- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към жените във форума, "нормално ли е за Вас да хапите,
към жените във форума, "Нормално ли е за Вас да хапите, ръмжите, впивате нокти и прочие леко "луди" прояви по време на секс?![]()
![]()
Всичко в секса е нормално,разбира се ако не е свързано с нараняване на другия партньор.
Офффф, лесна е ваща. Ми аз бедния ... ко знаете женските пантери кви зъби и нокти имат ...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от panther
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Хммм аз не правя така,а гаджето ми постоянно ме кара.Казва че го възбуждало![]()
Винаги го дера и хапя...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Обожавам да хапя вратове и да дера...особено да оставям червени следи по гърдите на мъжа...ама сегашният мъж не дава![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ostaete gi jenska mu rabota...taka si izrazqvat strasta udovolstvieto i t.k.n.t
pak ako prekalqvat "skubete zabivaite prasti derete hapete" mojebi 6te se usetqt![]()
Аз не си изразявам страстта, просто ме възбужда да го правяПървоначално написано от HaCkO
![]()
да понякога хапя,дори и не само по време на секс![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ооо да ,обожавам да го(ги) дера по гърба , да хапя по врата и да си спускам езика по ухото....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
absoliutno vseki pyt vpivam nokti v kojata mu!![]()
\
/ \
/
Black is the night, metal we fight...!
Ти на 13 ли си ?!?Първоначално написано от Kras4eto_lp
Ами аз обичам да хапя и дера.. Обичам да съм група.. но аз секс не практикува, така че говоря само, когато се натискаме.. :P
Вие на хероин ли сте бе?
Да, обичам и го правя. Е разбира се не го правя с цел да го нараня,нито пък да му оставям трайни следи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ponqkoga....no mnogo obi4am da dra6tq....tova go pravq po4ti redovno...nadqqm se ,4e ne go boli partniora mi ,za6toto nz dali precenqm to4no silata si v tozi moment![]()
Понякога го правя![]()
Това е най-якото...умирам си да оставям червени следи по гърба или гърдите на мъжаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Първоначално написано от ^Galq^
![]()
![]()
Идейно и иновативно,но не мисля да пробвам.
Аз хапя инстинктивно,
подсъзнателно искам да си затворя устата,и да не издавам толкова много стонове и крясъци,когато обстоятелствата не ги разрешват.Мисля,че се получава.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
обожавам да хапя и смуча....но го правя само понякога, де ,не всеки обича да бъде обект на сексуална агресиявъпреки,че мазохистчета бол
![]()
![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
в повечето случаи хапя и дера по гърба..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Много ми е интересно к'во ли ще стане ако сте в поза 69 и решите да дерете и хапете![]()
![]()
![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
est 4e e normalno na men mi se slu4va vseki pat,proqva na strat i vazbuda nqma ni6to lo6o
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!