se ebe ot vtori klas li si ? pf ... mamo mn ste zle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Пука ти! Всеки прави каквото иска и когато си поиска. Имал е причина да постапи така - така е направилВсеки избира начина си на живот, било той странен
![]()
Даже и на край света, и в сърцето на врага, твоето име ще се пее, твоето знаме ще се вее. Айде, айде ЦСКА ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем!!!
абе вие тука сички сте мноо позитивни и подкрепяте ма некак не се връзва - по тая логика кво - 90% от тииновете ше кажат - нема проблем пич - пак си кул - аз не мисля че е срамно тва да си девствен на 18 ама надали па сички тука в риъл лайфа ше го потупате по-рамото - по ше ви е кеф си напрайте базика нали - просто такова е обществото и се нервя кат се правите на света вода ненапита
Ами ако е сладур и е забавен,бих си помислила (тъй като и аз расна в подобна среда) че ще е интересно да опознаем взаимно непознатото досега! Все още има такива невинни сладури които не мислят само с долния си мозък и ми се ще да са повече!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!
1.Първоначално написано от 6ibanqka
амиии незнам,
![]()
немога да си се представя като моми4е, ама сигурно ако бях щях да бъда много секси, умна , духовита и разгонена
определено не от най-скромните, тоя дето съм си го харесала нямаше да ме интересува какъв сексуален опит има, а само щях да си мисля как да го чукам ../
ууупс те мацките са пасивни..с някои изключения../
2. ами в някой манастир...не бе , какво ти дреме , хората биха приели нещо за резил единствено ако ти самия вярваш че е така, малодушието, ниското самочувствие, ей това не се крие, колкото до сексуалния опит на каквато и да било възраст и неговото измерение, недей се подлъгва от хорските приказки, бъди себе си , така или иначе човека който те обича ще те приеме такъв какъвто си![]()
ammiii tva mom4e po cql den igrae samo CS,tegli muzika i ptem podobni gluposti kato ne murda ot kompa.eto pri4ina da si nqma gadje
aaa ina4e po temata nqmam nishto protiv tqh nqkoq macka vse gi nauchava po neshto \/
![]()