- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искаш ли да се влюбиш?
Честно, напоследък много мисля по въпроса колко съм готова да се влюбя, искам ли го въобще, имам ли нужда ... мога ли? Не знам дали това се дължи на факта, че вече два пъти страдах много (единия път ме отрязаха, а другия път ме зарязаха), а доскоро се тормозех с още една простотия - че г-д Перфектен не се обажда, въпреки че обеща... Сега ..... вече не знам ..... за какво ни е въобще да се влюбваме? Вие как мислите? Искате ли да се влюбите?
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
hah emi az sa6to po edno vreme se boqh, ama tva ne zavise6e ot men.... i da ti kaja ve4e sam vlubena ot blizo godina i sam s toq 4ovek ot 8 mesecane ne me e strah
tova e nai krasivoto 4ustvo ,i da ..za men ima smisal
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
i da iska6 i da ne iska6 da se vlubva6, kogato si mu doide vremeto nqma otarvane. az li4no sam vlubena ve4e ot po4ti 2 godini i moga da kaja, 4e tova ne6to kakto nosi pozitivni use6taniq si ima i svoite negativi.
не, не искам..страх ме е, че после ще страдам![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Еми аз много трудно се влюбвам, не защото съм страдала, а просто съм такава. И все пак много искам да се влюбя истински в някого.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Да се Влюбиш.. това е едно прекрасно чувство! Когато си влюбен светът ти се струва по-светълРазбира се това да се Влюбиш си има и лоши черти.. можеш да си изгубиш ума по някой, а той само да те използва, но ти разбира се няма да забележиш тъй като си толкова влюбен, че виждаш само сърчица
Любовта може да ти помогне, но също така може и много да те разочарова
Не знам.. аз съм Влюбена и съм щастлива.. за сега
![]()
[/b][/u][/i]
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Ами аэ съм си влюбена!
Как эа какво ни е любовтаКогато си влебен и любовта ти е споделена се чувстваш много по-добре,по-спокоен и щастлив.Поне при мен е така
!А и то не е въпрос на искам или не искам.То си става от само себе си
![]()
А това ,че г-н Перфектен не се обажда не трябва да те тревожи.Те перфектните эа никъде не са![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Мен не ме пита - искам, или не. Влюбена съм - за добро или лошо. Чувството е страхотно. Просто трябва да му се отдадеш, без страх и задръжки.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ооо така е, знам че няма нищо по-хубаво от това да си споделено влюбен, просто тогава живота и света ти се виждат по-светли, по-хубави ..... Но когато всичко свърши ..![]()
Ами когато преживееш раздялата и си нямаш никого, чувстваш се ... празен, някак не намираш смисъл в нещата... А сега съм в едно такова средно положение.... и вероятния човек, с когото ще съм евентуално щастлива го има, и по никого не страдам, и се чувствам силна .... но просто вече ... как да кажа ..... не виждам смисъла в това да се влюбя, пък и се чудя нужно ли ме е .... поне на този етап ...
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
и аз това се питамПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
сякаш имам чувството, че колкото по-силно искам да обичам, то любовта толкова повече се изплъзва между пръстите ми... започвам да си мисля колко съм безчувствена вече
Сладък дъх на окапали жълъди
с нежен шепот от паднала шума.
Тази есен напомня ми гълъби,
нарисувани в жълта безумност...
Не искам да се влюбвам , поне за сега....
Достатъчно съм патила
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
честно казано не искам да се влюбвам,защото бях супер наранена от последната ми..хм...може да се каже връзка и просто в момента обичам някогои не мисля че ще е лясно да се влюбя отново...ама не се знае времето ще си покаже![]()
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами то това не пита искаме или не,но....да искам,но не знам дали мога...имам чувството че сърцето ми е от лед и няма как да се разтопи...За какво ни е въобще да се влюбваме?-за да бъдем щастливи и усмихнати,всеки влюбен човек е по-красив и усмихнат.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Темата ми хареса.
Ами.. сложно е. Да си влюбен и да оби4аш не е само положителни емоции. 4овек забравя за компромисите, които се налага да прави, за усилията, които трябва да полага, за да се грижи за връзката си. Защото, за съжаление, колкото и добре да вървят нещата, връзката изисква постоянни грижи и от двамата.
Аз ли4но? Аз съм влюбена. За съжаление в абсолютно неподходящия 4овек, който не го заслужава. Да, ама го оби4ам и правя вси4ко за него, въпреки 4е не трябва. А той.. той оби4а друга.
Ей в такива ситуации да си влюбен е гадно и дори жестоко. Но все пак самият факт, 4е изпитваш такива 4увства те прави по-добър 4овек. И на мен ми харесва.
![]()
Робинята на Quench
Не съм влюбена и за момента така ми е добре.Найстина човек не може да реши сам кога ще се влюби и кога не.Ако има да се случва нещо,ще се случи
.Ама найстина вюбването си е като нож с две остриета..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не исакм само да се влюба исакм да споделя любовта с някой....
И аз напоследък мисля върху това и се замислям дали вобще съм способна да се влюбя отново,защото в момента съм влюбена и адски наранена.С въпросното момче бяхме заедно,като мога да кажа,че това ми беше най-прекрасния период до сега.Когато се разделихме не знаех къде се намирам.Беше ми много гадно и единственото нещо за което се молих е да ме потърси и да се извини за случилото се.Минаха месеци и той го направи толкова неочаквано,с което ми върна старите чувства и надежди,за което аз съм си виновна.Сега отново страдам така силно за него,но сякаш вече до такава степен ми е гадно,че ми е все едно какво ще става.Не вярвам,че може да се появи човек,който да го замени.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Виж, мила, поне ти се е обадил. Знаеш ли как ми се иска и моят да ми се обади и да каже, 4е съжалява и оби4а само мен. Ама не става и не знам дали ще стане. Гадно е...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Робинята на Quench
Омг ...
Да, искам да се влюбя, поне да разбера какво еНо немисля че се полага на такива дебили като мен
А иначе искам някой ден да обичам ъпругата си, независимо кога я намеря.
не искам да се влюбвам, но то понякога е неизбежно.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината