- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Нормално ли е слад като правих за пръв път секс да продължавам да кърва ?Плс Хелп![]()
[-o<
Да, но не е нормално да се фукаш с това
Toчно..Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Зависи колко кървиш при едни това е чак след 1,2,3,4 път се маха а има хора дето и на следвъщтия път не кърват
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Мда нормално еНормално ще е и ако следващият път имаш кръв или те боли
Нормално е ..![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
normalno e ... vsichko e strogo individualno... na nqkoi vaoobshte ne im teche krav, na drugi im teche malko, a na treti poveche i v po dalag period ot vreme...
Ами в началото е нормално да, както и да има болка.
He мога да изкажа много обективно мнение ,защото при мен нямаше кръв ,но явно е нормално...
При мен имаше кръв първите 3-4 пъти, първия път ми тече по малко около 2 или 3 дни, не помня вече... Нормално е, споко![]()
Да,нормално е ...на мене ми тече около 2 дена,даже започнах да се притеснявам ама то спря![]()
Айде и аз да кажа.
Да,нормално е
При мен случеят беше такъв:
Първият път нямаше кръв,нито втория,нито...
При мен се показа много,ама много малко кръв след около два месеца и то не беше точно къвене,презерватива беше много леко окърварен.![]()
Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o
Да,но тя говори за кръв заради късането на девствената ципа.Твоята кръв не е била от това,защото вече си била правила секс следователно девствената ти ципа е била скъсана вече.Първоначално написано от Poisonuos
Не съм много сигурна.Според мен точно тогава ми се е скъсала напълно девствената ципа.Първоначално написано от Kras4eto_lp
Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o
Не е задължително девствената ципа да се разкъса напълно при първия път...нито при втория..нито при третия.. При някои жени тя се разкъсва изцяло при раждането.Първоначално написано от Poisonuos
4увала ли си за менструация ..не 4е да се базикам , ама много се смали нещо прага на "съзряване" у младежта та не е ясно /съдейки и по постовете във форума /на колко от тях им е известно за 28 дневния цикъл при жените..Първоначално написано от fuklata
![]()
Вие всичките от къде знаете,че е нормално....Ми,ако не е
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе пич да те светна едно е кръв повреме на менструация друго е кръв при разкъсване на химен-а Пич правя разликаПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
правилно!
Обшо взето, всичко общо е взето!
...щом правиш разлика окейПървоначално написано от fuklata
, иначе нормализира ли ти се състоянието?
da,normalno e! vypreki,che na men mi se sluchi samo prviq pyt :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica