- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Преди и сега
Такаааа, тук започнаха да ме мъчат много тежки мисли каква съм била преди и каква сега. Преди да науча какво е да обичаш и да бъдеш обичан и сега, когато отлично знам какво е.
Любовта промени ли ви ?
Мен ме промени. Преобърна ме на 180 градуса.
Срам ли ви е от това, което сте привили преди?
Срам ме е. Гризе ме отвътре и се 1 чудя какво ли ме е карало да бъда такава. Може би омраза, ненавист.
Мъжете преди и сега.
Мъжете за мен преди бяха.. нещо, не човек, на което нищо не дължа, нещо, което ми е полезно, мое украшение. Харесвах визията, не това, което е вътре. Отхвърлях хора, които буквално с години се мъкнеха след мен да ми обясняват как ме обичат. Подаръци, глупости - Гергана си обичаше глупаците. Може би не дружах с подходящите хора. Бях надута , говорех нон-стоп гадости.. С никой не се задържах за повече от месец. Пушех, напивах се в разни паркчета, натискала съм с няк'ви хора и после съм се правела, че не ги познавам. Което е грубо.
Сега - не знам к'во стана. Ебати терапията ми направи ЛЮБОВТА.. Сега почти не псувам, уважавам мъжете, ( колкото и да ме ядосват на моменти), станала съм притеснителна и плаха, нежна, романтична!! ( аз романтична... леле леле..)
И разбрах, че съм готова да правя жертви. За пръв път заебах собствените си интереси.
Промених се за... близо година. Не знам дали е малко, не знам дали е много, но се чувствам щастлива. И е странно.
Намерих си майстора.
Мислех си, че и с него ще е същото. Всичко започна на шега : " Аре на билярд с един приятел и гаджето му" - вика един познат. Аз "ОК, там съм". Естествено не ми се занимава с няк'ви идиоти и не отивам. Те са бясни. Онзи другият ми взима кю-то и започва да ме налива к'во тъпо и безотговорно парче съм. Аз се ядосвам, тегля му една майна. На следващия ден съм в тях и пием бири. На по-следващия излизаме пак да пием бири. И на 3тата среща вече сме гаджета. Близо 2 месеца бях с този човек просто, защото нямаше с какво друго да си запълвам времето. Както и той беше с мен, защото скъса с онази, а не искаше да е сам. И 2-мата си мислехме, че сме поредните.
А сега...Толкова се обичаме, че чак ....грррр... ОБИЧАМ ГО!
Хора, трябваше да разкажа всичко това. Ще се пръсна.
Ще се радвам, ако и други като мен. Намерили своя майстор след дълго скитане...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up