.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дали тя иска секс?

Въпросът ми е дали едно момиче иска секс.Ние не сме двойка , но тя непрекъснато ми говори за секс или за първия и последен неин опит (неуспешен).И се чудя дали това е някакъв намек , че иска да правим секс?

Що всички си мислите, че щом момиче говори за секс трябва задължително да иска да се ч*ка И ко от тва и аз говоря с най-добрия ми приятел за секс, ама не изневерявам

mi natisni q malko poveche pochni da q sablichash i to she si prolichi
    HOUSE MUSIC = LIFE !!!

Ти маи я харесваш а?

Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    Що всички си мислите, че щом момиче говори за секс трябва задължително да иска да се ч*ка
    При мен са го приемали като предложение Беше доста странна ситуация. Но принципно разговорите за секс се приемат като предложение.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    gluposti... i kfo kat ti govori???

Ама ние се познаваме от 2 седмици ... не мисля , че сме толкова добри приятели , за да ми говори това. Поразпитах едни приятели които са били в този клас преди мен и те ми казаха , че на други не е говорила за секс.

пп. Да , харесвам я

Цитирай Първоначално написано от xas
    Ама ние се познаваме от 2 седмици ... не мисля , че сме толкова добри приятели , за да ми говори това. Поразпитах едни приятели които са били в този клас преди мен и те ми казаха , че на други не е говорила за секс.

пп. Да , харесвам я
    Личи си...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    хах маниак..... ми иди и директно я питай дали иска нещо от теб или просто си споделя някакви неща от личния и живот

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Еми аз я питах... И тя ми каза , че не ми намеква за секс ами ми намеква , че ме харесва

Е ... мерси на всички за помоща! Добре че я питах а?

Късметлия.Аиде късмет с нея.

Vmesto da pravish tema mojeshe da q pitash pyrvo neq de no....

ami namekni i i ako varje deistvai!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Едва ли иска да правите секс...по скоро те приема като добър приятел и споделя с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си