- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Плетени гривнички
ела дескеПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
абе 1 кълбо прежда е некаде ....5 лева
аз копувам от конците за гоблен...и бааба ми ми дава някви по-дебели кълбенца..![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
Само кажи кога....
![]()
Хубаво едно кълбо..ама аз не искам само 1 цвят![]()
What you give is what you get!
edno 4ele (mai taka se kazva)ot koncite za gobleni struva 25-30 stotinki.ne otri4am 4e ima i po sk1pi no ot tqh nqma po-golqma polza.
a prejdata struva okolo 2 lv.samo 4e ne razbiram za kakvo vi e tq![]()
В Jumbo има такива гумени връзки за плетене.. намира се на бул.България до Billa =]Първоначално написано от laydi_Kroft
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...
ei tva se kazva tema .....i az sum mn zainteresovana ot takiva drunkulki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az pleta ot 3 godiniПървоначално написано от imaginary_
Lesno e, stiga da my hvanesh cakata.:P
mn iskam da se nau4a da pleta skubi-du ako nqkoi znae kak i ako moje da mi kaje ili da napi6e link na bg da mi pi6e pls
На мене ми пратиха такива от Jumbo.Адските са..Ся чакам и един познат да ми прати от Америка цели ролки(голям кеф..)![]()
да ама в Jumbo са такива тръбички - прозрачни и когато плетеш тъмен и светъл цвят пр. жълт и син и става мн гадно. аз търся от тея плътните![]()
Еми аз плътните ги чакам да пристигнат![]()
Има силиконови в Бжуленд. (който е в Пловдив)![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
ot kaded moga da si kupq takiva plastmasovi ili gumni ne znam to4no kakvi sa ma ima li magazin v sofiq kadetoo se prodavat i kadea ako moje mi pi6ete na skypa nik4ondarche
много са яки ама нещо немоа им фана логиката ;//
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз по този начин плета с мулине,Българското е 35ст. Едното а полското е 50 ст. Поне така са цените там от където аз си взимам.Те обаче не са много дълги.Аз като си плетна плета с девет конеца т.е. по три от цвят(е като са три звята)и гривната ми става някъде около 7 мм. широка.Вече две години съм си с гривната и още не се е разпадналаПървоначално написано от MissIndependent
![]()
В учебника ни по домашна техника за шести клас има за плетене на Scooby-doo (незнам дали така се пише) ето снимка
![]()
някъде от дадените сайтове видях,че за тези пластмасови лентички ли са незнам,може да се използват и от сламка(режеш я и готово)![]()
някой може ли да ми покаже как се правят тези гривни с възели?
пробвах да отворя някой от сайтовете които са дадени но не ми се отварят
Първата и втората плетка ги мога обаче как да си оплета нещо ,с което да го закачвам на телефон,панталон и тнт. Защото иначе ми висят връзките от страни.Първоначално написано от vasito98
![]()
Teardrop
здравейте аз мога да плета тези скуби-дута и се разрових в Гугъла и намерих един сайт който е на холандски но на някои компютри им ги превеждат та и в този сайт има най-различни видове и за начинаещи и за напреднали много подробно е обяснено всичко и се надявам да помогна
аз от 1 година плета и са ми много интересни надявам се да помогна
ето линка-http://www.yoarra.nl/technieken-recht.php
iza
тези връзки ги има в магазин JUMBO на булевард България в София![]()
iza
Да... и пак никой не отговори на човека от къде да види как се плетат :X типичен български форум...
Teмата е от преди 3-4 годиниПървоначално написано от Progr3s1v3
![]()
Ай Под, Ай Пад, Ай фон, Ай мак, Ай тъч .. АЙ СИКТИР !!
The big bang theory the bestПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Фърги listen,berba is one, 24 goals,check this sound
Фърги не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за ши**на резерва
http://www.yoarra.nl/technieken-recht.php
ето го прочутият сайт
iza