.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Искаш ли да се влюбиш?

Честно, напоследък много мисля по въпроса колко съм готова да се влюбя, искам ли го въобще, имам ли нужда ... мога ли? Не знам дали това се дължи на факта, че вече два пъти страдах много (единия път ме отрязаха, а другия път ме зарязаха), а доскоро се тормозех с още една простотия - че г-д Перфектен не се обажда, въпреки че обеща... Сега ..... вече не знам ..... за какво ни е въобще да се влюбваме? Вие как мислите? Искате ли да се влюбите?

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hah emi az sa6to po edno vreme se boqh, ama tva ne zavise6e ot men.... i da ti kaja ve4e sam vlubena ot blizo godina i sam s toq 4ovek ot 8 meseca ne ne me e strah tova e nai krasivoto 4ustvo ,i da ..za men ima smisal
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

i da iska6 i da ne iska6 da se vlubva6, kogato si mu doide vremeto nqma otarvane. az li4no sam vlubena ve4e ot po4ti 2 godini i moga da kaja, 4e tova ne6to kakto nosi pozitivni use6taniq si ima i svoite negativi.

не, не искам..страх ме е, че после ще страдам

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Еми аз много трудно се влюбвам, не защото съм страдала, а просто съм такава. И все пак много искам да се влюбя истински в някого.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Да се Влюбиш.. това е едно прекрасно чувство! Когато си влюбен светът ти се струва по-светъл Разбира се това да се Влюбиш си има и лоши черти.. можеш да си изгубиш ума по някой, а той само да те използва, но ти разбира се няма да забележиш тъй като си толкова влюбен, че виждаш само сърчица Любовта може да ти помогне, но също така може и много да те разочарова Не знам.. аз съм Влюбена и съм щастлива.. за сега [/b][/u][/i]
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ съм си влюбена !
    Как эа какво ни е любовта Когато си влебен и любовта ти е споделена се чувстваш много по-добре,по-спокоен и щастлив.Поне при мен е така !А и то не е въпрос на искам или не искам.То си става от само себе си
    А това ,че г-н Перфектен не се обажда не трябва да те тревожи.Те перфектните эа никъде не са
    [size=7][b][u]fosse cos

Мен не ме пита - искам, или не. Влюбена съм - за добро или лошо. Чувството е страхотно. Просто трябва да му се отдадеш, без страх и задръжки.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Ооо така е, знам че няма нищо по-хубаво от това да си споделено влюбен, просто тогава живота и света ти се виждат по-светли, по-хубави ..... Но когато всичко свърши .. Ами когато преживееш раздялата и си нямаш никого, чувстваш се ... празен, някак не намираш смисъл в нещата... А сега съм в едно такова средно положение.... и вероятния човек, с когото ще съм евентуално щастлива го има, и по никого не страдам, и се чувствам силна .... но просто вече ... как да кажа ..... не виждам смисъла в това да се влюбя, пък и се чудя нужно ли ме е .... поне на този етап ...

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Re: Искаш ли да се влюбиш?

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    ... мога ли?[/color]
    и аз това се питам сякаш имам чувството, че колкото по-силно искам да обичам, то любовта толкова повече се изплъзва между пръстите ми... започвам да си мисля колко съм безчувствена вече
    Сладък дъх на окапали жълъди
    с нежен шепот от паднала шума.
    Тази есен напомня ми гълъби,
    нарисувани в жълта безумност...

Град
    Blondeland
    Не искам да се влюбвам , поне за сега....
    Достатъчно съм патила
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    RAzbira se 4e iskam a ti ne se pritesnqvai se nqkoga gospodin Perfekten 6te se poqvi

I az kato teb si prepatih no sega nqma da ti opi6a kolko sym shtastliva ... ne se strahuvai da priemesh vsqko novo raz4oravonie zashtoto malko ili mn to shte te napravi mn po silna ...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    честно казано не искам да се влюбвам,защото бях супер наранена от последната ми..хм...може да се каже връзка и просто в момента обичам някогои не мисля че ще е лясно да се влюбя отново...ама не се знае времето ще си покаже

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами аэ съм си влюбена !
    Как эа какво ни е любовта Когато си влебен и любовта ти е споделена се чувстваш много по-добре,по-спокоен и щастлив.Поне при мен е така !А и то не е въпрос на искам или не искам.То си става от само себе си
    А това ,че г-н Перфектен не се обажда не трябва да те тревожи.Те перфектните эа никъде не са
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ами то това не пита искаме или не,но....да искам,но не знам дали мога...имам чувството че сърцето ми е от лед и няма как да се разтопи...За какво ни е въобще да се влюбваме?-за да бъдем щастливи и усмихнати,всеки влюбен човек е по-красив и усмихнат.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    Град
    SF

Темата ми хареса.
    Ами.. сложно е. Да си влюбен и да оби4аш не е само положителни емоции. 4овек забравя за компромисите, които се налага да прави, за усилията, които трябва да полага, за да се грижи за връзката си. Защото, за съжаление, колкото и добре да вървят нещата, връзката изисква постоянни грижи и от двамата.
    Аз ли4но? Аз съм влюбена. За съжаление в абсолютно неподходящия 4овек, който не го заслужава. Да, ама го оби4ам и правя вси4ко за него, въпреки 4е не трябва. А той.. той оби4а друга.
    Ей в такива ситуации да си влюбен е гадно и дори жестоко. Но все пак самият факт, 4е изпитваш такива 4увства те прави по-добър 4овек. И на мен ми харесва.

Робинята на Quench

Не съм влюбена и за момента така ми е добре .Найстина човек не може да реши сам кога ще се влюби и кога не.Ако има да се случва нещо,ще се случи .Ама найстина вюбването си е като нож с две остриета..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Искам.Искам, обаче липсва подходящия човек Искам да си намеря сериозна приятелка, но просто не се получава...чувствам се като някой бройкаджия, а изобщо не ми е това целта

Повече от фен Аватара на suantito
    Не исакм само да се влюба исакм да споделя любовта с някой....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз напоследък мисля върху това и се замислям дали вобще съм способна да се влюбя отново,защото в момента съм влюбена и адски наранена.С въпросното момче бяхме заедно,като мога да кажа,че това ми беше най-прекрасния период до сега. Когато се разделихме не знаех къде се намирам.Беше ми много гадно и единственото нещо за което се молих е да ме потърси и да се извини за случилото се.Минаха месеци и той го направи толкова неочаквано,с което ми върна старите чувства и надежди,за което аз съм си виновна.Сега отново страдам така силно за него,но сякаш вече до такава степен ми е гадно,че ми е все едно какво ще става.Не вярвам,че може да се появи човек,който да го замени.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Неискамммммм ...
    just a kid۵

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    И аз напоследък мисля върху това и се замислям дали вобще съм способна да се влюбя отново,защото в момента съм влюбена и адски наранена.С въпросното момче бяхме заедно,като мога да кажа,че това ми беше най-прекрасния период до сега. Когато се разделихме не знаех къде се намирам.Беше ми много гадно и единственото нещо за което се молих е да ме потърси и да се извини за случилото се.Минаха месеци и той го направи толкова неочаквано,с което ми върна старите чувства и надежди,за което аз съм си виновна.Сега отново страдам така силно за него,но сякаш вече до такава степен ми е гадно,че ми е все едно какво ще става.Не вярвам,че може да се появи човек,който да го замени.
    Виж, мила, поне ти се е обадил. Знаеш ли как ми се иска и моят да ми се обади и да каже, 4е съжалява и оби4а само мен. Ама не става и не знам дали ще стане. Гадно е...

Робинята на Quench

Омг ...

Да, искам да се влюбя, поне да разбера какво е Но немисля че се полага на такива дебили като мен

А иначе искам някой ден да обичам ъпругата си, независимо кога я намеря.

не искам да се влюбвам, но то понякога е неизбежно.

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си