- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след употребата на чесън
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131391
Вдъхновен от тази тема реших да пусна нова.
Та какво смятате за секса след употребата на чесън.
пп. Модераторите нека оставят темата да се развие малко.![]()
priqtelq mi mn rqdko qde chesan poneje samo ot samata mirizma i mi priloshava.... hapne li malko stoi na metar razstoqnie, prosto zashtoto ne moga da q ponasqm taq mirizma... kogato qde chesan ne go celuvam kamoli da pravq sex s nego .... absurt
чел съм някъде че ако няколко дни преди половия акт набиваш чесън като за световно това ще се отрази на вкуса на спермата ти...също е и с бирата и мазната храна...но нз женската част да кае мнение
Приятелят ми мрази чесън.Не яде страшно много неща точно защото имат чесън![]()
ne bix,probvala,mrazq mirizmata na 4esan
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ne bix,probvala,mrazq mirizmata na 4esan
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Как па така се оказа, че всички мразите чесъна![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Аз не го мразяПървоначално написано от radiante
![]()
Мисля, че е така. Един бивш беше готвач и си похапваше чесън на работата редовно и спермата му също миришеше на чесън. Нямам против дъха да ”ухае” чесново, ама спермата?.. Бляк.Първоначално написано от P I F
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
moq su6ty...Първоначално написано от Kras4eto_lp
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Пробвай листа от див чесън. Аз ги обожавамПървоначално написано от Schnitzer
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ти откъде знаеш, че не си правят прайвит партита с баща муПървоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
?
(бахур-чесън-бира)![]()
wtf
аз пък сам чувала че покачвал мъжката потентност или нещо от сорта![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
E,по принцип нямам нищо против чесъна,но все пак е хубаво след като си го хапнем да си измием зъбките ..та.. предпочитам по-свежи миризми.
![]()
Чесъна е сред най-полезните неща така че яжте, па за секс има време
ne qm 4esan![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ахахахаххаха тази тема е брутална
Хахаха яка темане ям чесън ама ако го папах нз кво ще и е на мацката..
![]()
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...
Чесън и секс => невероятно смъртоносна комбинация ...Бягам като вампир от чесъна но все пак ако ям чесън момичето ми ще ми отреже главата ( даже и двете бих казал ) ... ако пък тя яде ... нещата ще стоят по същия начин,само дето тя ще е под ножа. За щастие обаче и двамата го мразим![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
епа и вие и вие чесъна си е много хубаво нещо...особенно с тиквички хаха Ако момчето яде в нормално количество или малко не вярвам после тва да се отрази толкова че спермата му да мирише на чесън...не мога да кажа обаче ако прекали дали пак няма да мирише
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Достатъчно се разви вече.Първоначално написано от MindYourMind
т.11