.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: escapelle!!!

не е въпрос до мислене!никога не можеш да си на 100 % сигурен/на дали си спожил правилно презерватива....дали той ще издържи при по-голямо натоварване в смисъл,ако половият акт е по-дивашки хаха пак може да стане гаф....според мен момичето трябва да знае кога е овулацията(горе-долу) и..ако тя е минала -значи ако стане гаф няма смисъл от хапче....защото няма да е има яйцеклетка,която да опложда тоя сперматозойд не е ли така? има и противозачатъчни,които са по-малко вредни.То и там има рискове...но що се отнася до секс-ВСИЧКО Е РИСКОВАНО важното е да имаш доверие на човека до себе си,а не да се въргаляш непрекъснато по чуждите кревати и да нз кой какъв е и т.н. друга тема е,че повечето двойки,които са от много време заедно и са се тествали и си правят секс без презерватив,защото както казах те не правят секс с още половин квартал,когато им скимне

И аз съм пила ваптосното хапче иии страничния ефект при мен беше чее след няколко дни ми дойде цикъла ии течеше страшно много ... но наистина много ... саммо това беше при мен !

ми това е абсолютно нормално!!!! и още нещо-това не е цикъл!

Хмм добре де интересно ми е ... как хапчето ще действа до 72-я час като яйцеклетката се развива за 12 часа ... че понякога и по бързо ... според мен трябва да се пие до 12-тия час за да има някакъв смисъл от него
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

затова хората са казали,че колкото по-рано се вземе хапчето,толкова по-голям е ефекта да не се забременее.С всеки изминал час шансовете да станете мама и тати се увеличават.

Цитирай Първоначално написано от ancika
    Pih escapelle ok. 3h sled poloviq akt. Ima li problem, 6toto go izpih mai s malko pove4e voda? Mnogo se pritesnqvam, molq pi6ete mi na private message!
    Това колко вода си изпила не е от значение. Не се притеснявай и дано всичко е наред.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от azsymsiaz
    здравейте,значиии имам въпросче....с приятеля ми стана гаф....скъсан презерватив...пих ескапел след 30тина минути ...веднага...приятеля ми каза да изчакаме дооо сутринта,но аз тактично го изритах от леглото да ходим до аптеката...както и да е...пих хапчето....след 6 дена ми доиде цикъл...което разбрах,че не е нещо,от което трябва да се шашкам....често се случвало.... прочетох и защо се случвало така...започнах да следя и овулацията се...оказа се,че тя е била след като е станал гафа...тоест на 3ти май беше гафът...а на 7ми-овулацията ми.....тоест напразно ли съм пила хапчето...и въобще какъв е шансът при следващ гаф(да чукам на дърво да не се случва на мен или на друг)да забременея преди овулация иии трябва ли да го пия ....тъй като яйцеклетката още не се е отделила иии сперматозоидите(тези малки гадинки) няма какво да оплождат....дано ме разбрахте....мерси все пак ако не за бъдещ отговор то поне за изслушване
    Не си пила хапчето напразно. Сперматозоидите имат живот 48-72 часа след еякулацията, което ще рече, че са оцелели и дочакали овулацията и са "причакали" овоцита в маточната тръба.
    Цитирай Първоначално написано от MpFaShIoN
    Хмм добре де интересно ми е ... как хапчето ще действа до 72-я час като яйцеклетката се развива за 12 часа ... че понякога и по бързо ... според мен трябва да се пие до 12-тия час за да има някакъв смисъл от него
    Има логика да се пие до 72 часа след рисковия полов акт, защото точно 72 часа са необходими на зиготата да достигне до маточната кухина /ако се е осъществила овулация и овоцитът е оплоден/. През това време хормоните от таблетката си вършат работата, променят състоянието на маточната лигавица и възпрепятстват вгнездяването.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

;;;

dnes kupih na moita escapelle za 27.90 lv i nqma6e nikvi strani4ni efekti....kolkoto po barzo tolkova po dobre,no spored men si pozakusnqla malko... no escapelle dava samo 84% sigurnost koeto ne e mnogo....zatova ako si bila v ovulaciq moje da nqma nikakuv efekt. no po dobre go vzemi i piii a ako povarne6 piii o6te edno,e malko skupo izliza no tova e riska na profesiqta

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Не плаши аудиторията с погрешни съвети! Дори да е била в овулация, медикаментът предотвратява вгнездяването на зиготата. Да не говорим, че действа с изместване на цикъла и настъпва менструация.
    Страничните ефекти не е задължително да се изявят веднага.

Темата е стара.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си