.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Обичате ли

Обичате ли, когато правите секс или свирки да гаджето ви, той да гледа телевизия или се обиждате

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Че и аз понякога гледам...........по-скоро телевизорът бръмчи и хвърлям по 1 око на прогнозата за времето или резултатите от поредната футболна среща.........не може на 100% вниманието ми да бъде ангажирано с него. Стига естествено да не се прекалва или пък да се предпочита пред секса.

Голям фен
    Град
    Констанц
    хаха аз понякога гледам или поне в началото че после ми гасят телевизора че се разсеивам
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    LuNaTa
    ми да ама мн рядко..и аз така хварлям само по едно око за 2 3 сек..както и той ..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

С мъжо сме решили да пробваме /по-точно аз го предизвиках/ дали може да играе на компютъра, докато му правя свирка. Трябва да е безчувствен, за да може да го прави. Разбира се, че ще бъде обидно, ако гледа телевизия.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    lunata
    Аз с мойта съм решил да й правя шпакла докато говори с класната по телефона .
    wtf

е как аз постоянно гледам телевизия и особено ако има някоя реклама на лютеница ООО

Един приятел ми разпрааше че някъв обичал да маже гъзъ на гаджето си с лютеница кат я ебе одзад,тва да не си ти?

ми не не съм аз само пред телевизора ям лютеница

ама естествено как 6те си изпусна ножините \/
    majoretkata...skype-sladkata164

Re: Обичате ли

Цитирай Първоначално написано от johnny_depp
    Обичате ли, когато правите секс или свирки да гаджето ви, той да гледа телевизия или се обиждате
    еми ако предпочита телевизията пред мен, ок ще го оставя да гледа.. ще се обидя ест. Пък и честно казано БТВ не е много подходящ фон за правене на секс

Тва е е*бати тъпия въпрос,кое нормално момиче обича приятеля му да гледа ТВ докато му духа или докато правят секс.

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    С мъжо сме решили да пробваме /по-точно аз го предизвиках/ дали може да играе на компютъра, докато му правя свирка. Трябва да е безчувствен, за да може да го прави. Разбира се, че ще бъде обидно, ако гледа телевизия.
    еей, тва е много идейно
    Boots and braces don't make racists!

Град
    nA lUnAtA
    pfff tfa shte mi e mnogo obidno shte mi pokaje che e bezrazlichen kym men

l0v3`slyNcEty

Ами той никога не го прави, ама ме е улавял аз да се загледам в телевизора- еми не му става много приятно, ама ми прощава

Ами няма да ми е особенно приятно, и на двамата се е случвало да се разсейваме с нещо странично докато правим секс.А най-обичам, когато говори по телефона да му правя свирка Става много интересно и той всеки път бърза да приключи разговора, като измисля някви тъпи оправдания

Emi slu4va se ama stiga tova da ne mu stane navik ... az syshto sym se zaglejdala edin - dva pyti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Eдва ли някой ще "обича" ,ама може на някой да му е все тая...за мен лично би било леко обидно

пък...ние..не включваме изобщо телевизора ...и не слушаме музика... но и аз бих се обидила ако се загледа към телевизора докато правим секс
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Никога не включваме телевизор докато правим нещо такова.Иначе ако имаше включен..ами малко их се обидила,едва ли не,не му е интересно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от Sun_Shine`f
    еми ако предпочита телевизията пред мен, ок ще го оставя да гледа.. ще се обидя ест. Пък и честно казано БТВ не е много подходящ фон за правене на секс
    Много бъркаш. БТВ-става. Ама недей на Канал1. Рискувате да изпозаспите!

Супер фен
    ne se slu4valo,no edva li 6te mi haresa
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ne samo sly6ame myzika,deistva mi relaksira6to...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

i az predpo4itam myzikata
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

тя ми духа, аз гледам мач

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си