- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Четири...
tova che ti si edinstvenata ostanala sama ne e koi znae kva prichina da se depresirash...poogledai se se she ima xybavi momchenca...ili puk sled kato veche si si xaresala deistvai...puk i ima dr zanimania osven da se natiskash s gadjety si v mejdychasiata...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Да но има влакове в коитп не искам да се качвам...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Авторката на въпроса вярно глупаво разсъждава.![]()
Seniorita браво за първото мнение,много добре казано! =D>
На мен ли го казваш. 4 приятелки сме. Две учат "навън". Аз си останах в старото даскало заедно с другата приятелка. И понякога до толкова ни писва една от друга, че ми се иска да я застрелям и след т'ва да направя същото с моя милост. При теб поне приятелките ти са около теб,но са с гаджета (не че си в много добра ситуация де...). Ами... мога да ти кажа - ядосвай се, но не пуши. Вредно е за здравето.
Оф гадно е, когато всички готини хора изчезнат от даскало и ти останеш като на безлюден остров, а? Май трябва да се примирим и двете, че отърване няма до 12 клас. И все пак има надежда в края на тунела.
P.S. Сори, че не помогнах с поста си, но просто т'ва е реалността. Поне знаеш, че не си единствена. хаха![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Първоначално написано от Iv4eTy
Еми щом няма момчета които да те привличат....що не започнеш да заглеждаш момичетаТова ми напомня за един афоризъм за моето учебно заведение: Не е лошо, че момичетата в нашето даскало са грозни. ЛОШОТО Е ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ....
може да се сетите за кое учебно заведение говоря![]()
Мълчи уа критйен !!!
защо пък трябва да си хванеш приятел от твойто даскало неразбрах..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ами...ако смяташ,че няма да попречи на нищо,тръгвай с момчето,което харесваш...какво друго да те посъветвам-незнам!![]()