- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любовна игра
iskam da pitam moje li da se zabremennee blagodarenie na neq.... primerno..... onq den edna fr mi razkazva i az se zamislih.primerno predstavete si slednata situaciq momi4eto duha na mom4eto....sled tva se celuvat ,pri koeto moje 4ast ot spermatozoidite da popadnat v negovata osta. sled tva toi q lije.... i taka.... te popadat do krainata cel![]()
![]()
nz do kolko e vazmojno tva, no takav primer mi dade edna fr i az kat se zamislih struva mi se vazmojno a na vas ?
Модерирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Първоначално написано от ™G-Baby™
При орална любов да се забременее???![]()
![]()
Тоеа ли се чудиш...??
![]()
bEbsItY адашке твърдо НЕ! :P
То ако се забременяваше толкова лесно сега нямаше да имаме демографска криза в България..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
baq dulug ezik 6e trea da ima mladeja 4e da stigne do tamta po vuprosa ne moje spored men
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
mila spermatozoidite ne sa bezsmartni,umirat vav vazdu6na sreda za 2-3 sekundi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не е възможно...![]()
![]()
![]()
![]()
epa znam li toq slojen vapros mi be6e zadaden ot best fr to mi, i se 4udeh,dali pak nqma nqkvi takiva izklu4enqi
mersi za otgovorite. utre 6e i natriq nosa 4e ne e e prava
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
nemoje poradi prostata pri4ina 4e spermatozoidite 6te ymrat v kislorodnata sreda dokato stane za4evanetoПървоначално написано от BeBsItO
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
absolutno nevazmojno ....
Луда ли си? Невъзможно!![]()
Не може според мен![]()
Не може,защото точно на входа на вагината има нещо като естествен спермицид...![]()
Гнус те е от себе си???Аз не бих се целувал с момие, което ми е духсло... първо ще се измие, сежелявам...
Значи момичето може да ти ближе, смуче и тн. х*я, а ти не можеш да я целунеш след това??? Бахти хората...![]()
хах не![]()
ахаха окще чакам
![]()
ne moje...stiga gluposti.ako priqtelkata ti kaje da se hvarle6 v Marica 6te se hvarli6 li.Ne se vrazvai na si4ko koeto ti kajat i ne puskai typi temiiii
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
а къде ще спамим ако не пускат теми... нали треа си поразчеша пръстите... :P