- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко струва абортът?
Kolko struva edin abort?
т.7
krem4et0
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ne da ne kazvam golqma duma [-o< nqma da pravq abort prosto mi stana interesnoaz ina4e sym na 16
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Цените варират от 80-100-150 има даже и по 300лева.Зависи от клиниката,зависи от доктора,зависи от много неща..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
пресъпление е !
е да,но до това се стига,когато прекалено млади хора грешатПървоначално написано от Eрнст Баркман
няма любов
Чувала съм че ако си под 18 е безплатен .
момичето просто иска да знае за обща информация,не е беременнаПървоначално написано от `sladko_kotence
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Да,да...а аз съм Снежанка!Първото,което е преди 18г.възраст НЕ МОЖЕШ да направиш аборт БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО поне на единия родител (ест.има и случаи в които можеш,за пример...частни клиники,които според мен са много опасни..както и за твоето здраве,така и за самия аборт).НИКЪДЕ НЯМА безплатни аборти в България!Първоначално написано от Summer_Girl_6
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
да бе...една приятелка на 15 си направи и и струваше 200лв.Няма безплатен аборт.Първоначално написано от Summer_Girl_6
Кой те пита престъпление ли е или не.....Първоначално написано от Eрнст Баркман
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ako se nalaga dai boje na nikoi da ne se nalaga da se stiga do tam trqbva ne moje mladi hora da patqt zaradi 1no nedorazumenieza 1na gre6ka da si sasipat jivota vqrno 4oveshki jivot e no nito misli nito 4ustva ... po dobre e sled vreme kogato jivotat mu 6te bude ustroen da bude napraveno i rodeno
Абортите трябва да се забранят със закон! Тогава т.н. млади ще мислят преди да правят нещо.
momi4eto zadade qsen i konkreten vapros,a vie kvo moralizatorstvatetolkova macka 200-300lv,ama ne vqrvam ako ne dai boje [-o< ti e na glavata da misli6 za tva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ехаа спокойно попитах информативноБлагодаря Ви за информацията
![]()
P.S. И наистина недайси Боже на тази възраст аборт ...
em na men mi zeha nqkyde nad 400 leva nepomna to4no![]()
Хаха преебала си се...може и по евтиноПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
emi sly4va se i na nai dobrite![]()
То си е престъпление да спиш с непълнолетен де..
В този свят няма нищо безплатно!!!Първоначално написано от Summer_Girl_6
По темата:цените на абортите са от 100 лева нагоре.
НЕ.Престъпление е ако спиш с лице което не е навършило 14 години.В конституцията го пише.Първоначално написано от ^Santra^
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.