.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Момчета-мнение

Не знам но почти всички момчета които познавам се кефят само на барбита с 10тона грим. Аз пък примерно нося кецове и не обичам да се си слагам 10тона грим. Има ли въоще остнали момчета които харесват такива момичета или да ставам фешон?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не съм момче,но ще си изкажа мнението "За всеки влак си има пътници".Да останали са мн такива момчета уверявам те.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на suantito
    То момчета има ама ти няма да ги харесаш такаче ставай фешан, нали знайш изрязани деколтета високи токчета и т.н.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мъжете не харесват жени с грим...или ако харесват, е с лек грим. Спокойно. А има и такива, които не се кефят всички да виждат вторичните и едва ли не първични полови белези на гаджето им.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    40 Miles from the Sun

Мразя много грим! Грозно е..
    Харесвам с лек грим.
    Пък и нали знаеш, че барбитата са замо гледане и за чекия... за никъв друг х** не стават.. въздухарки от всякъде.
    И хич недейте да ми се правите и спорите.. щото това ще покаже, че сте една от тях или, че гаджето ви е такова => и вие сте 1 дрол дренки кат нея
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

аз съм момче но честно казано въобще не харесвам момичета с по "10 тона грим" Не харесвам тея дето като ги видиш да вървят по цетъра ги сравняваш с тея дето са на магистралата.Не харесвам и много отворените дето се правят на много големи.Не е нужно да стваш фешън заради някой момчета дет са по заблудени и си падат само по изкуственото.Гледай си кефа па се ще се намери някой които да е за теб \/

Мда ама нещо не се намира много лесно като не си с къса пола и нямаш славата на ку..аве се тая

Ако една жена не използва грим, то тя не е жена. Жената трябва да е красива. Красотата е нейната най-голяма сила. Като казвам че жените тряба да носят грим нямам в предвид както ходят Фасханките, леле повечето такива парчета неискам ни да ги знам ни да ги виждам.

Абе носете грим с мярка, лек и подчертаващ, грим които загатва.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    Ако една жена не използва грим, то тя не е жена. Жената трябва да е красива. Красотата е нейната най-голяма сила. Като казвам че жените тряба да носят грим нямам в предвид както ходят Фасханките, леле повечето такива парчета неискам ни да ги знам ни да ги виждам.

Абе носете грим с мярка, лек и подчертаващ, грим които загатва.
    =D> =D> Напълно съм съгласна!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    София
    Има момчета, които не харесват такива момичета, но те не са от ония "мачо" типове, които харесват разгонените осмокласнички... Аз така се чудя как гаджето ми е с мен, само като гледам бившите му какви са били... Но няма защо да се правиш на някакъв,за да те харесва когото и да било..ако те харесва нека е заради вътрешната не външната красота..
    Вие на хероин ли сте бе?

Ем повечето момчета който познавам харесват момичета без грим .. Даже един приятел каза че харесва гаджето си повече без грим отколкото с грим .. Има ии момчета дет харесватт разни момиченца с 10 тона грим ама спокЗ ще си намериш някой който да те харесва каквато си
    just a kid۵

Град
    pLaZmA wOrLd
    ставай фешън

Момчеетата мразели момичета с грим...Тва и аз не помня да е било закон...Нз за кой какво значи с грим или с лек грим ама ако си дзвер ,то няма да ти помогне много,ще ме извинявате.
    Та както и да е,всеки с вкусовете си.Как може изобщо да си задаваш въпроса 'всички ли харесват фешъни, да ставам ли и аз такава'.Никога не съм робувала на тея неща,и те съветвам да бъдеш такава каквато си.На въпроса ти дали има хора които не харесват фешъни,мисля ,че няма нужда да отговарям. Уж не одобряваш тези с тоновете грим и кичозни дрешки,а разбирам си готова да станеш поредната поза,заради нечие мнение...на колко си по дяволите.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Много, ама адски много е тъпо когато видя тема за момчета (за тяхното мнение поне) и да пишат момичето от мъжка гледна точка... айде нема нужда
    Стига сте се самоуспокоявали и надъхвали... вече виждам няколко наполвина верни и грешни женски логики... след кат сами си задавате въпроси и сами си отговаряте какъв е смисъла от тия теми... пффф

НИЩО лично, нито щ погедн повече темата щот вече дразни.. тъй, че каквото искате си мислете, ама глупаво правите...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Много, ама адски много е тъпо когато видя тема за момчета (за тяхното мнение поне) и да пишат момичето от мъжка гледна точка... айде нема нужда
    Стига сте се самоуспокоявали и надъхвали... вече виждам няколко наполвина верни и грешни женски логики... след кат сами си задавате въпроси и сами си отговаряте какъв е смисъла от тия теми... пффф

НИЩО лично, нито щ погедн повече темата щот вече дразни.. тъй, че каквото искате си мислете, ама глупаво правите...
    О ,ужас.
    Извинявам се ,че омърсих темата.
    ми то и аз съм любопитна да видя компетентно мъжко мнение мда
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Middle of nowhere
    ще кажа само едно - намираме се и такива типове
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

az se kefa samo na metulki (mraza da opredelqm horata kato nqkakvi, no ob6to zeto tva sa moq tip momi4eta) teq fie6uni ne me radvat vuob6te, naprotiv, draifa mi se kato vida nqkva takava, ob6to zeto me draznat smuknati, fe6oni, 4algari, skeituri, baikari i sekvi takiva izmekqri

vij radvat me skinari, metuli, gotici (az sum pove4e gotik, moita su6to) punkari, (awe teq kadeto slu6at tehno kak im se vika? kakto i da e... i te me radvat) tezi horica me radvat suotvetno i momi4eto predpo4itam da e v takuv stil... kato nai-dobre gothic

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Момчета-мнение

Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    Не знам но почти всички момчета които познавам се кефят само на барбита с 10тона грим. Аз пък примерно нося кецове и не обичам да се си слагам 10тона грим. Има ли въоще остнали момчета които харесват такива момичета или да ставам фешон?
    мда има споко

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Има момчета, които не харесват такива момичета, но те не са от ония "мачо" типове, които харесват разгонените осмокласнички... Аз така се чудя как гаджето ми е с мен, само като гледам бившите му какви са били... Но няма защо да се правиш на някакъв,за да те харесва когото и да било..ако те харесва нека е заради вътрешната не външната красота..
    Ами ти как мислиш защо са му бивши приятелки
    Та по темата... Аз съм момче и моето мнение е че момичета с тонове грим са като.... абе като се замисля няма такова същество... Майна му на грима ако си хубава грима те загрозява вярвай ми... аз ненавиждам к*рвите дет отделят повече време на грима отколкото на гаджето Аз обичам такива които не им пука за хорското мнение Бъди си с кецовете и да не ти пука (м/у другото аз намирам момиче с кецове за много секси)
    Аре от мен тва е съвета

Град
    ..във един измислен свят..
    ОФ не престанахте с малоумните си теми за "фешъните".. Защо виждам само такива,няма една "Не ви ли дразнят имота/емота (както са там) ?" "Тези с кубинките ..как могат да ги носят" ..
    Ами все "Не ви ли писна момичета с 10 тона грим!?" ..
    СПРЕТЕ СЕ,ДОСАДНИ СТЕ ВСЕКИ ИСКА СТИЛ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО УПРЕКВА ЗА ИЗБПРА МУ

Гримът невинаги загрозява. И една жена може да се гримира и много бързо - аз ако съм в кондиция, го правя за не повече от 15 минути с мотането и при положение, че цветовете не са бледо розовички и има значение как са сложени.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ами има момчета който харесват момичета без грим въпреки че са прекалено малко аз обичам лекия грим много по-нежно е
    Бъди себе си..

Mila,ima wsqkakwi momcheta..a pak naposleduk az sam zabelqala aje che na momchetata sqkash im omrazwat prekaleno nafukanite Puk i da bqha ludnali sichki po fashionkite,zashto i ti da stawash takawa?
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си