.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Любовна игра

iskam da pitam moje li da se zabremennee blagodarenie na neq.... primerno..... onq den edna fr mi razkazva i az se zamislih.primerno predstavete si slednata situaciq momi4eto duha na mom4eto....sled tva se celuvat ,pri koeto moje 4ast ot spermatozoidite da popadnat v negovata osta. sled tva toi q lije.... i taka.... te popadat do krainata cel nz do kolko e vazmojno tva, no takav primer mi dade edna fr i az kat se zamislih struva mi se vazmojno a na vas ?
    Модерирано от ramaiana
    Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    СофиЯ
    При орална любов да се забременее??? Тоеа ли се чудиш...??

Супер фен Аватара на bEbsI
    bEbsItY адашке твърдо НЕ! :P
    То ако се забременяваше толкова лесно сега нямаше да имаме демографска криза в България..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

baq dulug ezik 6e trea da ima mladeja 4e da stigne do tam ta po vuprosa ne moje spored men
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен
    mila spermatozoidite ne sa bezsmartni,umirat vav vazdu6na sreda za 2-3 sekundi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Nqkude tam...
    Не е възможно...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    epa znam li toq slojen vapros mi be6e zadaden ot best fr to mi, i se 4udeh,dali pak nqma nqkvi takiva izklu4enqi mersi za otgovorite. utre 6e i natriq nosa 4e ne e e prava
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Re: Любовна игра

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    iskam da pitam moje li da se zabremennee blagodarenie na neq.... primerno..... onq den edna fr mi razkazva i az se zamislih.primerno predstavete si slednata situaciq momi4eto duha na mom4eto....sled tva se celuvat ,pri koeto moje 4ast ot spermatozoidite da popadnat v negovata osta. sled tva toi q lije.... i taka.... te popadat do krainata cel nz do kolko e vazmojno tva, no takav primer mi dade edna fr i az kat se zamislih struva mi se vazmojno a na vas ?
    Модерирано от ramaiana
    Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    nemoje poradi prostata pri4ina 4e spermatozoidite 6te ymrat v kislorodnata sreda dokato stane za4evaneto
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    absolutno nevazmojno ....

Град
    Велико Търново
    Луда ли си? Невъзможно!

Не може според мен

Не може,защото точно на входа на вагината има нещо като естествен спермицид...

Град
    Велико Търново
    Аз не бих се целувал с момие, което ми е духсло... първо ще се измие, сежелявам...
    Гнус те е от себе си???
    Значи момичето може да ти ближе, смуче и тн. х*я, а ти не можеш да я целунеш след това??? Бахти хората...

Град
    Велико Търново
    хах не

Град
    Велико Търново
    ахаха ок ще чакам

Град
    Велико Търново

:

ne moje...stiga gluposti.ako priqtelkata ti kaje da se hvarle6 v Marica 6te se hvarli6 li.Ne se vrazvai na si4ko koeto ti kajat i ne puskai typi temiiii
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

а къде ще спамим ако не пускат теми... нали треа си поразчеша пръстите... :P

Не можеш!
    "То ако се забременяваше толкова лесно сега нямаше да имаме демографска криза в България.." хахахаха тва ме изкефи човееек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си