.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Tedi_sheep
    Guest
    Аз бях с такъв.Той за себе си мислеше така:
    "Аз съм най-красивия"
    "Аз няма нещо което ад не мога да направя"
    "ЗА годините си съ изживял толкова много неща"
    И според него всички бяха влюбени в него.
    Но понякога мн ме дразнеше с изцепките си и го презимявах бързо и лесно с 2-3 изречения напреки!Ама му ставаше много кофти, явно не знаеше колко е тъп.Язък, че беше красавец и добър в "някои отношения".ТЕ не струват не можем да се преборим стях, само хабим сили нерви, а накрая си остават пак толкова прости!Не можеш да копаеш там където няма злато, след като знаеш,че няма!Трябва да падне един метеор създаден за тях и да стане нещо като радиация, абе даже и бомба да гръмне, та да се променят малко.Ние жените можем само да им се подиграваме, но не и да ги оправим от тази тежка болест

Голям фен Аватара на 50cent
    извинявам се обаче аз като така наречения "курвар" също ходех с много момичета за да задоволя мъжкото си его обаче сега ми се изка да си намеря едно свасно момиче и да остана с него докрая на живота си обаче трудно става работата така че не всички "курвари" са толкова лоши

Град
    някъде там...

Re: Мъжете курвари(помогнете ми да ги разбера)

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    нз дали мястото на темат а е тук , защото незнам дали въпроса е за любов или за секс
    Попринцип по морето , а и във вътрешността на страната има много мъже и момчета , които си хващат приятелка и след няколко нощи тя вече не им е нужна и те преминават на следващата (така наречените курвари). Нз защо тези техни деиствия аз не мога да си обясня дали наистина ипитват нещо повече от привличане , или го правят защото имат такава възможност. Не вярвам ,че са незадоволени , а най - интересното е че тези мъже стават страх на много жени.
    МОЛЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕМАТА
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    питай приятелките си - те знаят отговора!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    shumen
    paxaxaxaxa 4estno tva e nai harabejnata tema seriozno =D>

i sq po temata:
    xixixi p1rvo hi4 ne sam saglasna s tva deka obob6taate si4ki jeni/momi4eta pod ob6t znamenatel - 4e si4ki iskali stabilnost ala bala seriozni shemi i taka natatak.... 4esny tva ne e verny... da kaaem az ne sam ot teq momi4eta... hi4 ne se zamislqm za nqkoq zabivka za ne6ty po seriozno da stava... /kato zabivka ne govorq sex/ tei 4eeee moje bi do nqkva gi razbiram teq vaprosnite maje za koito ide re4 tei de po moe mnenie... ideqta e slednata: ei taq madama me radva emi neq ke si fana ke si se zabiq s neq... i tva e 6to trqq da se vlybvat horata nekvo nenormalno i ot4aqno.... ne e nekvy za samo4yvstvie i ego i tam kvoto kazahte.. ala bala... pone az tei si go obqsnqqm

tei de horata za koito govorite az gi nari4am tei leky nasme6livy playboy...

Повече от фен
    хах а наеш ли колко е трудно да издържаш некфа дрисла.. имам 1 фр който ходи с 1 момиче вече 3 години и немога да му се начудя... та тая му топи джобните като ТНС в дроба ми ве.... постоянно купи ми това купи ми онова айде да хапнем там... на негово място вече 1000 пъти да съм я зарязал...ама кфо да се праи любофта е сляпа предпочитам кратки но стойностни връзки отколкото дъъъълки и скуучни

Повече от фен
    Хората са такива, защото имат вазможноста Но това не са само мъжете,а и жените ...Единствения начин да си го върнеш е да си също толкова гадна и не*бателна като него , а това повярвайте ми малко жени го могът \/

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Такива са си, какво да ги правиш...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    -заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
    -някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
    -от интерес към някоя друга или чисто сексуално привличане...
    -от любов към 'разнообразието' иначе казано 'полигамия'...

но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'...

НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С `Death`Whore``
    Тва са си истински мъжки к***и,който понякога може би така искат да се докажат пред себе си колко добре могат да нае**т някоя яка кака
    sh3_1s_7h3_0n3 написа:
    -заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
    -някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
    -от интерес към някоя друга или чисто сексуално привличане...
    -от любов към 'разнообразието' иначе казано 'полигамия'...

но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'

+1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си