- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали тя иска секс?
Въпросът ми е дали едно момиче иска секс.Ние не сме двойка , но тя непрекъснато ми говори за секс или за първия и последен неин опит (неуспешен).И се чудя дали това е някакъв намек , че иска да правим секс?
Що всички си мислите, че щом момиче говори за секс трябва задължително да иска да се ч*каИ ко от тва и аз говоря с най-добрия ми приятел за секс, ама не изневерявам
![]()
mi natisni q malko poveche pochni da q sablichash i to she si prolichi![]()
HOUSE MUSIC = LIFE !!!
При мен са го приемали като предложениеПървоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
Беше доста странна ситуация. Но принципно разговорите за секс се приемат като предложение.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
gluposti...
i kfo kat ti govori???
![]()
Ама ние се познаваме от 2 седмици ... не мисля , че сме толкова добри приятели , за да ми говори това. Поразпитах едни приятели които са били в този клас преди мен и те ми казаха , че на други не е говорила за секс.
пп. Да , харесвам я![]()
хах маниак..... ми иди и директно я питай дали иска нещо от теб или просто си споделя някакви неща от личния и живот
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Еми аз я питах...И тя ми каза , че не ми намеква за секс ами ми намеква , че ме харесва
![]()
Е ... мерси на всички за помоща! Добре че я питах а?![]()
ami namekni i i ako varje deistvai!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Едва ли иска да правите секс...по скоро те приема като добър приятел и споделя с теб![]()