.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Мъжете курвари(помогнете ми да ги разбера)

нз дали мястото на темат а е тук , защото незнам дали въпроса е за любов или за секс
    Попринцип по морето , а и във вътрешността на страната има много мъже и момчета , които си хващат приятелка и след няколко нощи тя вече не им е нужна и те преминават на следващата (така наречените курвари). Нз защо тези техни деиствия аз не мога да си обясня дали наистина ипитват нещо повече от привличане , или го правят защото имат такава възможност. Не вярвам ,че са незадоволени , а най - интересното е че тези мъже стават страх на много жени.
    МОЛЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕМАТА
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    По мое мнение жените имаме нужда от няква сигурност,стабилност.Ние търсим сериозните емоционални връзки,в които нещата се опират предимно до чувствата.Докато мъжете търсят физическата връзка,демек секса.И какво лошо има в това?Все пак понякога всичко се ограничава до сексуално привличане и нищо повече.А и не мисля,че всеки човек,който ти хареса,задължително трябва да е некъв сериозен партньор,в смисъл точно,забавлявате се една,две вечери и след това всеки откъдето е.Защо го правят,амип защото не всички момчета/мъже искат мрънкаща,вечно недоволна приятелка,а просто,както се казва да топнат чушката.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

-заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
    -някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
    -от интерес към някоя друга или чисто сексуално привличане...
    -от любов към 'разнообразието' иначе казано 'полигамия'...

но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Момиченце, КУРВАР е мъж, който ходи с КУРВИ, а не мъж, който ебе и заебава. "Тези мъже стават страх на много жени" - не, курвите се кефят.

Това, за което говориш, е мъжка курва. И е същото като женската курва. И аз не разбирам, но да си живеят живота.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    ibIzAaAa

Re: Мъжете курвари(помогнете ми да ги разбера)

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    нз дали мястото на темат а е тук , защото незнам дали въпроса е за любов или за секс
    Попринцип по морето , а и във вътрешността на страната има много мъже и момчета , които си хващат приятелка и след няколко нощи тя вече не им е нужна и те преминават на следващата (така наречените курвари). Нз защо тези техни деиствия аз не мога да си обясня дали наистина ипитват нещо повече от привличане , или го правят защото имат такава възможност. Не вярвам ,че са незадоволени , а най - интересното е че тези мъже стават страх на много жени.
    МОЛЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕМАТА
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Ние не можем да ти кажем защо го правят...Можем само да предполагаме...И аз мисля като white_chik ,че не е задължително всеки,който срещнеш да бъде твой сериозен партньор! Може би тези,които го правят обичат разнообразието... Не знам..по никакъв начин не мога да го обясня..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    любов към 'разнообразието' иначе казано 'моногамия'...
    Обратното - полигамия.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    любов към 'разнообразието' иначе казано 'моногамия'...
    Обратното - полигамия.
    апфф да... същото
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да си дигнат самочувствието може би...А има и такива,които се страхуват от обвързване...причини има много,но ние можем само да гадаем....
    There are times I could come to you and hurt you...

Ами отговора е много прост. Сериозната и дълготрайна връзка с жена изисква внимание, вярност, уважение, търпение, старание...Ако един мъж не иска или не е готов да ги даде на една жена, нищо сериозно между тях няма да стане. И след като мъжът разбере, че не става, има един изход. Да търси и сменя периодично жените. Просто флиртуа с тях, спи с тях и си намира друга. Такъв е живота.[/b]

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Tova e prosto priroda... kakto jenite imat maichin instinkt.. seki muj e taka,no nqkoi prosto go prikrivat!!!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Момиченце, КУРВАР е мъж, който ходи с КУРВИ, а не мъж, който ебе и заебава. "Тези мъже стават страх на много жени" - не, курвите се кефят.

Това, за което говориш, е мъжка курва. И е същото като женската курва. И аз не разбирам, но да си живеят живота.
    Podkrepqm

Мъжете са странни същества И аз не ги разбирам...но повечето така наречени от теб курвари просто ги е страх да започнат една сериозна връзка

Правят го ,защото могат. И според един такъв който познавам ние жените сме били егоистични и по много начини оплю нас жените. Т.е тези търсят само секс и нищо повече ....

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    повечето така наречени от теб курвари просто ги е страх да започнат една сериозна връзка
    Това са глупости. Никой не е длъжен да иска сериозна връзка.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами едни просто ги е страх да започнат сериозна връзка, други са комплексари и търсят начин да се докажат, трети не обичат моногамията...причини много, няма как да ги разберем

Град
    kadeto iskam

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Това е просто защото, за повечето мъже любовта и секса могът да са 2 различни неща, докато повечето жени ги съчетават и затова тези мъже стават техен страх. Не искат да бъдат зарязани, но в същото време го желаят искат го. Може би не трябва да се влагат по силни чувства в връзката с такъв тип мъж

NE E NUZNO DA GI RAZBIRA6.PROSTO PRIEMI 4E SU6TESTVUVAT TAKIVA TIPOVE I GLEDAI DA GI IZBQGVA6 (AKO SA TI NEPRIQTNI ,RAZBIRA SE)

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    > "ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ" Отговора на този въпрос е много лесен. Правим го защото ни е кеф. И всъщност някои са незадоволени, но все пак найстина някои изпитват нещо повече от привличане.
    Но има и от тези които го правят заради голямата възможност която им пада съвсем от небето...
    > Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

imenno za6toto mi e kef, kato mi e ebe nqma da hodq da se molq na putkata , are be ela na kupon ela tva onova, da se suobrazqvam, a si hva6tam edna porq i gyza i aide, sledva6tata ve4er, druga..za6to se pravi li, 6ot ne mi se suobrqzqva s pri6tevki na nqkoi putki.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    -заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
    -някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
    -от интерес към някоя друга или чисто сексуално привличане...
    -от любов към 'разнообразието' иначе казано 'полигамия'...

но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'...
    +1

Ето я истината !
    http://vbox7.com/play:45ad8135
    Мисля, че човека е много прав. Всеки мъж трябва да ебе МНОГО жени !

Еми..най-просто казано - имат осъзнато или неосъзнато чувство за малоценност, което опитват да "замажат" с това поведение.Несигурни са..някой от тях са били наранявани,но като цяло са лабилни личности, избрали "по-лесното" ...Поне според тях и поне за момента.Смятат, че като минат повече момичета са искани и важни..ама не е точно така Демек - самозаблуждават се! Тези хора имат нужда от помощ и някой да ги разбере..но никога няма да си го признаят, защотото истината боли.Всеки може да има такъв момент в живота си - няма "необратим курвар" ...
    Shock your parents.Read a book.

Цитирай Първоначално написано от Never-Stop-f
    Еми..най-просто казано - имат осъзнато или неосъзнато чувство за малоценност, което опитват да "замажат" с това поведение.Несигурни са..някой от тях са били наранявани,но като цяло са лабилни личности, избрали "по-лесното" ...Поне според тях и поне за момента.Смятат, че като минат повече момичета са искани и важни..ама не е точно така Демек - самозаблуждават се! Тези хора имат нужда от помощ и някой да ги разбере..но никога няма да си го признаят, защотото истината боли.Всеки може да има такъв момент в живота си - няма "необратим курвар" ...
    stra6no mnogo se burka6

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Never-Stop-f
    Не съм съгласна,не мисля че едно момче което има чувство за малоценост ще е всеки ден с различна.А според мен чисто и просто тези момчета които авторката нарича "курвари"(но това не са курвари)просто
    -обичат разнообразието
    -да си вдигат самочувствието
    Най-точно може да отговорят момчетат.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    imenno za6toto mi e kef, kato mi e ebe nqma da hodq da se molq na p****ta , are be ela na kupon ela tva onova, da se suobrazqvam, a si hva6tam edna porq i gyza i aide, sledva6tata ve4er, druga..za6to se pravi li, 6ot ne mi se suobrqzqva s pri6tevki na nqkoi putki.
    > +45200
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си