.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    TI SI IMA6 SOBSTVEN VKUS I NE GO PROMENQI ZARADI TUPITE FASHIONQCI

Момиче съм,но и аз ще се изкажа...значи има момчета които харесват по-нагласени момиченца,но има и такива,които обичат по-обикновените.Така,че споко,няма причина да се притесняваш.За всеки влак си има пътници!

Да, има.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

тея барбита според мене стават само за украса един мъж или момче ако искаш който знае кфо иска не му трябва такава жена.те са си на компании барбитата с тъпите гъзари ли поне дето се мислят за такива.аз се обличам и като барби ако това означава по модата и като себе си и слагам само грим за дискотека.
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Re: Момчета-мнение

Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    Не знам но почти всички момчета които познавам се кефят само на барбита с 10тона грим. Аз пък примерно нося кецове и не обичам да се си слагам 10тона грим. Има ли въоще остнали момчета които харесват такива момичета или да ставам фешон?

Be yourself

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Момиче съм, но ще ти отговоря - ДА, има такива момчета. ТИ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ СИ СТРУВА ДА СИ С НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ТЕ ХАРЕСВА ЗАРАДИ САМАТА ТЕБ, А ЗАРАДИ ТОВА, КОЕТО ИСКА ДА БЪДЕШ. И дали си струва да се променяш, заради такива хора. Според мен не, лично мнение. Ще си намериш и ти някой, който да те хареса и ти да го харесаш. Успехче
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    Ако една жена не използва грим, то тя не е жена. Жената трябва да е красива. Красотата е нейната най-голяма сила.
    Глупости! Аз през живота си не съм слагала грим, освен гланц за устни и крем за лице, това не значи че не съм жена! Една жена трябва да е естествено красива, а не да се прави на маймуна с 100 тона грим и на сутринта да мяза на плашило.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз не харесвам момичета с много грим ама и не харесвам такива с кецове...най-добре носи гджапанки и къси панталонки и потник и сички ще те аресват
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Теб яд ли те е Стига сме обсъждали момичетата,писна ми,като не си фешанка не си,за всеки влак си има пътници,за всяко момиче-момче

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

О боже. 'Не харесвам момичета с кецове' какво ще рече Доста забавно да отричаш дадено момиче , заради обувките му. А пък не е и вярно съвсем да забиваме така наречените фешъни. Има доста нормални момичета сред тях. оф тъпи етикети.
    Wish I was as invisible as you make me feel

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Ем повечето момчета който познавам харесват момичета без грим .. Даже един приятел каза че харесва гаджето си повече без грим отколкото с грим .. Има ии момчета дет харесватт разни момиченца с 10 тона грим ама спокЗ ще си намериш някой който да те харесва каквато си
    Защо всички хулите момичетата, които носят грим? Защо се поддавате на такива стереотипи.. Сякаш има само два вида момичета - тип фолк-певица и тип скейтърка-имо или нещо такова.. Няма такова нещо бе хора. Аз познавам не малко момичета, които слагат не малко грим. Но знаят как да се гримират, знаят как да не изглежда тежък грима, как да прикрият недостатъците си.. Аз се гримирам, не е много малко - за през деня слагам леко молив, спирала, фон дьо тен и пудра (имам кофти кожа), безцветен гланц, а вечерта слагам и сенки.. Обличам се елегантно - на токчета например.. Но не съм фешън, просто се чувствам по-красива, отколкото на кецки.

Недейте да се озлобявате без да има причина преди да се разделим на два лагери - "токчета" и "кецки". Както аз уважавам начина на обличане на другите - дори да е фешънски, дори да е клошарски.. Тяхна си работа, нали не им нося аз дрехите? Това е от мен. Време беше да се чуе различно мнение от ”Грима е гаден, айде всички да слагаме кецки и да изгорим Ейвън и Орифлейм”.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от *Never_Again*
    тея барбита според мене стават само за украса един мъж или момче ако искаш който знае кфо иска не му трябва такава жена.те са си на компании барбитата с тъпите гъзари ли поне дето се мислят за такива.аз се обличам и като барби ако това означава по модата и като себе си и слагам само грим за дискотека.
    Аз да попитам - защо ако едно момиче сложи токчета и прилепнали дрехи автоматично се превръща в тъпа? Аз не се обличам като фолк-певица, нито се гримирам така, но все пак се старая да съм елегантна, женствена.. Нали разбирате? Пола, токчета, нещо елегантно.. Но съм правила поне 14 пъти тестове за КИ и всеки резултат е над 130 (като единия път ме поканиха в една асоциация, създадена за хора с висок КИ). Не се фукам - просто демонстрирам с пример, че дали си слагаш сенки или не, не определя колко интелигентен си.

И най-странното - когато се събрахме с моя приятел, той си ме хареса с кецките.. Точно така - с кецки бях тогава. Едва по-късно почнах да ходя на токчета.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на koalka
    Има, но трябва да търсиш момче, което не гледа само как изглеждаш.Харесват ги, защото външността им ги привлича, но не е гаранция, че характера ще им е толкова хубав, колкото външността. Пък и мога да ти кажа, че много момчета не харесват момичета с тонове грим и така се открива истинската красота на лицето.

Град
    pLaZmA wOrLd
    естествено че и аз не харесвам тия с тоновете грим
    вие кво си мислите че фешънките и тия кукли били яко с грим - мне не е така изобщо ! аз даже на мойта и се карам да не ме доближава като е с гланц че ме прави лъщив Просто така изглежда че са с много грим,защото повечето кукли имат кинтаци и ходят къде ли не
    Ето мойто момиче ходи на сулариум някви маски маникюри глупости но винаги като и пипна лицето няма никви тонове грим - просто е като на бебе

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Ем повечето момчета който познавам харесват момичета без грим .. Даже един приятел каза че харесва гаджето си повече без грим отколкото с грим .. Има ии момчета дет харесватт разни момиченца с 10 тона грим ама спокЗ ще си намериш някой който да те харесва каквато си
    Защо всички хулите момичетата, които носят грим? Защо се поддавате на такива стереотипи.. Сякаш има само два вида момичета - тип фолк-певица и тип скейтърка-имо или нещо такова.. Няма такова нещо бе хора. Аз познавам не малко момичета, които слагат не малко грим. Но знаят как да се гримират, знаят как да не изглежда тежък грима, как да прикрият недостатъците си.. Аз се гримирам, не е много малко - за през деня слагам леко молив, спирала, фон дьо тен и пудра (имам кофти кожа), безцветен гланц, а вечерта слагам и сенки.. Обличам се елегантно - на токчета например.. Но не съм фешън, просто се чувствам по-красива, отколкото на кецки.

Недейте да се озлобявате без да има причина преди да се разделим на два лагери - "токчета" и "кецки". Както аз уважавам начина на обличане на другите - дори да е фешънски, дори да е клошарски.. Тяхна си работа, нали не им нося аз дрехите? Това е от мен. Време беше да се чуе различно мнение от ”Грима е гаден, айде всички да слагаме кецки и да изгорим Ейвън и Орифлейм”.
    edno e da si elegantna drugo e da prili4a6 na k*rva... nali?
    pod "momi4eta s 10 tona grim" imame v predvid tezi koito prili4at na k*rvi, ne momi4eta koito izglejdat elegantni, krasivi i t.n.
    grima tuk nqma ni6to ob6to... pliuehme feshionite ne momi4etata koito se grimirat...
    i nqmam ni6to protiv grima ili tok4etata... i moita se grimira (vinagi e s moliv i po4ti vinagi sus senki, ne znam 6to slaga i fon-diu-ten (predpolagam za da izglejda po-bleda ama ne sum siguren)) i moita nosi tok4eta, kubinki i kecove, no se obli4a se edno otiva da se snima vuv film na ujasite i igrae glavna rolq vuv filma kato vampir i pak si izglejda elegantna kakto i da gi su4etae drehite

i pak kazvam... prosto si pliuehme feshionite... ni6to li4no kum ostanalite...

a da nqkoi se be6e izcepil 4e teq kukli barbita bili za ukrasa.... pffffffff ti dobre li si we? pove4eto mi priqteli bi gi bilo sram da se pokajat na ulicata s takova momi4e...

Голям фен Аватара на 50cent
    малееее как мразя грим

Цитирай Първоначално написано от Krom
    Ако една жена не използва грим, то тя не е жена. Жената трябва да е красива. Красотата е нейната най-голяма сила.
    Мъжо ми казва, че съм най-красива сутрин, а бившият съм запомнила, че ми говореше колко съм красива няколко пъти, когато имах само спирала за мигли...защо жена, която не се гримира, да не е жена? Красотата на една жена не се крие в грима или дрехите.

А фон де тените и пудрата са гадни, да не говорим за млади момичета...даже се чудя защо най-добрата ми приятелка си слага

Както съм казвала, и аз, гадната метълка, доста често съм много елегантна, например с високите ботуши и пола до коляното или малко под коляното...винаги съм стилна, 'баси. Но фешъните са зле, защото нямат собствен стил. На мен ми стиска да се гримирам в розово, но на тях не им стиска да се гримират в черно, дори да им се иска
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

DA IMA MNOGO TAKIVA PI4OVE KOITO NE SE KEFQT NA MOMI4ETA TIP KUKLI4KI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си