.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Четири...

Четири...

Аве хора....аз съм бати каръка!Ние сме четири приятелки които винаги сме заедно обаче вече и трите се сгаджосаха и аз оставам сама!Ще бъде адски гадно през междучасието когато излизаме и трите да се натиската с гаджетата а аз да пуша некви цигари...в даскалото никой не си харесвам освен едно момче? просто миналата година всички пичове изчезнаха....какво да правя!!???

Град
    In the forest of dreams...
    Действай с момчето, което харесваш! К'во друго... докато те се натискат, ти се забивай с него
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Град
    In the forest of dreams...
    ...публично
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Guest
    tova che tvoite priqtelki imat gadjeta a ti oshte nqmash ne e bolka za umirane... tova ne te pravi nito po-glupava, nito po-zadrastena ...izchakai podhodqshtiq moment, imai tarpenie i prosto v edin moment i ti shte sreshtnesh nqkoi s koito da badesh shtastliva ..... ei zaradi teq gluposti:"priqtelkata mi si ima gadje, a az ne...." ili "vsichki moi sauchenichki veche ne sa devstveni, a az vse oshte sam" se poqvqvat takiva temi kato razbiha mi sarceto, mislqt me za kurva, bremenna li sam i blq blq .... za kade barzate be hora, za vseki vlak si ima patnici rano ili kasno vsichko si idva na mqstoto ... i da vi kaja chestno v teq vremena kolkoto po kasno imash gadjeta za napred shte si tolkova po dobre

гадното е че е от др клас,а и не учи и все се движи с голяма компания!

Guest
    izvinqvai .... ama ti koi klas si ? ne si misli che se zaqjdam, prosto pitam ... kakvo kato e ot dr klas i kakvo kato e v golqma kompaniq... ne moga da razbera tova kakva prechka e, edinstveno moje da ti prechi ako toi ne te haresva

Град
    Пловдив
    Ми поогледай се за някой,ако няма хващай първия

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от tedinci_
    Ми поогледай се за някой,ако няма хващай първия
    Не съм съгласна..
    Можеш да поседиш малко сама не е болка за умиране - по-добре изчакай да се появи подходящия

Аз в осми клас се "депресирах", че сме в една смяна с малките и 11-ти клас, та не мога да си хвана гадже...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    абе ти нещо не си тавряс...какво като те си имат приятели а ти не...намери си някакво занимание и това е...или пък си забий и ти едно гадже и толкоз...какво си се депресирала такава...!ама ти знаеш ли че ако до 10клас не си фанеш гадже оставаш срата мома

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Там, където е сърцето...
    Хм а ти на колко си 13?! Спокойно бе ще си намериш гадже, пък и това че приятелките ти имат незначи, че ти непременно трябва да си като тях. Ще дойде и твоето време.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че е нужно момчето да е от училище.Пък и какво толкова като се натискат?Ти си говори с тях и си пуши цигари, все пак опитай се с това момче, пък, ако не стане-не.Опитай се да се сближиш с него.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    гадното е че е от др клас,а и не учи и все се движи с голяма компания!
    Какво от това?Нищо не ти пречи да опиташ,нали?Риск печели,риск губи!
    А и това,че си сама не трябва да те притеснява.Отношенията ти с тях няма да се променят!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Ох, и какво като нямаш гадже?! То не става така. "Търся си гадже" или "Трябва да си намера гадже". Какво ти е понятието за гадже? Да е от твоеото даскало и да е свободен през междучасията, за да се натискате? О, боже!...
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Ох, и какво като нямаш гадже?! То не става така. "Търся си гадже" или "Трябва да си намера гадже". Какво ти е понятието за гадже? Да е от твоеото даскало и да е свободен през междучасията, за да се натискате? О, боже!...

Ti si adski tupa!

Град
    nA lUnAtA
    kf0 ti puka nemojesh da tragnesh s nqkoi si samo zashtoto sichkite ti fr si imat gadjeta i da ne si sam0 ti

l0v3`slyNcEty

Ti si adski tupa!
    Добра защитна стена имаш. Ахаха! Милата.. само това ли успя да измислиш? Някоя по-интересна дума от ограниченото ти речниче?
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Ti si adski tupa!
    Добра защитна стена имаш. Ахаха! Милата.. само това ли успя да измислиш? Някоя по-интересна дума от ограниченото ти речниче?
    Oh male qko me zatapi...a ti osven da drazni6 nqkoi i da si faku6 maikata moje6 li da prai6?
    are!ku6irai se nekude!

е и!? какво като нямаш.. и аз съм така. всички от компанията ми си имат гаджета и постоянно се натискат, верно, тъпо ми е отстрани да гледам, ама не съм тръгнала да си търся някой просто колкото и аз да не остана по назад..
    иначе харесай си някой..гледай да е подходящ, а не буквално първия срещнат

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ti si adski tupa!
    Oh male qko me zatapi...a ti osven da drazni6 nqkoi i da si faku6 maikata moje6 li da prai6?
    are!ku6irai se nekude!
    Ето няколко неща от мен:
    1. Подреди си добре нравствените ценности!
    2. Порастни! Ама не само на години...
    3. Когато искаш чуждо мнение, научи се да търпиш и критика.
    4. Не си човекът, който ще ми дава определения!
    5. Не те дразня, казвам това, което мисля.
    6. Ако не понасяш отговорите, не задавай въпроси!
    7. Целта ми не е да те затапя. Спорове е ограничени личности избягвам да водя.
    8. Научи се как да говориш. Тези цинизми ще си ги говориш вкъщи или на улицата. Не тук и не на мен!

Нищо лично.

Авторката, тъпата си ти. Точка по въпроса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

4e zako ti e toq ve momi4e to golqmata rabota 4e priqtelkite ti si imat gadjeta . po zle za tqh hahaha samo nervi . ne ti trqbva radvai se na svobodata si i na tui 4e nikoi ne moje ni6to da ti kaje . ne sa ti pritrqbvali mom4eta .za6to trqbva da si kato tqh b1di razli4na

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    е и!? какво като нямаш.. и аз съм така. всички от компанията ми си имат гаджета и постоянно се натискат, верно, тъпо ми е отстрани да гледам, ама не съм тръгнала да си търся някой просто колкото и аз да не остана по назад..
    иначе харесай си някой..гледай да е подходящ, а не буквално първия срещнат

Tochno v tova e problema-6te gi gleam otstrani kato pudel....no vse pak az si iskam momche koeto si xaresvam i obickam

Ti si adski tupa!
    are!ku6irai se nekude!
    Ето няколко неща от мен:
    1. Подреди си добре нравствените ценности!
    2. Порастни! Ама не само на години...
    3. Когато искаш чуждо мнение, научи се да търпиш и критика.
    4. Не си човекът, който ще ми дава определения!
    5. Не те дразня, казвам това, което мисля.
    6. Ако не понасяш отговорите, не задавай въпроси!
    7. Целта ми не е да те затапя. Спорове е ограничени личности избягвам да водя.
    8. Научи се как да говориш. Тези цинизми ще си ги говориш вкъщи или на улицата. Не тук и не на мен!

Нищо лично.

Kuhichko!Se mi e taq!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Гаджето не е само за тава да се натискате в междучасията и т.н.То това не е някаква занимвка,която да ти запълва времето,а живо същество,което диша,чувства,обича... Какво си се шашнала толкова,много не ми е ясно.Никой не е умрял досега от липсата на гадже.За всеки влак си има пътници,ти недей да нервничиш,рано или късно ще срещнеш,точния човек.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си