- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странен проблем
Значи проблема ми е следния...когато легна да спя започвам да сънувам купища сънища,най-различни,нямащи нищо общо помежду си.Когато се събудя се чувствам изморена от самия сън,а главата ми ме боли толкова многоимам чувството че ще се пръсне
На някой случвало ли му се е нещо подобно
възможно ли е да ми има нещо или аз полудявам
![]()
От колко време е така? Аз съм така, когато съм болна - откъслечни сънища, даже кошмари един вид...и самото чувство след и по време на съня е много тегаво...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
случвало ми се е .. чувстваш се като изстискан лимон .. все едно не си си доспал.Чувстваш се измъчен и ти е тревожно. Случвало ми се е няколко пъти ..и нямам представа на какво се дължи.Казаха ми че се получава от изживян силен стрес.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Да и на мен ми се е случвало, после се чувствам все едно наистина се е случило. Мн е е нерпиятно![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми от колко време е такаот около седмица някъде.наистина е мн гадно
![]()
Понякога сънищата ни правят,много щастливи и ни помагат да са пренесем в един покрасив,но за сметка на това нереален и иилюзорен свят плод на нашите фантазии и желания.Други пъти пък сънищата са неприятни и натоварващи,продиктувани от различни проблеми,негативни емоции и натрупал се стрес.![]()
На мен също ми се е случвало,защото вместо мозъка ти найситан да си почине,той се натоварва допълниетолно и през часовете оптредени ти за сън.Моя съвет е лягайки на възглавницата да абстрахираш съзнанието си от каквито и да е мисли и просто да се отпуснеш...Ако пък не можеш на 100 процента да не се ангажираш с мисли,се опитай поне те да бъдат оптимистични.Всичко тук се свежда до психическа основа и нагласа...
Успех
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Случвало ми се е и на мен. Не знам на какво се дължи, но предполагам на натрупани негативни емоции.
нито съм болна нито нищо просто ми се случва досто честичко да сънувам едни и същи сънища..според мен това се дължи наи-вече от умора.поне при мене е така![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Аз съм по абсолютно същият начин като теб, ама мойто продължава вече няколко месеца ;( Нямам представа от какво може да е, но няма вечер, в която да не сънувам поне по 2-3 различни съня и то все кошмари направо е ужасно немога да се наспя![]()
Да случвало ми се е и е много неприятно дължи се на стрес .... И от прекалено много преумора!
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]