.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Русе

ПърваТа любоВ

Кое беше момчето/момичето,в което се влюбихте за първи път!?
    На колко години бяхте когато изпитахте това чувство и колко дълго продължи
    Сега ще разкажа моята историйка:
    Бях 5ти клас,когато ходех често през летните ваканций на гости в баба ми
    Разбирах се с децата и се познавахме всички...тогава видях едно момче,което беше ново...може би не е било ново,просто не беше идвало и не се познавахме...аз си го харесах...харесвах гоо...най-много година...докато не разбрахме,че сме само приятели и нищо повече!
    За мен той е най-добрия човек и приятел,когото познавам!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голямата любов...моята първа любов е един мъж на 22, аз тогава бях на 18. Продължи 3 месеца.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имало е такива теми. Нищо.
    Моята първа любов беше едно красиво и скромно момче.Поне такъв беше в началото.Запознахме се в едно училище чрез нашите добри приятели.Харесахме се веднага.Запознах ме се и след известно време тръгнахме.Ходихме 5 месеца.А после ми трябваха 2 години да го забравя.

Град
    ibIzAaAa
    ne znam... tvyrde byrzo se privyrzvam i ne moga da kaja dali sum se vliubvala... moje bi dori ne znam kakvo e liubov vse oshte... no ima vreme za vsi4ko xqxq :Pp~

Град
    варна
    ХаХ моята първаа любов ... едно момче от Троян (тогава живах там ) бях на 11 и се влюбих от пръв поглед.Беше много хубаво.С момчето имахме еднакви чувства и така си тръгнахме и си се обичахме цели 3 години ... но за жалост аз се приместих в неов град и трябваше да се разделим ...

Tой Е забавен,луд,пред нищо и никой не се спира ,а и се целуваше прекрасноооооооооооооо ...Мен ме познава,от коридора на училището с една групичка постоянно се движехме,аз го познавам от момента в който ме притисна до стената и каза"искам да ходим!" ..Ам казваше се Геогри и сега е 10-клас,тогва беше 8-ми ..Аз бях в 6-и клас и да обичах си го,все пак беше първа любов,и квото и да си приказвам до ден днешен като го видя,дори и да плача така усмивка изкарвам,чеее ..Общото ни време беше 1 и 4 месеца някъде ,но сме късали много през това време

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Аз бях на 13 като се влщбих и това чувство продължи цели 4 години.Беше много неприятно, защото беше несподелено.Той никога не ме хареса.Иначе той беше мечтата на всяко момиче в града.Красив, умен и добър.Всички започнаха да го харесват когато стана такъв.А аз когато беше невзрачно момчеце и никой не го харесваше.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    старчески дом
    Още не съм изпитвала голяма любов

Супер фен
    Първата ми любов срещмах няколко дена след като навърших 14.От пръв поглед се влюбох,ама ми трябваше малко време за да го осъзная.После станаха големи каши и много кратко време бяхме заедно .... той е много хубав.С тъмно руса коса,зелено-жълтеникави очи,слаб,висок ... И до днес продоължавам да си го обичам,макар,че чувствата поотслабнаха.Още си ми е тръпка ....
    Обичам те <3 !!!

Град
    In the forest of dreams...
    Бях 7ми клас, той беше с 2 години по-голям от мен. Но ме заряза на 2-рата седмица, сега сме си приятели. А първата ми истинска любов беше след него. Не беше много силна, но много плаках. И той се подигра с мен, върнах му го брутално Сега обичам и ме обичат. Може да се каже, че изживявам първата си истинска и споделена любов.
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Град
    Филибето
    Ем с един съученик ходих в неговия град уж на караоке (но така и не пяхме ). Във влака се запознах с една негова приятелка и ми се стори интересна личност, а и си беше сладичка. Първо го удархме на кибер общуване, после излезнахме няколко пъти, беше ново, различно и много, много забавно с нея. И малко по малко (което беше най-приятната част) ние тръгнахме. ХеХе първата целувка е нещо незабравимо. Както и да е, сигурен съм, че никой не го интересува, затова ще давам нарпаво - бях на 18 г., когато се влюбих за първи път. И продължи 2 месеца, защото, с цялото ми уважение, но в днешно време е трудна да намериш госпожица, която знае какво иска. Край на приказката.
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Чак любов... първото ми по-сериозно харесване беше преди 3 години, лятната ваканция, когато си бях на село. Момчето беше от София и за това така и не стана нищо, само че много бях лапнала
    Пък и той си беше хубавичък, рус, със сини очи
    Последно го видях преди няколко месеца, случайно се засякохме в един влак, но той не ме позна. Много съм се променила от тогава
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Амм моята първа любов .. Ами аз съм с това момче и сега .. Вече 10 месеца .. ;> Колко мен, на 16 Обичам го много и съм много щастлива.. Дано и за напред е така .. Преди не съм се влюбвала .. Само флиртчета ..
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Град
    nA lUnAtA
    bQh na trInaiSe kogat0 se vlubih v nego sega sym na 17 toi na 21 i oshte se obichame :}

l0v3`slyNcEty

Ami mislq,che katobqh na 13 trugnah s edno momche na 18...obichah go mnogo,hodihme 3 meseca i sled tova ne mogah da go zabravq 7/8 meseca....ii posledniq mi priqtel toi e dosta po golqm ot mene sushto mn go obicham no se razdelihme ... of nz izobshto dali go obicham po princip se prevurzvam mn burzo i...
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Град
    kadeto iskam
    Моята първа единствена любов срещнах на 17г сега съм на 20 а той на 22, обичаме се много и нямаме търпение да си кажем голямото- ДАААА

Град
    LuNaTa
    моята 1 любов е сегашния ми приятел..аз бях на 15 и ве4е 1 година и 2 месеца сме заедно и се надявам да продължи още
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Първата ми истинка любов беше когато бях на 15 .Ходехме 10 месеца .. Но аз все още го обичам мн и това няма да се промени още мн време
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ужасно съжелявам че първото ми гадже беше един 'капут'!

моята първа любов срещнах на 15 изкарахме 9 месеца,после сме се виждали доста често като май опитвахме отново и отново но нещо май не се получаваше.тази събота той ще се жени и му пожелвам от сърце да бъде мн щаслив с нея
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма да казвам за първата ,защото беше носподелена .. но втората беше нещо друго.Запознах се случайно с него ,тръгнахме без да го харесвам особено и ходихме 7 месеца ,на мен ми омръзна и го зае*ах гадно и до днес /2 години от тогава/ той не спря да ме обича....но съдба

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi zapoznahme se kato biah na 16 a toi na 18.Za men ne be6e liybov ot pruv pogled no v posledstvie mnogo go zaobi4ah i se privurzah kum nego.Biahme zaedno 2 godini bez niakolko dena no za sujalenie vsi4ko svur6i zaradi edna negova adski glypava postupka koiato ne moga da prostia i da zabravia...Mda sega toi strada,napravi opit za samoybiistvo,zariaza si rabotata i smiata 4e jivota my niama smisul bez mene...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Emi zapoznahme se kato biah na 16 a toi na 18.Za men ne be6e liybov ot pruv pogled no v posledstvie mnogo go zaobi4ah i se privurzah kum nego.Biahme zaedno 2 godini bez niakolko dena no za sujalenie vsi4ko svur6i zaradi edna negova adski glypava postupka koiato ne moga da prostia i da zabravia...Mda sega toi strada,napravi opit za samoybiistvo,zariaza si rabotata i smiata 4e jivota my niama smisul bez mene...
    Радвай се тогава, че си се оттървала. 1 мъж не трбва така да рухв заради 1 провал. Как може после да очакваш да е силен и стабилен. Та той при първите семейни пробломи ще се пречупи. Не казвам, че мъжът трябва да е железен, но заради 1 момиче да први опити заради самоубийство и да си зарязва зели живот, не е мъжка постъпка. Аз, че съм момиче няма да го направя.......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Радвай се тогава, че си се оттървала. 1 мъж не трбва така да рухв заради 1 провал. Как може после да очакваш да е силен и стабилен. Та той при първите семейни пробломи ще се пречупи. Не казвам, че мъжът трябва да е железен, но заради 1 момиче да први опити заради самоубийство и да си зарязва зели живот, не е мъжка постъпка. Аз, че съм момиче няма да го направя.......
    Ами да - без мъжа остават приятелите и работата. Ако искаш и от тях да се отървеш...си просто дечко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    СофиЯ
    Мога да кажа , че в момента съм наистина ВлЮбЕнАа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си