.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Амиии честно казано не искам да се влюбвам...не съм се влюбвала досега,но знам ,че ще страдам ако се влюбя...много съм хлътнала в момента по едно момче,но не съм влюбена в него и дано това не стане...

за кво ти е да се влюбиш за да те наранят нема смисъл за съжаление то не пита
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Не си само ти с разбито сърце мила.И моето е било на хиляди пърченца и още ме боли.Но пак продължавам да търся любовта си.И не се страхувам да се влюбя.Току-що дори се скарах с едно момче,ама да лягам да умирам ли?Не е последния!Не ми пука вече...нараниха ме и това ме направи по силна.
    Обичам те <3 !!!

Град
    *Maina`City*
    Tova e neshto,koeto ne mojesh da kontrolirash sam...slychva se prosto taka iskash ili ne iskash...No spored men tfa e nai-krasivoto chyvstvo..i vupreki che ne vinagi e spodeleno..ne trqq da se otchaivame..a da budem shtastlivi..che se pak sme go ispitali
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Доста трудно се влюбвам...сега мога да кажа че ми се случи....за което все пак не съм сигурна

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Мисля си, че просто така сме устроени. Да се стремим към доброто. Може да се каже, че е смисъл на живот. Цял живот се лутаме, за да открием вечната любов. Да има кой да те поткрепи в труден момент, за кого да си мислиш, да усещаш онова приятно трепетно чувство - "пеперудки" в стомаха. Да изпиташ това, което се случва в романтините филми или, за което се пее в баладите.. (ъъъ изключвам чалгата, любовта там е на др ниво). И тък като живота е вече толкова напрегнат и мръсен, май любовта в наше време е останала единственото непорочно, чисто нещо. Е, да, има изневери, любовни триъгълници, но за мен т'ва не е любов, а е въпрос просто на плътско привличане - почти животинско. Конкретно за мен: да, искам да се влюбя, с риск, че може да страдам. Предпочитам да изпитвам "сладка болка", отколкото да съм безчувствена. Имала съм и такива моменти - да ми е безразличен целия свят. И повярвай ми - не е никак приятно. Губиш смисъл за съществуване. Така че, определено има смисъл да се влюбиш. Стига да е в правилния човек и да е истинско.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Re: Искаш ли да се влюбиш?

Цитирай Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
    Честно, напоследък много мисля по въпроса колко съм готова да се влюбя, искам ли го въобще, имам ли нужда ... мога ли? Не знам дали това се дължи на факта, че вече два пъти страдах много (единия път ме отрязаха, а другия път ме зарязаха), а доскоро се тормозех с още една простотия - че г-д Перфектен не се обажда, въпреки че обеща... Сега ..... вече не знам ..... за какво ни е въобще да се влюбваме? Вие как мислите? Искате ли да се влюбите?
    Bahti ami koi ne iska da se vlubi.Estestveno az dori sam vlubena i to mn silno.Moga da te uverq 4e tova e strahotno 4uvstvo koeto jikoga ne se zabravq.Postoqnno misli6 za tozi 4ovek kato gi vidi6 cqlata trepva6 i sarceto ti zabiva ludo.Kato te dokosne krakata ti se potkusqvat.Otna4alo te e sram da go gleda6 v o4ite no postepenno svikva6.Prosto tova 4uvstvo e varhat i nemoje da se zameni s kakvoto i da e bilo.

незнам какво е да се влюбиш..но много искам да разбераима време за всичко
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

Tedi_sheep
    Guest
    МНого съм страдала от любовта, но това чувство е велико, така че...да искам много да се влюбя, но да е споделено

Цитирай Първоначално написано от Tedi_sheep
    МНого съм страдала от любовта, но това чувство е велико, така че...да искам много да се влюбя, но да е споделено
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Боли ме гъзъ вече.
    Страданието си върви неотлъчно винаги до нас и е на 100%
    Напоследък кофтите моменти са повече от хубавите.
    Писна ми.
    От утре е нов ден, нова седмица, решила съм да промена всичко.
    Сега на тоя етап въобще не ми е до влюбване и тем подобни глупости, макар, че вече май съм лапнала, но ще се опитам да си избия всякакви такива мисли.
    Все пак не забравяйте, че самовнушението е голяма работа !

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    miii az iskam da sum vlubena mnogo e qko nema takiva momenti prosto

искам да съм влюбена но чувството да е споделено
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Искам, ама в човек, който също да е влюбен в мен

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Определено искам да се влюбя ... така че да не мисля за нищо друго ... бих се отдал на пълно на някое момиче ... но уви не съм го срещнал още
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Любовта е на всякъде. Тя ни заобикаля (както и лошите неща). Трябва да се направим или да сме "слепи" за да не я усетим.
    Любов към природата, любов към птиците, любов към котките .. любовта към самите себе си!..
    Но тая .. специаланта. Пфу!
    Искам до като съм жива .. да има човек в който да съм влюбена.
    Както е казал Петър Дънов "Не, чакай слънцето да те посрещне сутринта. Стани отвори си спрозореца и го посрещни."
    Това чувство съживява, убива и пак те кара да се съживиш зареди него. Аз вярвам, че ще съм вечно влюбена било то и в котките, аз ще ги оценявам.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Middle of nowhere
    не, не искам! само това е кажа
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

IsKA6 NEISKA6 6TE SE VLUBI6 NA SARCETO NEMOJE DA SE ZABRANQVA! No KOGATO SRE6TNE6 TO4NIQ 4OVEK I KOGATO SE PO4USTVA6 ISTINSKI 6TASTLIVA I OBI4ANA TOGAVA 6TE SE ZAMISLI6 4E TARSENETO I RAZO4OROVANIQTA SA SI STRUVALI!

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от DaRk-mOOn
    IsKA6 NEISKA6 6TE SE VLUBI6 NA SARCETO NEMOJE DA SE ZABRANQVA! No KOGATO SRE6TNE6 TO4NIQ 4OVEK I KOGATO SE PO4USTVA6 ISTINSKI 6TASTLIVA I OBI4ANA TOGAVA 6TE SE ZAMISLI6 4E TARSENETO I RAZO4OROVANIQTA SA SI STRUVALI!
    точно това реших последния път - че на сърцето може да се забранява. Ще кажеш че не съм обичал достатъчно силно - може би, но с постоянство смятам че мога да постигна всичко, вярно, че през последните 2 години се опитвам да забравя... една личност... и все още не мога да го направя напълно, НО успявам да се опазя от... да кажем привличане... към други:
    The drop hollows out the rock not by force, but by often falling
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Аз съм влюбена Няма нищо по-хубаво от него...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    не може6 да си каже6,в кой,кога и изоб6то дали да се влюбва6! то зависи от "сърцето" ти!и от една стана искам(макар 4е туко виж и в момента съм влюбена.. само дето нз в кой от 2мата )хаха.... ама от др неискам 6тото както казвам аз..какво е любовта?дълбока скръб и тъга.... и ми писна от ревливи ве4ери и безсъние до 12 4аса през но6та,при положение 4е си лягам в 10 ( не 4е е мн,ама е мъ4ително,изоб6то любовта е мъ4ителна)ако е споделена е супер.но ако НЕ е... нямам думи колко е жалко...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Понякога и споделена любов горчи

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Ямбол
    Искам да се влюбя, но зависи в коя. В последно време започнах да изпитвам сериозна нужда от приятелка (така става всяка есен), но какво ли мога да направя по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Боли ме гъзъ вече.
    Страданието си върви неотлъчно винаги до нас и е на 100%
    Напоследък кофтите моменти са повече от хубавите.
    Писна ми.
    От утре е нов ден, нова седмица, решила съм да промена всичко.
    Сега на тоя етап въобще не ми е до влюбване и тем подобни глупости, макар, че вече май съм лапнала, но ще се опитам да си избия всякакви такива мисли.
    Все пак не забравяйте, че самовнушението е голяма работа !
    haaa tva za zamovnu6enieto eeeeee napuuuuulno vqrnoo!
    ina4e iskam ili ne az ve4e sum :/

Не аз честно казано на този етап не искам да се влюбвам!
    Да обичаш,когато те обичат е човешко!
    Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
    но да обичаш,когато те мразят е велико!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си