.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Двойнствен стандарт!!

Защо не можем момичетата да правим секса като момчетата !!Да знам че не става така. И защо да не става?Защо да позволя да ме нараняват отново?!?Поне правя секса... и една фр както ми каза да правиш секса с момче с което дори не ме уважавало дастатъчно за да имаме сериозна връзка,но може би аз неискам тази връзка!!Искам да се влюбя някой ден но ми писна да се чувствам гадно!!оК? пО добре да не чувствам нищо.По...по-добре е по-лесно е.Та Това е само секс!!Има двойнствен стандарт за момичетата и винаги ще има.Да знам,че е така и аз казвам майната му на двойнствения стандарт.Трябва да го кажат и сички други момичета на който им е омръзнало да играят..играта по техните правила.Не бъди много дебела..или .. много слаба..или много тъмна..или ..много светка... не бъди много сексуална или ..много желана или много умна или мнго тъпа!! Бъди себе си и гледай да ти хареса.. Искам само да кажа на някой тфа защото аз немога да бъда такава просто не успявам.. и ми е по лесно както казах по горе.. еми кажете си мнението
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Повече от фен
    Град
    lunata
    Просто бъди себе си. Бъди уникална/уникален \/ .
    wtf

Или стани това, което искаш да бъдеш, или бъда щастлива с това, което си.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Или стани това, което искаш да бъдеш, или бъда щастлива с това, което си.
    О май лове

Re: Двойнствен стандарт!!

Цитирай Първоначално написано от SlAd!4kYy
    Защо не можем момичетата да правим секса като момчетата !!Да знам че не става така. И защо да не става?Защо да позволя да ме нараняват отново?!?Поне правя секса... и една фр както ми каза да правиш секса с момче с което дори не ме уважавало дастатъчно за да имаме сериозна връзка,но може би аз неискам тази връзка!!Искам да се влюбя някой ден но ми писна да се чувствам гадно!!оК? пО добре да не чувствам нищо.По...по-добре е по-лесно е.Та Това е само секс!!Има двойнствен стандарт за момичетата и винаги ще има.Да знам,че е така и аз казвам майната му на двойнствения стандарт.Трябва да го кажат и сички други момичета на който им е омръзнало да играят..играта по техните правила.Не бъди много дебела..или .. много слаба..или много тъмна..или ..много светка... не бъди много сексуална или ..много желана или много умна или мнго тъпа!! Бъди себе си и гледай да ти хареса.. Искам само да кажа на някой тфа защото аз немога да бъда такава просто не успявам.. и ми е по лесно както казах по горе.. еми кажете си мнението
    Напълно те подкрепям. Трябва да кажете не на обвързванията и да почне свобовната любов, секс де!

Цитирай Първоначално написано от Krom
    О май лове
    Абе, ако мъжът ми види това, ще ти счупи главата. Нали е борче...

О май лове
    ти няма да му дадеш, защото и ти ме обичаш

Ама той и мен ще пребие

mn mi pomagate
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Ама той и мен ще пребие
    няма ние ще избягаме 2мата и ще се крием, докато не отгледаш един футболен отбор да го набие него

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какво друго да кажа освен:"Бъди себе си"!

em ako neznam kak da byda sebe si 6ot ddz tfa koeto prava sym az i to ne e mn hybavo

Ама той и мен ще пребие
    няма ние ще избягаме 2мата и ще се крием, докато не отгледаш един футболен отбор да го набие него
    Аз предлагам мажоретки

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Какво друго да кажа освен:"Бъди себе си"!
    +1 nqma drygo
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Re: Двойнствен стандарт!!

Цитирай Първоначално написано от SlAd!4kYy
    Научи се да пишеш четливо и тогава прави " секса "
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

am kato sym sebe si ne se haresvam!

О май лове
    Извинявай за намесата в този иначе толкова романтичен диалог, но от къде почти всички момичета в тоя форум си намирате борчета и боксьорчета за гаджета?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

dam i na men mi e mn 4ydno hxahaxh f edna tema 4etoh 4e gadjeto ti e nekyf metalist sa bor4e xhahxahax govora za death whore :P
    Am po temata ami neznam kakfo da kaja

em az mislq 4e tfa e naistina mnogo interesno deto napisa i si napylno prava !!!
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Извинявай за намесата в този иначе толкова романтичен диалог, но от къде почти всички момичета в тоя форум си намирате борчета и боксьорчета за гаджета?
    Не знам, ама с мойто се запознахме в Радисън, аз бях там с приятелки да забиваме богаташчета...направо се влюбих, като видях какъв му е...портфейла и колко гъзарско се държи...

А сега сериозно...на мен ми е интересно как всички момичета в този форум си намират същества от мъжки пол над 20, които ги обичат... Уж.

`Death`Whore`` ахахахахахаха нз ама си е верно тва [А сега сериозно...на мен ми е интересно как всички момичета в този форум си намират същества от мъжки пол над 20, които ги обичат... Уж]

em sladi4kyy mn hybava tema smisyl kefi me tfa deto si napisala
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си