Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
Ако сте момиче , харесали сте дадено момче. В последсвие се опознавате и разберете, че е на 18 г. но никога не е имало гадже, никога не се е целувало, да не говорим за секс... Как бихте гледали на него ?

/Причините за това според мен са - израстване в среда в която са орязани тия неща и е направило изкривено разбиране и чак сега е дошъл на себе си, но има да се трупа опит и т. н./

И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно
1. амиии незнам, немога да си се представя като моми4е, ама сигурно ако бях щях да бъда много секси, умна , духовита и разгонена определено не от най-скромните, тоя дето съм си го харесала нямаше да ме интересува какъв сексуален опит има, а само щях да си мисля как да го чукам ../ ууупс те мацките са пасивни..с някои изключения../
2. ами в някой манастир...не бе , какво ти дреме , хората биха приели нещо за резил единствено ако ти самия вярваш че е така, малодушието, ниското самочувствие, ей това не се крие, колкото до сексуалния опит на каквато и да било възраст и неговото измерение, недей се подлъгва от хорските приказки, бъди себе си , така или иначе човека който те обича ще те приеме такъв какъвто си