- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли
Обичате ли, когато правите секс или свирки да гаджето ви, той да гледа телевизия или се обиждате![]()
Че и аз понякога гледам...........по-скоро телевизорът бръмчи и хвърлям по 1 око на прогнозата за времето или резултатите от поредната футболна среща.........не може на 100% вниманието ми да бъде ангажирано с него. Стига естествено да не се прекалва или пък да се предпочита пред секса.
хаха аз понякога гледам или поне в началото че после ми гасят телевизора че се разсеивам![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ми да ама мн рядко..и аз така хварлям само по едно око за 2 3 сек..както и той ..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
С мъжо сме решили да пробваме /по-точно аз го предизвиках/ дали може да играе на компютъра, докато му правя свирка. Трябва да е безчувствен, за да може да го прави. Разбира се, че ще бъде обидно, ако гледа телевизия.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз с мойта съм решил да й правя шпакла докато говори с класната по телефона.
wtf
е как аз постоянно гледам телевизия и особено ако има някоя реклама на лютеница ООО
Един приятел ми разпрааше че някъв обичал да маже гъзъ на гаджето си с лютеница кат я ебе одзад,тва да не си ти?![]()
![]()
ми не не съм аз само пред телевизора ям лютеница
ама естествено как 6те си изпусна ножините![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
majoretkata...skype-sladkata164
еми ако предпочита телевизията пред мен, ок ще го оставя да гледа.. ще се обидя ест. Пък и честно казано БТВ не е много подходящ фон за правене на сексПървоначално написано от johnny_depp
![]()
Тва е е*бати тъпия въпрос,кое нормално момиче обича приятеля му да гледа ТВ докато му духа или докато правят секс.![]()
Ами той никога не го прави, ама ме е улавял аз да се загледам в телевизора- еми не му става много приятно, ама ми прощава![]()
Ами няма да ми е особенно приятно, и на двамата се е случвало да се разсейваме с нещо странично докато правим секс.А най-обичам, когато говори по телефона да му правя свиркаСтава много интересно и той всеки път бърза да приключи разговора, като измисля някви тъпи оправдания
![]()
![]()
Eдва ли някой ще "обича" ,ама може на някой да му е все тая...за мен лично би било леко обидно![]()
пък...ние..не включваме изобщо телевизора ...и не слушаме музика...но и аз бих се обидила ако се загледа към телевизора докато правим секс
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Никога не включваме телевизор докато правим нещо такова.Иначе ако имаше включен..ами малко их се обидила,едва ли не,не му е интересно![]()
Много бъркаш. БТВ-става. Ама недей на Канал1. Рискувате да изпозаспите!Първоначално написано от Sun_Shine`f
ne se slu4valo,no edva li 6te mi haresa![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne samo sly6ame myzika,deistva mi relaksira6to...Първоначално написано от johnny_depp
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
i az predpo4itam myzikata
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
тя ми духа, аз гледам мач![]()
![]()
![]()
![]()