- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешен въпрос!!!
Проблема е следния...понеже...как да ви го кажа правехме любов с приятелката ми,но искахме да опитаме още веднъж та взех аз че изпразних кондома и след това го измих обилно!след това с зор го наложих иии аромата му беше като на с****ма та и след половия акт беше такъв...и ме опасява да не нещо така да стане беля...не беше скъсан...и дали просто гумата си е такава...бяха durex extra save...
Очаквам вашите мнения!
Ще съм ви адски благодарен!!!
Не би трябвало да има проблем. Но нали си чел листовката? Пише, че са за еднократна употреба. Това не го прави никога повече!!!
aaaa,ti lud li si..? tolkova li nqma6e dryg..?ami ne mislq 4e e stanalo ne6to,ama poprincip ne e xubavo da se pravi tai,TE SA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA!!!Първоначално написано от GiRo
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
be znam az 4e sa za ednokratna ama...ima i drugi koito go pravqt....na kondoma mu nqma6e ni6to ne vidqh da e skusan...praveh dosta proverki
drugoto koeto iskam da popitam kakvo razbirate pod skusvane na kondom?
toest ako e leko spukan ili ne6to toest da ima mikroskopi4na dup4ica...problem li e?za6toto kato pravq proverki ni6to ne otkrivam...uj zdrav se vodi...
znam malko sme6no izglejda no e taka...
Мии едва ли е станало нещо,ама си купувайте повече презервативи...не се ползват по няколко пъти![]()
![]()
ai sled kato svali6 prezarvativa plazga6 2ta prasta po daljinata my,taka 4e da izbuta6"palneja my" i ako ne6to kapne zna4i e skasan ili spukan i bqga6 da kopyva6 xap4eta
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Ако има малка дупчица ще стане и по голяма такаче ще разбереш..няма нужда постоянно да проверяваш.Иначе след като вече сте приключили можеш да провериш презервативаПървоначално написано от GiRo
![]()
proverqvah...kato go mieh kato go pulneh hva6tam otgore i natiska...i ni6to...a sled poloviq akt vinagi proverqvam no ni6to nqma6e...dano!!!!!!
TNX na all!!!!